Human Ressource Manager – udvikling og optimering af organisationen

 

Stillingen og jobbet

Du bliver ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af Human Ressource opgaver i hele NASSAU Door gruppen.
Stillingen som HR Manager er en nyoprettet stilling, der skal understøtte, udvikle og forene viden samt erfaring på tværs af selskaber, afdelinger og faglighed generelt.
HR Manageren bliver omdrejningspunkt i drift og udvikling af HR området, det er en stilling der favner bredt med alle typer af personaleadministrative opgaver.
Du vil indgå i ledergruppen og rapportere til den administrerende direktør.

Opgaverne er blandt andet:

  • Implementering og vedligeholdelse af personalepolitikker
  • Personalejuridisk bistand, sikre den overordnede proces omkring ansættelser, kontrakter og aftaler knyttet hertil
  • Arbejdsmiljø og sikre høj standard indenfor arbejdssikkerhed
  • Ansvarlig for dataopsamling og rapporteringer i koncernregi
  • Optimere områder indenfor personaleudvikling og performance


Kvalifikationer

Du har sikkert erfaring med personaleområdet, kontraktuelle forhold, både funktionær og timelønsansatte. NASSAU Door har virksomheder i 5 europæiske lande, hvorfor international erfaring såvel med ansættelsesretlige forhold, som med kommunikative og kulturelle forskelle vil være en fordel for at lykkes i jobbet.
Samarbejdsevner må være en af dine spidskompetencer, evnen til at samarbejde med flere interessenter ligger naturligt for dig, du evner at være klar og tydelig i din kommunikation samtidig med at du kan få løst dine opgaver.

Du har gode formidlingsegenskaber på både dansk og engelsk samt har lysten og evnen til at arbejde tæt sammen med chefer/ledere og medarbejdere.

It- kundskaber må være på et relativt højt niveau, da vi anvender flere forskellige systemer og løbende udvikler og tilpasser os omverdenen. Du er erfaren bruger af hele MS-Office-pakken.


Vi tilbyder

Et spændende, udfordrende job, med mulighed for at udvikle personalehåndteringen til et professionelt niveau og som er en konkurrence fordel for såvel virksomheden og medarbejderne i alle henseender. NASSAU Door er ejet af ASSA ABLOY, som er en svensk virksomhed der totalt beskæftiger ca. 60.000 medarbejder over hele verden. Der vil være kontakt og rapportering til Koncernens hovedkontoret i Landskrona, samt øvrige HR Managers på tværs.


Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er 1. november 2021.

Vi forventer at du kan tiltræde ved årsskiftet med første arbejdsdag den 3. januar 2022


Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Jens Flesner på tlf. 2189 4090 eller mail jfk@nassau.dk

Send venligst CV og ansøgning via dette link alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.


Om NASSAU Door

NASSAU Door blev grundlagt i 1970 og beskæftigede i dag ca. 600 medarbejdere i 5 Europæiske lande, med produktion, salg, montage og service af industrielle porte og porte til private. Afsætningen sker både gennem traditionelle salgsmetoder med egen sælgere/konsulenter, partner og forhandlere, samt en voksende e-handel gennem webshops og lignende portaler.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)