Serviceaftale

En NASSAU Serviceaftale forlænger portens levetid

Funktionelt design og håndværksmæssig kvalitet forenes i en NASSAU port, der med den rigtige vedligeholdelse kan fungere i årtier. Udover at forlænge portens levetid, foreskriver Arbejdstilsynet at ledhejseporte tilses af en sagkyndig, mindst én gang årligt. Dette kan opnås med en NASSAU serviceaftale.

Vi holder øje med kalenderen

Samarbejder du med NASSAU slipper du for at skulle bekymre dig om vedligeholdelsen af dine porte. Vi udfører den aftalte service til den aftalte tid. Og sørger for at dine porte altid er i topform, og lever op til de gældende arbejdsmiljømæssige regler.

Få en samlet aftale på alle bygningselementer

Udover dine porte servicerer vi også meget gerne andre bygningeselementer. Vores teknikere har mange års erfaring i servicering af eksempelvis læsseramper, portsluser, hurtigporte, brandporte og andre port- og dørløsninger.

Der er sund fornuft og god økonomi i at samle vedligeholdelsen af ovenævnte i én aftale. Så kontakt NASSAU på telefon 63 62 23 03 og få en serviceaftale, som passer til dit behov.

serviveaftale på porte - nassau serviceaftale

Få et tilbud på en serviceaftale:

Kontakt os og modtag dit tilbud i dag.

Servicetelefon: 70 70 23 46

nassau portservice til alle porte
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)