NASSAU portservice

Bestilt lovpligtigt serviceftersyn af port

Lovpligtigt sikkerhedseftersyn SIKKERHED
Port service og reparation Nassau

 Portservice 

 Kr. 350,- ekskl. moms, hjælpematerialer, kørsel og arbejdstid 

glasdør reparation

 Glasdør service 

 Kr. 500,- ekskl. moms, hjælpematerialer, kørsel og arbejdstid

 *Kan kun bestilles i forbindelse med køb af portservice 

brandport - brandport service - braondport reparation

 Brandport service 

 Kr. 350,- ekskl. moms, hjælpematerialer, kørsel og arbejdstid

 *Kan kun bestilles i forbindelse med køb af portservice 

 

Sådan bestiller du portservice eller service på andet materiel

service
Arbejdstilsynet dansk portservice

Lovpligtigt portservice eftersyn

Lovgivningen stiller en række krav til eftersyn af industriporte og andet materiel, der kan udgøre en risiko for mennesker eller omgivelser. Hos NASSAU går vi op i høj sikkerhed. Vi tilbyder derfor et årligt serviceeftersyn af porte og andet materiel, som er lovpligtigt.

 

Vi har gjort det nemt for dig
Vi kommer automatisk 1 gang om året og udfører det lovpligtige serviceeftersyn af porte.

Altid i nærheden af dig

Hurtig service – Din SIKKERHED er det vigtigste for os

NASSAU autoriseret portservice – din sikkerhed for lang levetid og høj sikkerhed!

Hver dag servicerer vores 50 serviceteknikere NASSAU porte i hele Danmark

Vores teknikere har tilgang til originale NASSAU reservedele, som vi lagerfører lokalt på eget lager. Ugentligt leverer vi reservedele direkte til serviceteknikernes biler, så de altid har direkte tilgang til de rigtige reservedele.

Teknikerne har et stort know how indenfor NASSAUs porte. Både nye porte, men ligeledes vores ældre porte.

Dette sikrer dig at din NASSAU port vil være sikker og funktionsdygtig i mange år frem – uanset hvilken NASSAU port du har

Landsdækkende dansk portservice

24 timer i døgnet – 365 dage om året

Vi tilbyder serviceeftersyn af porte overalt i landet.
Via vores døgnbemandede servicetelefon kan du altid få fat på en servicetekniker,
hvis du ønsker service på din port.

Bestil serviceeftersyn af port eller kontakt os på 70 70 23 46

portservice

Port service

350,- Ekskl. moms

Funktionskontrol

Sikkerhedsgodkendelse

Elektronisk inspektions rapport

Lovpligtigt certifikat

branddør service

Brandport service

350,- Ekskl. moms

Funktionskontrol

Sikkerhedsgodkendelse

Elektronisk inspektions rapport

Lovpligtigt certifikat

diverse service

Diverse

Ring for pris - 70 70 23 46

Funktionskontrol

Sikkerhedsgodkendelse

Elektronisk inspektions rapport

Lovpligtigt certifikat

Service (6)

Dansk Portservice fra NASSAU

NASSAU leverer portservice 24 timer i døgnet – 365 dage om året.
Vi tilbyder serviceeftersyn af porte overalt i landet. Via vores døgnbemandede servicetelefon kan du altid få fat på en servicetekniker,
hvis du ønsker service på din port.

Bestil serviceeftersyn af port her eller kontakt os på 70 70 23 46

Lovpligtigt Eftersyn af Porte

Lovgivningen stiller en række krav til eftersyn af industriporte og andet materiel, der kan udgøre en risiko for mennesker eller omgivelser. Hos NASSAU går vi op i høj sikkerhed. Vi tilbyder derfor et årligt serviceeftersyn af porte og andet materiel, som er lovpligtigt.

 

Er det lovkrav, at jeg har serviceeftersyn?

Ja, et serviceeftersyn er lovpligtigt – afhængig af hvilket materiel der er tale om. Arbejdsmiljølovgivningen stiller en række krav til eftersyn af materiel, der kan udgøre en risiko for mennesker eller omgivelser. Dette gælder fx industrielle ledhejseporte, som skal have foretaget et hovedeftersyn minimum hver 12. måned.

Eftersynene skal sikre, at materiellet hele tiden er i forsvarlig stand, og at det er i overensstemmelse med kravene. Kravene varierer alt efter, hvilket materiel der er tale om. Du kan her se, hvad et serviceeftersyn fra NASSAU indeholder.

Bestil serviceeftersyn her.

Du kan læse mere om det lovpligtige eftersyn på her

Hvad indeholder et serviceeftersyn?

Er du i tvivl om, hvad et serviceeftersyn af porte, glasdøre, branddøre mv. indeholder? Serviceeftersynet udføres efter NASSAU’s tjekliste for vedligeholdelse samt Arbejdstilsynets krav og anvisninger om tekniske hjælpemidler.

Du kan her se, hvad et lovpligtigt eftersyn helt præcis indeholder; hvad vi gennemgår og kontrollerer ved serviceeftersynet. Gennemgang og kontrol vil altid blive udført af en sagkyndig servicetekniker fra NASSAU.

