El-betjening

EL-BETJENING - ØGET KOMFORT OG BEDRE ØKONOMI

Udover den komfort der ligger i at kunne betjene porten automatisk, findes der en række andre fordele, ved at forsyne porten med elektrisk betjening.

Forbedret arbejdsmiljø

Portens åbning og lukning sker automatisk, hvilket forkorter den tid, hvor porten står åben. Herved reduceres varme- eller kuldetabet, og der beskyttes mod træk, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet. Derudover giver el-betjening af porten en mere rolig åbning og lukning og dermed en mere lydsvag port.

Længere levetid og bedre økonomi

El-betjening giver porten en mere rolig og ensartet gang, der reducerer portens slitage, og forlænger portens levetid. Kombinationen af mindre slitage og sparet tid, betyder at investeringen i el-betjening hurtigt er tjent hjem.

Udstyr til enhver situation

Alt afhængigt af trafiksituation og behov kan en el-betjent NASSAU-port betjenes via et stort udvalg af betjeningsudstyr:

Elektrisk betjening til porte

El-betjente NASSAU 9000-porte kan desuden udstyres med et stort udvalg af forskelligt tilbehør, som eksempelvis nøglekontakter, omskiftere, hovedafbryder, kodetastatur, digitalt ugeur, lydalarm, forskellige sikkerhedskontakter mv. NASSAU´s elbetjeninger er naturligvis CE-mærkede og leveres i overensstemmelse med EU’s maskindirektiv.

Dokumentation

Teknisk beskrivelse af NASSAU El-betjening finder du i nedenstående kapitel fra NASSAU Porthåndbog.

NASSAU elbetjening brochure
EL-Betjening
nassau fjernbetjening til 4 industriporte
Betjeningsudstyr
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}