Ønsker du mere komfort og fleksibilitet i hverdagen? Så er maveo appen NASSAUs nye tilbehørsprodukt til din Garageport, hvor du enkelt og nemt kan åbne og lukke din NASSAU Garageport via maveo-app’en. Du kan dermed benytte maveo, som din ekstra fjernbetjening, som du altid har lige ved hånden. Derudover kan den bruges som et overvågningssystem, når du ikke er hjemme. 

Er du usikker på, hvorvidt du har glemt at lukke Garageporten, så kan du ved hjælp af maveo-appen se om din garageport står åben eller lukket. Det kan du både gøre på arbejdet, når du er på ferie eller en helt tredje sted. Samtidig kan du lukke og åbne garageporten, når du ikke er hjemme. Du kan oprette scenarier, som fortæller maveo, hvad den skal gøre, hvor du bl.a. kan benytte tidsindstilling, så du kan sætte din Garageport til at lukke på det ønskede tidspunkt. Den kan dermed tilpassas dine individuelle behov. 

NASSAUs nye tilbehørsprodukt hjælper altså med at skabe et intelligent hjem. maveo kan let integreres med eksempelvis Philips Hue smartbelysning eller Netatmo-vejrstationen, og du får dermed mulighed for at have alle vigtige informationer samlet på din smartphone. Appen udvikles løbende, så den bliver opdateret med nye forbedringer.

maveo sensor

Med en sensor fra maveo kan du måle temperaturen og luftfugtigheden i din Garage. Hvis luftfugtigheden eller temperaturen bliver for høj, åbnes din Garageport eksempelvis ved hjælp af kip-funktion. Kip-funktion er en indstilling, hvor din Garageport åbnes en lille smule for at lufte ud.

Enkel maveo-installation

Det er enkelt og let at installere maveo, og appen er kompatibelt til både Android og iOS. Med en maveo-startpakke tilkobler du blot boksen til en standard stikkontakt, og det medfølgende stik sættes i motoren til din Garageport. 

Efterfølgende downloader du maveo appen, hvor du efterfølgende kan se vores guide til, hvordan du opsætter din Garageport. 

Det er vigtigt at notere sig, at du skal bruge startpakken, hvor både et stik og en boks medfølger. Har du flere porte, så kan du tilkøbe flere stik. Vi har ligeledes lavet en startpakke, hvor maveo-sensoren medfølger. 

Du kan allerede nu bestille vores nye maveo-produkter i vores webshop – tilbehør.

Maveo garageport app startpakke til smart home

Læs mere om maveo her

maveo Smart Home
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}