Nyheder fra NASSAU

NASSAU har haft besøg af arbejdstilsynet

 

Ved besøget konkluderede arbejdstilsynet at NASSAU overholder reglerne for et godt arbejdsmiljø og, har tildelt os den grønne smiley.

Den grønne smiley er arbejdstilsynets mærkning, som udmærker NASSAU som en af de virksomheder som har styr på arbejdsmiljøet.

Hos NASSAU lægger vi stor vægt på, at vi altid har et godt og sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere i virksomheden. Det er derfor med stor glæde at vi modtager den grønne smiley fra arbejdstilsynet.

 

Du kan læse mere om mærkningen på arbejdstilsynets hjemmeside her: www.at.dk

Nyheder om NASSAU porte smiley arbejdstilsynet

Garageport i garager hos Royal Oak

Danske kvalitetsporte i nyt Golfcenter
Læs mere

Garageport levering

Egen fabrik i Ringe på Midtfyn
Læs mere

Spar penge på varmeregningen

Energioptimer din garage og spar penge.
Læs mere

NASSAU kan hjælpe dig til en lavere varmeregning!

Kvalitet i alle vores processer. Vi sikre at dit produkt er emballeret bedst muligt, for at undgå eventuelle skader under transport
Læs mere

For NASSAU er kvalitet en æressag!

Kvalitet i alle vores processer. Vi sikre at dit produkt er emballeret bedst muligt, for at undgå eventuelle skader under transport
Læs mere

Hvorfor skal man vælge NASSAU Garageport

Hør Kasper fortælle om hvorfor han valgte en NASSAU Garageport
Læs mere
1 2 3 4

NASSAU Garageporte og Industriporte 

Vi tilbyder en bred vifte af industriporte, der dækker kundens forskellige behov. Dette gælder såvel for vores ledhejseporte, hurtigporte og facadedøre, som kommer i forskellige modeller, hver med sin unikke produktfunktion. I vores industrielle sortiment er der et godt udvalg af portautomatisering, som forbedrer komfort og fleksibilitet i dit arbejdsmiljø.

Med NASSAU garageporte kan du frit vælge mellem tre modeller. Alle modeller er funktionelle, men har hver sit udtryk og stil. Den traditionelle garageport Classic. Den stilfulde port, Softline Granit. Og Woodgrain, med træstruktur i overfladen.

En Garageport fra NASSAU fremstilles specifikt i efter dine mål, ønsker og behov. Gratis farvevalg sikrer, at din nye Garageport passer til resten af huset.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)