Hvor langt kan maveo række?

Hvor langt kan maveo række?

Optimal rækkeevne for maveo
Maveo-boksen tillader andre enheder at blive tilsluttet via Bluetooth®, Wi-Fi eller Zigbee. Den afstand maveo kan række, afhænger af den trådløse standard og installationsplacering. For optimal rækkeevne skal din Wi-Fi-router, maveo-boks og andre enheder placeres, så den korteste linje der forbinder dem, passerer gennem så lidt murværk eller andre dæmpningsmaterialer som muligt.

Rækkevidde for Bluetooth®-forbindelse 
Under normale forhold er en Bluetooth®-forbindelses rækkevidde op til 20 meter i det åbne felt. Hvis der er en mur imellem, er et stabilt interval 10 meter. Hvis din dør er langt længere væk fra maveo-boksen, kan du bruge en Wi-Fi forlænger til at nå længere væk. Tal om dette med din specialist.

Wi-Fi signal 
Området for dit Wi-Fi signal afhænger af din routers ydelse. For at finde ud af, om der er tilstrækkelig signalstyrke ved installationen af ​​maveo-boksen, kan du gå til “Indstillinger” →  “netværk” → “Wi-Fi-forbindelser” → “adgangspunkt” → “signalstyrke”. Kontroller signalstyrken for at se, hvor god modtagelsen er.

Svag signalstyrke 
Hvis signalstyrken er for svag, kan du opgradere din garage med en repeater eller powerline-adapter. Alternativt kan du tilslutte maveo-boksen til et LAN-kabel. Du har brug for en LAN-til-USB3.0-adapter til dette.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}