NASSAU søger Teknisk Salgskonsulent

OBS: Stillingen er besat

Teknisk Salgskonsulent til Sønderjylland

B2B salg af innovative port-løsninger

 

Jobbet

Du får ansvaret for salg af Nassaus brede program af innovative port-løsninger i Sønderjylland. Du vil operere fra din hjemmebase, som skal være centralt baseret i distriktet (gerne Trekantområdet). Du vil få en solid oplæring og løbende have din gang i Nassaus hovedkvarter i Ringe.

Du sælger til og rådgiver direkte kunder, entreprenører samt rådgivende ingeniører/arkitekter o.lign,  som har hvert deres behov i købsprocessen.

Der er derfor tale om rådgivende og teknisk salg, hvor du gør brug af din solide faglige baggrund, gerne fra montage eller servicering af port-løsninger. Du evner at være den faglige sparringspartner som sikrer kunden den rigtige løsning.

Opgaver:

  • Opsøge projekter hos kunder, hvor der skal bruges industriporte
  • Skabe og udbygge relationer til eksisterende kunder
  • Udforme og estimere de tekniske løsninger samt udarbejde tilbud
  • Teknisk og kommercielt omsætte tilbud til ordre

Kvalifikationer

Du har en solid baggrund indenfor port-løsninger gerne med praktisk erfaring indenfor montage/servicering. Du trives som sparringspartner for kunden og formår via solid faglig indsigt at sælge den rigtige løsning.

Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste produkter. Du bor i distriktet og arbejder gerne ud fra hjemmekontor eller på hovedkontoret i Ringe. Endelig behersker du engelsk på rimeligt niveau og er vant til at arbejde med pc og it generelt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed med og kommer til at repræsentere et stærkt innovativt produktprogram. I det daglige refererer du til den administrerende direktør, og du får et selvstændigt job med løsningssalg til en spændende kundegruppe.

Du tilbydes en fast løn, bonus, pension, fri telefon og bil og en høj grad af fleksibilitet.

Ansøgning og cv

Rekrutteringsprocessen varetages af Consultor, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jacobsen Partner hos Consultor på 20930063. Send din ansøgning og dit cv hurtigst muligt, enten på alj@consultor.dk eller direkte via LinkedIn. Vi behandler ansøgninger løbende. Henvendelser behandles fortroligt.

Om NASSAU

Nassau Doors A/S er en ledende leverandør af industrielle port-løsninger kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S beskæftiger ca. 400 medarbejdere I Europa. Nassau Door startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Sverige, Belgien og Holland. Nassau Door A/S indgår I Assa Abloy koncernen.

 

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)