Group CFO for NASSAU Koncernen

NASSAU Door A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger og private garageporte kendetegnet ved kvalitet, holdbarhed, funktionalitet og attraktivt dansk design.

NASSAU beskæftiger ca. 700 medarbejdere i Europa. NASSAU startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, en position der er opnået specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design.

NASSAU har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Sverige, Belgien, Holland og England herudover salg og distribution til mere end 30 lande i og uden for Europa. Nassau Door A/S er en del af den svenske Assa Abloy koncern.

 

Jobbet:

Som Group CFO vil du have det fulde finansielle ansvar for alle selskaber i NASSAU koncernen, og du bliver en central del af den overordnede ledelsesgruppe, og skal løbende formå at bibringe et klart finansielt overblik.

Du vil få det direkte ledelsesansvar for medarbejderne i Danmark og det Shared Service Center som NASSAU har etableret i Litauen.

Følgende opgaver kan fremhæves (men ikke begrænset til):

 • Sikring af den løbende rapportering til moderselskabet for alle selskaber
 • Business controlling og driftsanalyser på koncernniveau og i datterselskaber
 • Strategisk sparringspartner for CEO både i forbindelse med forretningsudvikling samt M&A aktiviteter
 • Integration af opkøbte datterselskaber
 • Sikring af budgetprocessen og opfølgning på samme
 • Udvikling af finansielle redskaber og nøgletalsrapporter, der sikrer det optimale overblik
 • Udvikle og koordinere planer, der skal sikre finansiel vækst.
 • Valutastyring/valutaafdækning/likviditetsstyring
 • Sikre og styre de risikoscenarier der identificeres
 • Koordinering af revisionsprocessen
 • Finansiel sparingspartner for selskaber i koncernen
               

 

Kvalifikationer:

Du har en stærk faglig baggrund som CFO med flair og interesse for controlling og styring i en international virksomhed med produktionsfaciliteter.

Du har erfaring med effektivisering af processer, forretningsudvikling og gerne arbejde med datterselskaber og integration af disse, og du er nu klar til det næste skridt i karrieren.

Som person er du analytisk stærk, god til at eksekvere og afslutte dine opgaver samtidig med, at du er forretningsorienteret og proaktiv.

Du tænker strategisk og agerer operationelt. Du samarbejder på tværs af organisationen, har flair for detaljer, og kan lide at arbejde med mange forskellige opgaver i en travl hverdag. Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi og taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau.

 

Du tilbydes:

Et særdeles udfordrende job I en spændende vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at skabe rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret både fagligt og støttet op af en professionel organisation og en ambitiøs strategi.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner i Consultor Allan Jacobsen 20 930063 som varetager rekrutteringsprocessen for Nassau Door. Send gerne dit cv mærket Nassau/CFO til alj@consultor.dk , eller direkte via LinkedIn. Dine informationer vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}