NASSAU Hurtigport (4000 SPRINT)

Skal du bruge en pris på en hurtigport kan du kontakte din nærmeste salgskonsulent her

køb hurtigport til industri NASSAU 4000 Sprint rulleport

4000 Sprint INTERIOR Hurtigport

4000 Sprint Interior er en alsidig hurtigport til indvendig brug som med fordel kan anvendes i mange forskellige miljøer

4000 Sprint EXTERIOR, port som kører hurtigt rulleport

4000 Sprint EXTERIOR Hurtigport

4000 Sprint Exterior er en hurtigport til montage i facaden, som kan anvendes til industri- og produktionsmiljøer.

4000 Sprint interior hurtigporte rulleport

4000 Sprint Interior Hurtigport

Undgå indendørs træk

4000 Sprint Interior er udviklet til indendørs brug og kan med fordel anvendes i mange forskellige miljøer. Porten giver optimal tætning og de hurtige åbne- og lukketider sikrer minimalt varmetab og træk igennem bygningen.

En sikker løsning garanteres med det integrerede sikkerhedslysgitter som umuliggør at porten lukker ned oveni personer eller genstande i portåbningen.

Portstørrelse

  • Bredde: Max. 4000 mm
  • Højde: Max. 4000 mm
NASSAU 4000 Sprint hurtigporte rulleport

Portdug

Portdugen er fremstillet i et slidstærkt PVC materiale på 900 g/m2 med gemte horisontale forstærkninger. Den faste bundprofil er fremstillet af eloxeret aluminium og bundtætningen af EPDM gummi.

Elbetjening til industriporte

El-betjening

Porten leveres med NASSAU’s NCU310FU styring med frekvensomformer, og det er derfor muligt at benytte NASSAU’s brede sortiment af betjeningsudstyr.

hurtigporte fra NASSAU 4000 Sprint hurtigporte rulleport

4000 Sprint Exterior Hurtigport

Optimér dit logistikflow

4000 Sprint Exterior kan med fordel anvendes i industri- og produktionsmiljøer. Porten monteres indvendigt i facadeåbningen eller evt. i kombination med en NASSAU 9000 Ledhejseport.

En sikker løsning garanteres med det integrerede sikkerhedslysgitter som umuliggør at porten lukker ned oveni personer eller genstande i portåbningen.

Portstørrelse

  • Bredde: Max. 5500 mm
  • Højde: Max. 5500 mm

BETJENING OG KOMFORT

Med NASSAU’s brede sortiment af betjeningsmuligheder er det muligt at finde en automatiseringsløsning som matcher virksomhedens behov.

Trækkontakt
For hurtig og hyppig åbning af port er en trækkontakt det praktiske valg, og med portens tidsindstillede automatiske lukning sikrer man mindst mulig varme-/kuldeudslip.

Radar
Multijusterbar radar, der automatisk aktiverer portåbning ved en given bevægelse foran porten. Speciel type radar med IR-felt for både bevægelse og statisk detektion er også en mulighed.

Køretøjssensor
3-dimensionel måling af køretøjets tilstedeværelse i det magnetiske felt giver impuls til portåbning. Leveres også med 2 sensorer for både udendørs og indendørs automatisk portåbning.

Fjernbetjening og radioudstyr
NASSAU’s fjernbetjeningsprogram dækker alle behov, lige fra 1-, 4- eller 8-kanals fjernbetjeninger til multibetjening af op til 999 porte.

Trådløst kodetastatur
Tastaturet kommunikerer trådløst med styringsboksen, således at kabelføring undgås. Kodefunktionen gør at flere personer kan have adgang, uden besvær med nøgler eller lignende.

Trykknapbokse
Efter ønske kan elbetjeningen leveres med seperat trykknapboks til f.eks. udvendig betjening.

Portåbner 4000 Sprint hurtigporte, betjening og komfort

HURTIGPORT – SIKKERHED

Elbetjening til industriporte

Driftsikkerhed

NASSAU 4000 Sprint hurtigporten styres af en NCU310FU portstyring med frekvensomformer som standard. Som motorløsning medfølger NPU130, for en driftsikker og robust løsning. Systemet er testet og godkendt i henhold til de gældende internationale standarder.

automatik port 4000 sprint hurtigport

Easy fix system

Easy fix systemet betyder at portdugen, i tilfælde af påkørsel, glider ud af sideprofilerne. Man undgår derved skader på sideprofiler, portdug og andet materiel. Easy fix skinnen sættes efterfølgende let på plads i karmen, hvorved porten igen hurtigt er fuldt funktionsdygtig.

4000 Sprint hurtigporte med sikkerhedslysgitter

Sikkerhedslysgitter

Alle NASSAU 4000 Sprint hurtigporte leveres med sikkerhedslysgitter som standard. Lysgitteret sidder integreret i karmen og overvåger portåbningen, og forhindrer derved at porten lukker ned i genstande eller personer. Der er derfor heller ikke behov for andre sikkerhedsinstallationer, såsom bundkantssikring eller fotoceller.

køb hurtigport til industri NASSAU 4000 Sprint rulleport

Portens sikkerhed

For at sikre den højeste grad af sikkerhed bliver NASSAU’s produkter testet efter alle de gældende internationale standarder. 4000 Sprint hurtigportene er ingen undtagelse, og både standardløsningerne såvel som tilvalgsmulighederne giver dig en sikker port.

Hurtigport 4000 – Print version