NASSAU SØGER TEKNISK SÆLGER

STILLINGEN ER BESAT

Teknisk Salgskonsulent af Porte – Fyn

B2B-rådgivning til NASSAUs brede kundeportefølje

NASSAU Door

NASSAU Door A/S er en ledende leverandør af industrielle portløsninger og private garageporte kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. NASSAU beskæftiger ca. 400 medarbejdere i Europa. NASSAU startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, en position der er opnået specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. NASSAU har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Sverige, Belgien og Holland, herudover salg og distribution til mere end 30 lande i og uden for Europa.

Jobbet:

Du får ansvaret for salg af NASSAUs brede program af innovative port-løsninger på Fyn. Du sælger til og rådgiver direkte kunder, entreprenører samt rådgivende ingeniører/arkitekter og lign., som har hvert deres behov i købsprocessen.

Der er tale om rådgivende og teknisk salg, hvor du gør brug af din erfaring med kundetilpassede løsninger og din flair for at præsentere de optimale løsninger for kunden.

Opgaver:

  • Opsøge projekter hos kunder, hvor der skal bruges industriporte
  • Udbygge relationer til eksisterende kunder
  • Foretage opmåling, udforme teknisk løsning og tilbud
  • Teknisk og kommercielt omsætte tilbud til ordre

Kvalifikationer:

Du har flere års erfaring med B2B-salg af produkter, eksempelvis byggemateriale eller andre tekniske produkter, der anvendes i byggeriet
Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste produkter. Du bor i distriktet og arbejder ud fra kontor på virksomhedens adresse i Ringe. Endelig behersker du engelsk og er vant til at arbejde med PC og IT generelt.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed og kommer til at repræsentere et stærkt innovativt produktprogram. I det daglige refererer du til den administrerende direktør, og du får et selvstændigt job med løsningssalg til en spændende kundegruppe.
Du tilbydes en fast løn, bonus, pension, fri telefon og bil og en høj grad af fleksibilitet.

Ansøgning og CV:

Rekrutteringsprocessen varetages af Consultor, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jacobsen, Partner hos Consultor på 20930063. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på alj@consultor.dk .
Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}