Spørgsmål om Maveo

Andre emner

Generel

Har du spørgsmål der er mere generelle, så finder
du de meste stillede generelle spørgsmål her. 

Tekniske spørgsmål

Har du tekniske spørgsmål, så finder
du de meste stillede tekniske spørgsmål her.

Før købet

Har du spørgsmål til før købet af garageport, så finder
du de mest stillede spørgsmål her

Maveo

Min Garageport virker ikke længere, selv ikke med håndsender

Min port virker ikke længere, selv ikke med min håndsender.
– Hvad kan årsagen være?
Hvis du aktiverer scenariet “Intelligent air-condition”, sikrer maveo en omgivende luftkvalitet. Det kan derfor være, at du ikke kan åbne eller lukke garageporten eller porten helt, før den indstillede luftkvalitet er nået. Deaktiver “Intelligent air-condition” for at betjene porten som sædvanlig.

Hvis dit maveo stik har firmware version 52.1.10, og du allerede har tilsluttet det en gang, skal du også tilslutte et maveo stik version 52.1.10 igen, så porten kan åbnes/lukkes igen. Hvis dette ikke er muligt, kan du udføre en såkaldt MS-Bus reset på åbningen: For at gøre dette, skal du gå til programmering i niveau 1, menu 8 parameter 7, eller spørg din Marantec specialistpartner til support – NASSAU.dk eller tlf. 6262 2346

Min maveo lyser konstant

Hvis din LED lyser konstant rødt, kan dette have flere grunde:

Din maveo-boks kan være ved at starte op eller lukke ned. Denne procedure tager normalt et par minutter.
Din maveo-boks kan downloade og installere en opdatering. Dette kan vare i cirka 1 time.
Hvis LED’en lyser i mere end en time, skal du tage stikket ud af stikkontakten og vente i 1 minut. Sæt derefter kablet i maveo-boksen igen. Maveo-boksen starter op (og  forsøger måske at downloade en opdatering igen), så vent igen et stykke tid, indtil lysdioden i maveo-boksen er pulserende

Hvis lysdiodens konstante røde lys stadig vises efter 1 time, bedes du kontakte NASSAU på tlf. 6262 2346 eller på info@nassau.dk

Hvad skal jeg gøre, hvis min maveo-boks blinker eller lyser?

Maveo-boks blinker eller lyser
Her ses en oversigt over LED indikatorer og signaler for maveo:

Betjening og status for maveo
LED indikator
Permanent lys
1. Tænd eller sluk maveo-boksen

2. Opdatering downloades og installeres

Blinker maveo-boksen er klar til brug og forbindelse til wi-fi
Gentagende blink og lys Boksen er klar til brug, men ikke tilsluttet
wi-fi
Gentagende blink og dobbelt lys maveo-boksen er  i bluetooth søgningstilstand
Gentagende lys Fejl
Genstart knap
Hurtigt tryk Luk ned
Hold nede i >5 sekunder Genstat: maveo-boksen nulstilles til fabriksindstillinger
Tilslutningsknap
Hurtigt tryk Godkendt installation
Hold nede i >3 sekunder Bluetooth søgnings mode er aktiveret

 Brug og status af maveo stik

LED-indikator
Ingen Tilsluttet
Blink Stikket er nyt (eller nulstillet) og skal derfor tilsluttes til en maveo-boks – først via maveo appen
Dobbelt blink Søger efter kendt maveo-boks
Hurtig blink Tilsluttet men ikke parret (Fejl)
Knap
Hurtigt tryk Starter Bluetooth søgning eller afbryder Bluetooth-forbindelsen, hvis den allerede er tilsluttet.
Hold nede i >5 sekunder Slet whitelist

Hvordan laver jeg smart udluftning ved temperatur?

Smart udluftning
Denne løsning kræver, at du har maveo temperaturmåler og luftfugtighedsmåler. Herefter gå til maveo-appen i den tredje fane og tryk på øverste højre hjørne.

