NASSAU leverer effektiv skadedyrssikring for DLG

NASSAU leverer effektiv skadedyrssikring for DLG

DLG har igennem flere år været en loyal kunde hos NASSAU, som har leveret porte til DLGs lagerhaller i hele Danmark. DLG servicerer og forsyner landmænd i hele Danmark med blandt andet sædekorn, gødning og jordbrugskalk.

På DLGs lagerhaller får de desværre ofte besøg af sultne skadedyr, som bider sig igennem bundtætningen på traditionelle porte. Derfor har NASSAU udviklet en ny gnaversikret bundtætning, som holder skadedyrene ude.

DLG har testet NASSAUs nye sikring mod skadedyr, Rodent Stop, på fire af deres porte i Hasselager. Rodent Stop er en effektiv sikringstype mod skadedyr som f.eks. mus og rotter, der kan gnave sig igennem mange forskellige materialer, f.eks. bundtætningerne på porte.
Vi har altid haft problemer med skadedyr i vores lagerhaller, men efter monteringen af Rodent Stop kan vi se, at dyrene ikke gnaver sig igennem portene mere, siger Keld Caspersen, fabrikschef ved DLG Hasselager. Rodent Stop monteres udenpå portens bundtætning, så portens bundtætning fortsat er funktionsdygtig. Løsningen består af børstetætning samt finmasket trådnet, hvilket giver en meget effektiv sikring af portens bundtætning mod angreb fra skadedyr.

En effektiv løsning, som opfylder alle krav

Udover at være en effektiv sikring mod skadedyr, er Rodent Stop også en sikker løsning, der følger lovgivningen. Rodent Stop er testet og godkendt i henhold til gældende standarder og overholder alle regler inden for klemkræfter og klemsikring.
Vi ser tydeligt, at Rodent Stop kan holde til angreb fra gnaverne, men det er også en mere sikker løsning i forhold til, hvad vi tidligere har set, siger Keld Caspersen. For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet.

Løsningen ser rigtig godt ud, og det går ikke ud over portens design, at der er monteret Rodent Stop, siger Keld Caspersen. Upåklagelig levering og høj kvalitet DLG Hasselager har været en loyal kunde hos NASSAU i flere år, og de er både glade for produkterne og de serviceydelser, som NASSAU leverer.
Dialogen med NASSAU er upåklagelig og vores samarbejde har været velfungerende igennem alle de år, vi har været kunde. Vi oplever god service både ved reparation og vedligeholdelse af portene. Og så leverer NASSAU selvfølgelig nogle produkter af høj kvalitet, slutter Keld Caspersen.

rottesikring industriport sikring
DLG skadedyrs Gitter

Læs casen som PDF her:

NASSAU DLG rottesikring
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)