Service af industriport

En industriel ledhejseport er skabt til at blive brugt, men selv den bedste port kan blive beskadiget. Det sker typisk ved påkørsel eller andre former for stød. Dette forbedres med en reparation af porten.

Ofte medfører en sådan skade krav om hurtig afhjælpning. NASSAU har derfor opbygget en effektiv og fleksibel serviceafdeling, der hurtigt kan rykke ud, uanset tidspunkt på døgnet og geografisk placering.

Vi reparerer alt der bevæger sig

Vi er naturligvis specialister i reperation af NASSAU porte, men kan også afhjælpe skader på andre fabrikater. Vi har et stort reservedelslager, og såfremt det ikke slår til, har vi et dedikeret serviceværksted, der tager sig af mere specielle opgaver. NASSAU’s serviceteknikere bruger kun originale reservedele. Vi kan derfor nemt hjælpe med en reparation af porten.

Kontakt NASSAU’s serviceafdeling på service@nassau.dk eller telefon 70 70 23 46, hvis du ønsker original NASSAU-service eller yderligere information.

Reperation af industriporte og garageporte
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)