Du kan programmere et scenarie ved at følge de grundlæggende IT-metoder nedenfor:

En handling følger en begivenhed (eller en tilstand).

Vælg en begivenhed fra din oversigt. En begivenhed leveres normalt af en smart enheds sensor eller en smart funktion. For eksempel temperaturen eller en timer/nedtælling. En begivenhed er altid baseret på en bestemt værdi, men ikke på et værdiinterval.

Som et alternativ (eller tilføjelse) til en begivenhed, kan du oprette en betingelse. I modsætning til hændelser er en betingelse altid baseret på et værdiområde.

I tilfælde af en begivenhed humidity/temperatur + temperatur sensor, kan du i dette tilfælde vælge en bestemt temperatur, f.eks. 20 ° C. I tilfælde af, at du vælger et temperaturområde, for eksempel at der max må være 20 ° C. i garagen, før porten skal lufte ud.

Du vælger derefter en handling. Handlinger kan derfor vælges fra oversigten af mulige handlinger, der tilbydes af dine smarte enheder. Handlinger udfører udtalelser fra dine smarte enheder. Du kan for eksempel ændre lyset i en lampe, åbne eller lukke garageporten eller sende en besked via notifikation.

Hvordan kobler jeg Philips Hue lys til maveo?

Hvordan kobler jeg Philips Hue lys til maveo?
Installer Philips Hue
Du skal først installere dit Philips Hue i overensstemmelse med Philips Hue-specifikationerne. Dette indebærer også, at du skal oprette Philips Hue bro (Brigde) og derefter tildele individuelle lys til denne bro (Bridge). Philips Hue app hjælper dig med at gøre dette.

Tilføj Philips Hue i din maveo app 
Når du har gennemført opsætningen, skal du gå ind i maveo appen. Tryk på det lille “+” i øverste kant af skærmbilledet “Scenarier” for at tilføje en ny smart enhed. Her vælger du “Philips” → “Hue Gateway” og trykker på “Søg efter enhed / service”. Sørg for, at din smartphone er i samme WLAN som Hue Bridge. Når maveo-appen har fundet broen, skal du blot trykke på knappen “Push Link” på Hue Bridge. Vent lidt, indtil maveo appen viser, at forbindelsen er oprettet.

Tilføj flere lys
Hvis du vil tilføje flere lys efter den oprindelige opsætning, skal du først fjerne broen fra maveo-appen. Derefter skal du tilføje de nye lamper i Hue-appen. Til sidst skal du programmere broen igen i maveo-appen.

Hvordan kobler jeg Netatmo vejrstation til maveo?

Jeg har en Netatmo vejrstation. Hvordan kobler jeg denne til maveo?
Download Netatmo App og følg vejledningen til opsætning af Netatmo vejrstation. Du skal oprette en konto til Netatmo Cloud for at aktivere din vejrstation. Gem dine loginoplysninger på et sikkert sted.

Gå nu til skærmen med smart enheder i maveo appen og tilføj en smart enhed via “+” øverst på skærmen. Gå til “Netatmo” → “Netatmo Connection” og indtast her brugernavn og adgangskode til din Netatmo-konto.

Hvor langt kan maveo række?

Hvor langt kan maveo række?
Optimal rækkeevne for maveo
Maveo-boksen tillader andre enheder at blive tilsluttet via Bluetooth®, Wi-Fi eller Zigbee. Den afstand maveo kan række, afhænger af den trådløse standard og installationsplacering. For optimal rækkeevne skal din Wi-Fi-router, maveo-boks og andre enheder placeres, så den korteste linje der forbinder dem, passerer gennem så lidt murværk eller andre dæmpningsmaterialer som muligt.

Rækkevidde for Bluetooth®-forbindelse 
Under normale forhold er en Bluetooth®-forbindelses rækkevidde op til 20 meter i det åbne felt. Hvis der er en mur imellem, er et stabilt interval 10 meter. Hvis din dør er langt længere væk fra maveo-boksen, kan du bruge en Wi-Fi forlænger til at nå længere væk. Tal om dette med din specialist.