Du kan læse mere om det lovpligtige eftersyn på Arbejdsmiljøarbejdets hjemmeside.

Hvad koster serviceeftersyn?

Prisen på serviceeftersyn afhænger først og fremmest af, hvilket materiel der skal serviceres.

Et serviceeftersyn koster basis pris + eventuelle udskiftninger af dele.
Udskiftninger af dele vil altid foregå efter aftale med kunden.

Basis priser på serviceeftersyn:
Serviceeftersyn på port: 350 Kr. eks. moms
Serviceeftersyn på glasdøre: 500 Kr. eks. moms
Serviceeftersyn på brandport: 350 Kr. eks. moms

Se her et eksempel på en serviceregning med henvisninger til, hvad de forskellige dele/afsnit i serviceregningen betyder.

Hvor tit skal en port have eftersyn?

Arbejdsmiljølovgivningen stiller krav om, at alle industriporte skal have foretaget et hovedeftersyn minimum hver 12. måned. Det lovpligtige eftersyn af industriporte gælder, uanset om der er tale om en manuel eller mekanisk drevet industriport. Eftersyn af industriporte skal ifølge Arbejdstilsynet udføres af en sagkyndig person. Alle NASSAU’s serviceteknikkere er specialister i service og eftersyn af porte og kan derfor udføre det lovpligtige eftersyn af alle industriporte.

Bestil serviceeftersyn her.

Service på alle porte

 

Vi er naturligvis eksperter i NASSAU porte, men vi udfører port service og eftersyn af alle industriporte uanset fabrikat. Derudover tilbyder vi også service på andet materiel. Vores serviceteknikere har mange års erfaring i servicering af blandt andet glasdøre og branddøre.

Eftersyn af industriporte

Hos NASSAU går vi op i høj sikkerhed. Vi tilbyder derfor et årligt eftersyn af industriporte, som er lovpligtigt. Arbejdsmiljølovgivningen stiller krav om, at alle industriporte skal have foretaget et hovedeftersyn minimum hver 12. måned. Det lovpligtige eftersyn af porte gælder, uanset om der er tale om en manuel eller mekanisk drevet industriport. Eftersyn af industriporte skal ifølge Arbejdstilsynet udføres af en sagkyndig person. Alle NASSAU’s serviceteknikere er specialister i service og eftersyn af porte og kan derfor udføre det lovpligtige eftersyn af alle industriporte.

Du kan læse mere om det lovpligtige eftersyn af porte på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Vedligeholdelse af porte

Det betaler sig med løbende vedligeholdelse og et årligt eftersyn af porten. Selv den bedste industriport kræver vedligeholdelse, når den bruges dagligt. Ved et årligt eftersyn af porten overholder man ikke kun lovkravet, men man forlænger også portens levetid og sænker dermed de samlede portomkostninger.

Hurtig portservice

NASSAU’s serviceteknikere er bosat overalt i landet og kan derfor rykke hurtigt ud, uanset hvor eller hvornår, der er behov for service på en port eller eftersyn af en industriport. Vi tilbyder port service 24 timer i døgnet – 365 dage om året – og kan altid fanges på vores døgnbemandede servicetelefon på 70 70 23 46

   

  Er du i tvivl? kontakt os herunder - eller på 70 70 23 46

  Kategori *

  Felter markeret med * er påkrævet
  Vi behandler dine personoplysninger med omhu og efterlever gældende lovgivning.
  Se Privacy Policy

  Hvad indebærer portservice?
  Portservice er en omfattende ydelse, der involverer vedligeholdelse, reparation og ofte inspektion af porte for at sikre portens korrekte drift og sikkerhed. Arbejdet kan omfatte alt fra mindre justeringer og smøring til udskiftning af mindre- eller større dele. En god portservice sikrer, at dine porte kører effektivt og sikkert, hvilket forlænger portens levetid.

  Hvorfor skal man have portservice?
  Portservice er afgørende for at opretholde portenes sikkerhed og effektivitet. I Danmark er det lovkrav, at porte til virksomheder og offentligt brug er serviceret mindst 1 gang årligt. Dette skal kunne dokumenteres ved hjælp af service aftale og mærkat på serviceret port, som vores serviceteknikere påsætter efter endt portservice. Derudover tilsender vi en servicerapport efter endt besøg, så virksomheden altid opretholder lovkravene.

  Hvorfor skal du vælge NASSAU?
  Hos NASSAU er vi førende på markedet indenfor service af portløsninger. Med mere end 50 års erfaring er vi godt klædt på til at servicere dine portløsninger. Vi bruger udelukkende vores egne folk til service og reparationer, det vil sige du altid kan sikre dig du får en god og troværdig dansk portservice. Hos NASSAU servicerer vi: porte, ramper, portsluser, hurtigporte, brandporte, automatiske døre, lamel/bændelgardiner og glasdøre. Derudover har vi hos NASSAU et sort reservedelslager og vi kan derfor hjælpe dig inden for 60 minutter, hvis uheldet skulle ske og der er behov for akut reparation.

  Send kurven til din mail
  Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
  Back Send kurven til din mail
  Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
  Your cart email sent successfully :)