Gangdør

GANGDØR – NASSAU 9000

NASSAU kan tilbyde en række løsninger, der skaber en harmonisk sammenhæng mellem hejseport og separat dør. Med dørfyldninger fremstillet i samme materiale og farver som hejseporten, kan der skabes en æstetisk og praktisk helhedsløsning.

Helhedsløsning

NASSAU 9000 Ledhejseport kan efter ønske leveres med en integreret gangdør i portbladet. På grund af sektionshøjden på NASSAU 9000 strækker gangdøren sig kun over 3 sektioner, hvilket giver en helt tætsluttende dør – og en særdeles stabil port.

Såfremt porten er udstyret med el-betjening, sikrer en kontakt i døren at ledhejseporten kun kan betjenes når døren er lukket. Indbyggede døre åbnes altid ud, men kan frit højre- eller venstrehængsles, samt være placeret i højre, venstre eller i midten af porten.

Såvel indbyggede, som separate gangdøre udføres i ekstruderede, eloxerede aluprofiler, der bevarer sin flotte overflade selv under vanskelige klimatiske forhold.

Af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler NASSAU at en gangdør placeres ved siden af porten, for at undgå kollision med kørende trafik.

NASSAU port i glas med gangdør - vinduer og døre
NASSAU døre - gangdøre som matcher porte

Gangdør med lavt trin

NASSAU’s nye gangdør leveres til både NASSAU 9000F, 9000G og 9000M ledhejseporte. Den nye løsning med lavt trin kan leveres til og med en portbredde på 6 meter. Løsningen kan ligeledes leveres til alle skinnesystemer. De special-tilpassede bundhængsler leveres i både galvaniseret og rustfri udførelse. Det nye bundprofil (trin) er galvaniseret og efterfølgende pulverlakeret i RAL9006 (hvid-aluminium).

 

Porte med gangdør i - NASSAU industriporte

Samme høje kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Den nye gangdør PDLS produceres i samme høje standard som NASSAU’s øvrige produkter. Gangdørsprofilerne er fremstillet i ekstruderede eloxerede aluprofiler. Den nye gangdør leveres ligeledes med et optimalt fingerklemsikringssystem mellem sektionerne. Endvidere leveres portens bundsektion komplet formonteret fra fabrikken, hvorved der opnås en høj kvalitet samt reduceret montagetid hos kunden.

Inspiration

  

Værksteder

NASSAU 9000F industriport ved stenhøj

Landbrug

NASSAU ledhejseporte til landbrug

Lager, Fabrik og Logistik

3 blå 9000F NASSAU ledhejseporte til industri

NASSAU 9000G – Glasport med gangdør

Ledhejseporten i glas kan efter ønske leveres med en integreret gangdør i portbladet.

På grund af sektionshøjden på NASSAU 9000 ledhejseporte strækker gangdøren sig kun over 3 sektioner, hvilket giver en helt tætsluttende dør – og en særdeles stabil port.

Såfremt porten er udstyret med el-betjening, sikrer en kontakt i døren at porten kun kan betjenes når døren er lukket. Indbyggede døre åbnes altid ud, men kan frit højre- eller venstrehængsles.

Såvel indbyggede, som separat dør udføres i ekstruderede, eloxerede aluprofiler, der bevarer sin flotte overflade selv under vanskelige klimatiske forhold. Af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler NASSAU at placeres en separat dør ved siden af porten, for at undgå kollision med kørende trafik.

NASSAU 9000m udstillingsporte med dør

Læs mere om
Speficikationer og Dokumentation

Teknisk beskrivelse af NASSAU Seperat Gangdør findes i nedenstående brochure eller i porthåndbog

NASSAU Porthåndbog til industriporte - ledhejseport
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)