Wi-Fi signal 
Området for dit Wi-Fi signal afhænger af din routers ydelse. For at finde ud af, om der er tilstrækkelig signalstyrke ved installationen af ​​maveo-boksen, kan du gå til “Indstillinger” →  “netværk” → “Wi-Fi-forbindelser” → “adgangspunkt” → “signalstyrke”. Kontroller signalstyrken for at se, hvor god modtagelsen er.

Svag signalstyrke 
Hvis signalstyrken er for svag, kan du opgradere din garage med en repeater eller powerline-adapter. Alternativt kan du tilslutte maveo-boksen til et LAN-kabel. Du har brug for en LAN-til-USB3.0-adapter til dette.

Jeg kan ikke komme til næste trin i maveo appen

Efter installation af Wi-Fi og tryk på knappen “tilslut”, kan jeg ikke komme til næste trin i maveo appen?
Hvis dette problem opstår, passerer nogle signaler ikke gennem dit netværk fra maveo-boksen til din smartphone. Kontroller venligst din routers indstillinger. Aktiver altid UPnP. Se router- og netværkskravene under vores “ofte stillede spørgsmål”.

Sørg for, at din smartphone, maveo app og maveo-boks har indlæst og installeret alle opdateringer.

Hvorfor kan jeg ikke komme ind i den udvidede programmering af drevet?

Hvorfor kan jeg ikke komme ind i den udvidede programmering af drevet?
For at få adgang til avanceret programmering, skal du fjerne maveo stikket i motoren. Sørg for, at du kun indsætter eller fjerner maveo stikket, når motoren og maveo er slukket.

Kan jeg betjene maveo, når jeg ikke er hjemme?

Kan jeg betjene maveo, når jeg ikke er hjemme?
Du har brug for en internetforbindelse til den første opsætning af maveo for at registrere din brugerkonto og maveo-boks. Efter den første opsætning kan maveo også betjenes på det lokale hjemmenetværk uden internetforbindelse. Du skal dog oprette en konto på maveo Cloud, hvorefter din maveo også kan anvendes, når du ikke er hjemme.

Hvor sikker er maveo og hvordan er mine data beskyttet?

Hvor sikker er maveo og hvordan er mine data beskyttet?
maveo er meget sikker. Dine data gemmes lokalt i din maveo-boks og derfor på dine vilkår. Wi-Fi adgangen er sikret med en WPA2-nøgle, og adgang over internettet er beskyttet med AES-kryptering ved hjælp af en 256-bit nøglelængde. Derudover er din maveo-boks altid opdateret på grund af maveos automatiske softwareopdateringer.

Wi-Fi er ikke synligt i maveo, selvom router er tændt

Wi-Fi er ikke synligt i maveo, selvom router er tændt.
– Hvad kan jeg gøre?
Min Wi-Fi er ikke synlig, selvom routeren er aktiv. Hvad skal jeg gøre?

Er et 5 GHz netværk den eneste faste frekvens i routeren? maveo kan kun oprette forbindelse til 2,4 GHz netværk. Desuden aktiverer du 2,4 GHz-frekvensen i indstillingerne på din Wi-Fi-router.

Derudover skal du også sørge for, at din SSID er sendt, så dit trådløse netværk ikke er skjult. Se venligst routerens anvisninger for at finde ud af, hvordan du sender SSID’en.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vores team er kun et opkald væk og klar til at hjælpe dig!
Gitte Tindbæk - Marketings manager NASSAU

Gitte Tindbæk,
Teknisk support
Gitin@Nassau.dk

Anders Dideriksen - E-commerce manager NASSAU

Anders Dideriksen,
Teknisk support
Adn@Nassau.dk

Theis Christoffersen - Marketingsmedarbejder NASSAU

Theis Christoffersen,
Teknisk support
Thechr@Nassau.dk

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}