NASSAU SØGER SERVICEKOORDINATOR til hovedkontoret i Ringe

NASSAU søger servicekoordinator

Job indhold

Vi søger en servicekoordinator til hovedkontoret på Fyn.

Som servicekoordinator får du en hverdag, hvor du sammen med dine kollegaer, servicerer og hjælper kunderne . Du planlægger hverdagen for serviceteknikerne, der kører hos kunderne i hele landet. Du vil få et distrikt, som er dit område.

Du udarbejder tilbud til kunderne og fakturerer.

Stillingen refererer til servicechefen.

 

Hvem er du?

Du har evt. erfaring fra en koordinerende, salgsmæssig eller controller lignende funktion. Du har interesse for tekniske løsninger. Du trives med at have den koordinerende rolle og bliver motiveret af, at få det hele til at gå op i en større enhed. Du formår at lede dine ressourcer ude i marken optimalt.

På kontoret bidrager du med dit gode humør til god trivsel og har en positiv indgangsvinkel til problemløsning. Du trives med kundekontakt og er en udpræget teamplayer, der tager ansvar for også andres arbejde.

 

Hvem er NASSAU Door?

 NASSAU Door fremstiller industrielle portløsninger, private garageporte og udfører service på alle mærker og typer af porte. Vi har eksisteret siden 1970.

Vi udfordrer i høj grad de bestående teknologier. Resultatet er portløsninger og garageporte, der i variation, funktionalitet, kvalitet og service indtager en førende position på det europæiske marked.

NASSAU Door skræddersyer derfor serviceaftaler specifikt efter kundernes ønsker og sørger på denne måde, for en sikker drift og lang levetid for portene.

 

En attraktiv arbejdsplads

Som servicekoordinator hos NASSAU Door tilbydes du: 

  • En grundig introduktion til opgaverne samt sidemands oplæring i NASSAU Doors systemer
  • Løbende udvikling af kompetencer
  • Støtte fra dygtige og erfarne kollegaer

NASSAU Door er en arbejdsplads, der er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel har stort fokus. Der er uformel omgangstone imellem kollegaer hvor alle samarbejder om at levere en kvalitetsløsning til kunderne.

Skulle ovenstående have din interesse, er du velkommen til at sende ansøgning og CV

SØG JOB HER

Har du spørgsmål kontakt Gitte Tindbæk på telefon: 63 62 23 97

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}