Hvordan laver jeg smart udluftning ved temperatur?

Smart udluftning

Denne løsning kræver, at du har maveo temperaturmåler og luftfugtighedsmåler. Herefter gå til maveo-appen i den tredje fane og tryk på øverste højre hjørne.

Du kan programmere et scenarie ved at følge de grundlæggende IT-metoder nedenfor:

En handling følger en begivenhed (eller en tilstand).

Vælg en begivenhed fra din oversigt. En begivenhed leveres normalt af en smart enheds sensor eller en smart funktion. For eksempel temperaturen eller en timer/nedtælling. En begivenhed er altid baseret på en bestemt værdi, men ikke på et værdiinterval.

Som et alternativ (eller tilføjelse) til en begivenhed, kan du oprette en betingelse. I modsætning til hændelser er en betingelse altid baseret på et værdiområde.

I tilfælde af en begivenhed humidity/temperatur + temperatur sensor, kan du i dette tilfælde vælge en bestemt temperatur, f.eks. 20 ° C. I tilfælde af, at du vælger et temperaturområde, for eksempel at der max må være 20 ° C. i garagen, før porten skal lufte ud.

Du vælger derefter en handling. Handlinger kan derfor vælges fra oversigten af mulige handlinger, der tilbydes af dine smarte enheder. Handlinger udfører udtalelser fra dine smarte enheder. Du kan for eksempel ændre lyset i en lampe, åbne eller lukke garageporten eller sende en besked via notifikation.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}