NASSAU SØGER TEKNISK SÆLGER TIL ØSTJYLLAND

Stillingen er besat – Teknisk Salgskonsulent af Porte – Østjylland

B2B-rådgivning til NASSAUs brede kundeportefølje

NASSAU Door

Nassau Doors A/S er en ledende leverandør af industrielle ledhejseport-løsninger kendetegnet ved kvalitet holdbarhed, funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S har en omsætning omkring kr. 430 mil og beskæftiger ca. 350 medarbejdere I Europa. Nassau Door startede i 1970 og er en af hovedaktørerne på det Europæiske marked, specielt når der er behov for kombinationen af funktionalitet og attraktivt design. Nassau Door A/S har hovedkvarter i Ringe på Fyn og datterselskaber i: Norge, Tyskland, Belgien, Holland og Polen. Nassau Door A/S indgår I Assa Abloy koncernen

Jobbet:

Du får ansvaret for salg af Nassaus brede program af innovative port-løsninger i det østlige Jylland. Du sælger til og rådgiver direkte kunder, entreprenører samt rådgivende ingeniører/arkitekter o.lign., som har hvert deres behov i købsprocessen.

Der er derfor tale om rådgivende og teknisk salg, hvor du gør brug af din erfaring med kundetilpassede løsninger og din flair for at præsenterer de optimale løsninger for kunden.

Opgaver:

  • Opsøge projekter hos kunder hvor der skal bruges industriporte
  • Udbygge relationer til eksisterende kunder
  • Foretage opmåling, udforme teknisk løsning og tilbud
  • Teknisk og kommercielt omsætte tilbud til ordre

Kvalifikationer:

Du har flere års erfaring med B2B-salg af produkter, eksempelvis byggemateriale eller andre tekniske produkter, der anvendes i byggeriet

Derudover er du selvstændig, energisk og initiativrig, og du motiveres af chancen for at komme til at arbejde med branchens bedste produkter. Du bor i distriktet og kan arbejde ud fra hjemmekontor. Endelig behersker du engelsk og er vant til at arbejde med pc og it generelt.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed med og kommer til at repræsentere et stærkt innovativt produktprogram. I det daglige refererer du til den administrerende direktør, og du får et selvstændigt job med løsningssalg til en spændende kundegruppe.

Du tilbydes en fast løn, bonus, pension, fri telefon og bil og en høj grad af fleksibilitet.

Ansøgning og CV:

Rekrutteringsprocessen varetages af Consultor, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jacobsen, Partner hos Consultor på 20930063. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt på alj@consultor.dk .
Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}