BLACK FRIDAY 2018 - GARAGEPORTE

singels day garageport tilbud
garageport lukker for varmen
trådløs Vægsender med lys til to Garageporte

Vægsender m. bevægelsessensor
Værdi 1.145,-

børnevenligt Kodetastatur til garageport

Trådløse kodetastatur
Værdi kr. 995,-

Kontakt NASSAU garageporte i dag

Hvad er Singles day?

Singles day er fra Kina og opfundet for at hylde de skønne singler.
Singles day er lagt på datoen 11.11, for at få så mange 1 taller som muligt eller one-one-one-one! One symboliserer singlerne. Det er dagen, hvor singlerne skal forkæle sig selv lidt ekstra.

Kinesisk dag til danske Garageporte

NASSAU Garageporte produceres i Danmark og vi er meget stolte af vores fabrik på Fyn – men vi vil gerne fejrer alle de skønne singler og hopper derfor med på dagen.

HVORFOR GARAGEPORTE FRA NASSAU?

Hvorfor BØR du vælge en garageport fra NASSAU?

Hos NASSAU er kunden altid i fokus og med udgangspunkt i forventninger og behov, finder vi den garageport, der passer til netop dig.

NASSAU har med 48 års erfaring i ind- og udland solgt porte til både industri og private. Vi ved, at hver gang der leveres en port fra os, så er det af bedste kvalitet. En tryghed og sikkerhed der gør processen med din nye garageport mere enkel og overskuelig. 

Læs mere om, hvorfor du bør vælge en garageport fra NASSAU.  

Leave a Reply

Gem Garageport
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Gem Garageport
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)