Hvordan laver jeg et scenarie?

Smart udluftning

Gå til maveo-appen i den tredje fane og tryk på øverste højre hjørne.

Du kan programmere et scenarier ved at følge de grundlæggende IT-metoder nedenfor:

En handling følger en begivenhed (eller en tilstand).

Vælg en begivenhed fra din oversigt. En begivenhed leveres normalt af en smart enheds sensor eller en smart funktion. For eksempel, temperaturen eller en timer/nedtælling. En begivenhed er altid baseret på en bestemt værdi, men ikke på et værdiinterval.

Som et alternativ (eller tilføjelse) til en begivenhed kan du oprette en betingelse. I modsætning til hændelser er en betingelse altid baseret på et værdiområde.

I tilfælde af en begivenhed humidity/temperatur + temperature sensor kan du i dette tilfælde vælge en bestemt temperatur, f.eks. 20 ° C. I tilfælde af du vælger et temperaturområde, for eksempel at der max må være 20 ° C. i garagen før porten skal lufte ud.

Du vælger derefter en handling. Handlinger kan derfor vælges fra en oversigten af mulige handlinger, der tilbydes af dine smarte enheder. Handlinger udfører udtalelser fra dine smarte enheder. Du kan for eksempel ændre lyset i en lampe, åbne eller lukke garageporten eller sende en besked via notifikation.

Hvordan kobler jeg Philips Hue lys til maveo?

Du skal først installere dit Philips Hue i overensstemmelse med Philips Hue-specifikationerne. Dette indebærer også at oprette din Philips Hue bro(Brigde) og derefter tildele individuelle lys til denne bro(Bbridge). Philips Hue app hjælper dig med at gøre dette.

Når du har gennemført opsætningen, skal du gå til maveo-appen. Tryk på den lille + i øverste kant af skærmbilledet Scenarier for at tilføje en ny smart enhed. Her vælger du Philips → Hue Gateway og trykker på “Søg efter enhed / service”. Sørg for, at din smartphone er i samme WLAN som Hue Bridge. Når maveo-appen har fundet broen, skal du blot trykke på knappen “Push Link” på Hue Bridge. Vent lidt, indtil maveo appen viser, at forbindelsen er blevet lavet.

Hvis du vil tilføje flere lys efter den oprindelige opsætning, skal du først fjerne broen fra maveo-appen, tilføje de nye lamper i Hue-appen og derefter programmere broen igen i maveo-appen.

 

Jeg har en Netatmo vejr station. Hvordan kobler jeg denne til maveo?

Download Netatmo App og følg vejledningen til opsætning af Netatmo vejrstation. Du skal oprette en konto til Netatmo Cloud for at aktivere din vejrstation. Gem dine loginoplysninger på et sikkert sted.
Gå nu til skærmen med smart enheder i maveo appen, og tilføj en smart enhed via + øverst på skærmen. Gå til “Netatmo” → “Netatmo Connection” og indtast brugernavn og adgangskode til din Netatmo-konto her.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)