NASSAU Panorama

NASSAU Panorama

De aflange Panorama vinduessektioner uden lodrette sprosser skaber en stilren og let port som giver maksimalt lysindfald. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med udstillingsområder, hvor man ønsker at vise sine produkter frem f.eks. i bil-, båd- eller campingvognsudstillinger samt til vaskehaller eller lign.

Variabel sektionshøjde

NASSAU Panorama er opbygget i en særdeles stærk aluminiumskonstruktion, der giver et enkelt og stilrent design. Mellemsektionshøjden på Panorama kan varieres fra 400 mm til 500 mm, hvilket giver frihed til at tilpasse porten i stil med bygningens linier. NASSAU Panorama kan leveres med 2 forskellige fyldningstyper og i alle farver indenfor RAL-farveudvalget. Det er stort set kun fantasien der sætter grænserne, og det er således muligt at designe portfladen præcis som man ønsker det.

Sikkerhed er standard

NASSAU Panorama produceres i overensstemmelse med europæiske anbefalinger og opfylder alle regler og normer. Panorama er testet i henhold til Europæisk Norm 13241-1 af Dansk Teknologisk Institut, og godkendt i henhold til den nye europæiske norm uden anmærkninger.

Download produktblad Panorama her.

Læs mere om NASSAU 9000 Panorama i brochuren herunder eller i NASSAU Porthåndbogen.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}