NASSAU 9000G

NASSAU 9000G - LYS OG UDSYN

Porte leveret til dig på KUN 3 - 4 uger

LYS OG UDSYN

NASSAU 9000G er designet til bygninger hvor der stilles store krav til lysindfald, eller hvor der ønskes mulighed for at se ind. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med udstillingslokaler eller lignende.

Variabel sektionshøjde

9000G er opbygget i en særdeles stærk aluminiumskonstruktion, der giver et let og elegant indtryk. Sektionshøjden på NASSAU 9000G kan varieres fra 400 mm til 675 mm, hvilket giver frihed til at tilpasse porten i stil med bygningens linjer. 9000G kan leveres med en lang række forskellige fyldninger og i alle farver indenfor RAL-farveskalaen. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, og det er således muligt at designe portfladen præcis som man ønsker det.

Sikkerhed er standard

NASSAU 9000G produceres i overensstemmelse med europæiske anbefalinger og opfylder alle regler og normer. NASSAU 9000-serien er testet i henhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut, og godkendt i henhold til den nye europæiske norm uden anmærkninger.

Dokumentation

Læs mere om NASSAU 9000G i brochuren herunder eller i NASSAU Porthåndbogen.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}