NASSAU 9000F

Porte leveret til dig på KUN 3 - 4 uger

HØJISOLERENDE OG ROBUST LEDHEJSEPORT

NASSAU 9000F er ledhejseporten til intensivt daglig brug. Enkelt design, holdbarhed og økonomi følges ad og giver en særdeles robust og betjeningsvenlig port.

Funktionelt design

Porten er opbygget af 44 mm. tykke polyurethan-opskummede sektioner, med en sektionshøjde på hele 675 mm. Det giver en harmonisk port med få samlinger, men alligevel let betjent og lydsvag i brug. Kombinationen af de polyurethan-opskummede sektioner, den afbrudte kuldebro og et effektivt system af tætninger, giver markedets bedst isolerende port – både hvad angår varme, luft, og vandgennemtrængning.

Alt i tilbehør

Det simple portbladdesign skræddersyes til det specifikke behov og sikrer derved, at NASSAU 9000F altid lever op til de krav, som vore kunder stiller. Porten kan leveres med gangdør, forskellige typer vinduer, el-betjening, samt i en valgfri farve. Og med en portbredde på helt op til 10 meter.

Højeste sikkerhed er standard

NASSAU 9000F produceres i overensstemmelse med europæiske anbefalinger og opfylder alle regler og normer. NASSAU 9000-serien er testet i henhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut, og godkendt i henhold til den nye europæiske norm uden anmærkninger.

Dokumentation

Teknisk beskrivelse af NASSAU 9000F findes i nedenstående brochure eller i porthåndbogen.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}