NASSAU SØGER SERVICEKOORDINATOR til hovedkontoret i Ringe

Søger en dygtig servicekoordinator, som på sigt også kan være teamleder for gruppen på i alt 5 servicekoordinatorer

NASSAU Door

NASSAU er en ledende leverandør af industrielle og private portløsninger kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design.

NASSAU har i næsten 50 år produceret industriporte og har en stærk værdikæde, der omfatter produktion, montage, løbende support, service og vedligeholdelse. NASSAU´s hovedkontor og produktion ligger i Ringe på Fyn. NASSAU er stærkt repræsenteret i Europa gennem datterselskaber i Norge, Servige, Holland og Belgien. Derudover forhandles NASSAU’s produkter af et netværk af forhandlere i Europas øvrige lande, i Mellemøsten og i Asien. I alt beskæftiger NASSAU ca. 400 medarbejdere. Over 75 % af den samlede produktion bliver eksporteret til mere end 30 lande, med en årlig omsætning på mere en 420 mio. kr. er NASSAU en af hovedaktørerne på det europæiske marked.

Job indhold

Vi søger en dygtig servicekoordinator, som på sigt også kan være teamleder for gruppen på i alt 5 servicekoordinatorer.

Som servicekoordinator får du en hverdag, hvor du sammen med dine kollegaer, servicerer og hjælper kunderne, og er med til at planlægge hverdagen for serviceteknikerne, som kører hos kunderne i hele landet.

Du er med til at udarbejde tilbud til kunderne, og følger naturligt op når du har sendt tilbud afsted.

Stillingen refererer til Service- og montagechefen.

Hvem er du?

Du har flair for, eller er i besiddelse af, teknisk indsigt. Du er vant til at have den koordinerende rolle og bliver motiveret af, at få det hele til at gå op i en større enhed. Du formår at lede dine ressourcer ude i marken optimalt.

Du har erfaring som leder og kan bidrage positivt til at motivere dine kollegaer til at yde deres bedste, ligesom du kan skære igennem når situationen kræver det.

På kontoret bidrager du med dit gode humør til god trivsel og har en positiv indgangsvinkel til problemløsning. Du trives med kundekontakt og er en udpræget teamplayer.

Du er desuden i besiddelse af analytiske evner, der gør dig i stand til at arbejde med optimering af afdelingens processer og der igennem bidrage til, at løfte afdelingen til et nyt niveau.

En attraktiv arbejdsplads

Som servicekoordinator hos NASSAU Door tilbydes du:

  • Konkurrencedygtig løn og pensionsordning
  • En grundig introduktion til opgaverne samt oplæring i NASSAU Doors serviceløsninger
  • Løbende udvikling af kompetencer
  • Støtte fra dygtige og erfarne kollegaer

NASSAU Door er en arbejdsplads, der er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel har stort fokus. Der er uformel omgangstone imellem kollegaer hvor alle samarbejder om at levere en kvalitetsløsning til kunderne.

Skulle ovenstående have din interesse, er du velkommen til at sende ansøgning og CV, til tania@nordiskrekruttering.dk mærk din ansøgning med ”servicekoordinator”.

Har du spørgsmål kontakt Chefkonsulent Tania Gauden på telefon: 2575 3432.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}