BLACK FRIDAY tilbud hos NASSAU

BLACK FRIDAY tilbud hos NASSAU

Hos NASSAU har vi valgt at gå ALL IN på BLACK FRIDAY!

Hele november måned har vi 50 % rabat på det udstyr at du køber sammen med din garageport. Håndsendere, vægsendere til indvendigt brug samt udendørs kodetasteturer, giver dig den optimale brugeroplevelse i forbindelse med den daglige brug af din garageport fra NASSAU.

Du designer, beregner pris og bestiller din garageport samt udstyr direkte i vores webshop her.

Når at du går til betalingssiden skriver du: ” BLACK FRIDAY ” i rabatkodefeltet. Så trækker vi automatisk 50 % rabat på udstyret fra på din pris. 

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Alle vores porte produceres på egen fabrik i Ringe på Fyn 

NASSAU har siden 1970 produceret ledhejseporte af højeste kvalitet. Efter stor forespørgsel producerer NASSAU nu også garageporte til private. De mange års erfaring gør, at NASSAU har høj kvalitet i alle led i tilblivelsen af din port. Teknisk assistance i planlægningsfasen, kvalitetskontrol i produktionen, montage udført af dygtige montører og løbende support, service og vedligeholdelse af din port, sikrer den optimale oplevelse igennem hele portens levetid.

Design, kvalitet og rådgivning er nøgleordene bag de bedste Garageporte og Industriporte på markedet. Så ligegyldigt om du skal bruge en port til lade, porte til en hal, garageport eller andre produkter i forbindelse med din port, handler du direkte hos NASSAU som producent uden forstyrrende mellemled. Dette kommer dig til gode som kunde, da du altid kan tage fat i NASSAU for at få hjælp til din port, ligegyldigt, hvilket problem at du måtte have. Skulle du have problemer med din port har NASSAU 24 timers døgnvagt, hvor at vi har teknikere stående klar til at hjælpe dig. Du kan ved akut opståede problemer med din port altid kunne kontakte NASSAU på telefon 70 70 23 46.

 

 

Hør Christian fortælle mere om BLACK FRIDAY hos NASSAU her

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)