NASSAU søger lønspecialist

 

Stillingen er besat

Stærk lønspecialist til NASSAU Door A/S

 

 

Job indhold

Du vil som lønspecialist blive ansvarlig for lønberegning og -udbetaling til virksomhedens ca. 175 danske medarbejdere, som primært består af 14-dagslønnede. Du vil tage hånd om alle opgaver i forbindelse med lønkørsel herunder også afstemninger af løn.

Dine daglige arbejdsopgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

  • Lønkørsel for timelønnede medarbejdere på 14-dagsløn til ca. 120 medarbejdere, fordelt på produktionsmedarbejdere, serviceteknikere og akkordlønnede montører
  • Gageudbetaling for ca. 55 funktionærer
  • Ferieregnskab for funktionærer og timelønnede
  • Afstemninger af lønninger på månedlig og årlig basis
  • Refusioner
  • Lønrapportering til ledelse
  • Assistere ved udarbejdelse af ansættelseskontrakter og andre HR opgaver, såsom hjælp til udarbejdelse af lokalaftaler
  • Sikre overholdelse af industriens overenskomst for alle medarbejdere
  • Ansvarlig for implementering af nyt HR system
  • Ad hoc opgaver

Profil

Som person er du positiv, serviceminded og meget pligtopfyldende. Du trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men samtidig er du ikke bange for at hjælpe andre kollegaer når behovet opstår.

Din arbejdsform er kendetegnet ved et stort overblik, systematik, struktur og en evne til at arbejde på tværs i organisationen. Du leverer kvalitet og stiller høje krav til dig selv og dine omgivelser.

Vi forventer at du som minimum har 5 års erfaring med lønfokus, gode IT-evner, og kendskab til Lessor vil være en fordel. At have arbejdet med industriens overenskomst vil ligeledes være en fordel. Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Vi forventer at du er bosiddende på Fyn

Du tilbydes

Et spændende job i en international vækstvirksomhed, hvor der vil være gode muligheder for at påvirke rammerne for dit job. Du vil løbende blive udfordret fagligt og støttet op af en professionel uformel organisation med en ambitiøs og fokuseret vækststrategi. Der gives stor fleksibilitet, som naturligvis også forventes den anden vej.

Måtte ovenstående medføre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Partner i Consultor Allan Jacobsen 20930063 som varetager rekrutteringsprocessen for Nassau Door

Send venligst CV og ansøgning til alj@consultor.dk mærket ”lønspecialist” al henvendelse vil blive behandlet fortroligt, og din eventuelle interesse vil kun blive videregivet til Nassau Door med din godkendelse.

PS: Processen kan blive påvirket af Covid-19 situationen, og der vil naturligvis blive taget hensyn til de til enhver tid gældende anbefalinger.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}