Gangdør – 9000

GANGDØR - NASSAU 9000

NASSAU 9000 Ledhejseport kan efter ønske leveres med en integreret gangdør i portbladet. På grund af sektionshøjden på NASSAU 9000 strækker gangdøren sig kun over 3 sektioner, hvilket giver en helt tætsluttende dør – og en særdeles stabil port.

Såfremt porten er udstyret med el-betjening, sikrer en kontakt i døren at ledhejseporten kun kan betjenes når døren er lukket. Indbyggede døre åbnes altid ud, men kan frit højre- eller venstrehængsles.

Såvel indbyggede, som separate gangdøre udføres i ekstruderede, eloxerede aluprofiler, der bevarer sin flotte overflade selv under vanskelige klimatiske forhold.

Af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler NASSAU at en gangdør placeres ved siden af porten, for at undgå kollision med kørende trafik.

Porte med gangdør i - NASSAU industriporte
nassau glas gangdør
NASSAU døre - gangdøre som matcher porte

Gangdør med lavt trin

NASSAU’s nye gangdør leveres til både NASSAU 9000F, 9000G og 9000M ledhejseporte. Den nye løsning med lavt trin kan leveres til og med en portbredde på 6 meter. Løsningen kan ligeledes leveres til alle skinnesystemer. De special-tilpassede bundhængsler leveres i både galvaniseret og rustfri udførelse. Det nye bundprofil (trin) er galvaniseret og efterfølgende pulverlakeret i RAL9006 (hvid-aluminium).

Samme høje kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Den nye gangdør PDLS produceres i samme høje standard som NASSAU’s øvrige produkter. Gangdørsprofilerne er fremstillet i ekstruderede eloxerede aluprofiler. Den nye gangdør leveres ligeledes med et optimalt fingerklemsikringssystem mellem sektionerne. Endvidere leveres portens bundsektion komplet formonteret fra fabrikken, hvorved der opnås en høj kvalitet samt reduceret montagetid hos kunden.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}