Garageport – Anmeldelser

Derfor skal du bygge garage

Nicolas Kiesas Garage med 4 NASSAU porte

Anmeldelser på garageporte fra NASSAU

Torben
Torben
2021-09-14
Bekræftet
Kun ros til overs Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs. Vi havde Tonny ude og måle efter, da der var lidt udfordringer med forskellige højder i den ene garage. Derefter gik hele bestillingen som smurt, portene blev leveret torsdag og monteret tirsdag, ugen efter. Super service fra start til slut. 5 store stjerner herfra.
Asbjørn Richard Jensen
Asbjørn Richard Jensen
2021-06-24
Bekræftet
Så fik vi vores nye port :-) Alt er gået som aftalt og porten er mega flot. Alle jeg har talt med har været flinke og serviceminded. til slut kom Brian og satte porten i, dette gjorde han UG. Så hvis i skal have en ny port, så ring til Nassau.
Kasper
Kasper
2021-06-10
Bekræftet
Porte i den bedste kvalitet og lavet på speciel mål! Det er 2. gang jeg køber Porte fra Nassau, og er yderste tilfreds. Det er tydeligt at mærke at det er Dansk kvalitet når det er bedst, og de bliver lavet på netop de mål som passer perfekt til din Garage. Vil klart anbefale dem!
Pr
Pr
2021-04-02
Bekræftet
Så har jeg modtaget min port 😎👍. Den kom til den aftalte tid Har bestilt den så jeg selv skulle montere. Super vejledning medfølger. Virker til at være en god kvalitet 👍👍 Kan anbefale dette produkt Vh Poul
Karsten Søholt Jensen
Karsten Søholt Jensen
2021-03-12
Bekræftet
Tusind tak for en fantastisk stykke arbejde og service. Særligt tusind tak til montør Bo som er den mest behagelige mand jeg længe har mødt. Det er dejligt at se en montør så professionel og med så stor faglig stolthed. Jeg sad samme aften og åbnede og lukkede min nye port alt for mange gange af ren glæde! :) Med venlig hilsen Karsten - Dalmose
Ejgil Nørgaard
Ejgil Nørgaard
2020-10-12
Bekræftet
Dejlig garageport, fornuftig pris, nem at montere for gør det selv manden, god service fra fabrikken. Ejgil N. Blommenslyst

1 klasses arbejde

Jeg har netop fået leveret og monteret en port fra NASSAU. Processen har fra start til slut været uden problemer og firmaet kan varmt anbefales. Sælgeren (Jens Henrik) har fra allerførste henvendelse været serviceminded og jeg har haft en rigtig god dialog med ham gennem processen. I forbindelse med monteringen havde jeg ligeledes en god og konstruktiv dialog med de 2 montører ( Søren og ?? ), som var sat på opgaven.

 

5 stjerner på Trustpilot

Super kvalitet..!

Er man handymand er det ingen sag selv at montere en Nassau garageport.
Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud.
Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip på hjemmesiden. Jeg brugte en weekend på opgaven som var lidt tricky pga mit loft var skrå.
Kvalitet hele vejen rundt selv fjernbetjeningen er lækker og så er portelementerne i aluminium ikke noget galvaniseret blik.
Motorstyringen kører næsten lydløs med soft start og stop.
Kan kun anbefale dette produkt.

– Per

5 stjerner på Trustpilot

Dansk kvalitet

“Er man håndværker er det intet problem at montere en Nassau port, samtidig får man super kvalitet, og ikke mindst en port der er Dansk. Glad for at jeg valgte en port fra Nassau.” 

– Leif

5 stjerner på Trustpilot

Vi har nu fået monteret porten, og endnu en gang ROS!!!!!!

Jesper ringede til mig på arbejdet kl 8 og sagde han godt kunne sætte porten op, men at det ville have været nemmest for mig og tømrerne fremadrettet, hvis der havde været plader på væggen før han monterede skinnerne.
Han tilbød så, at han lige kunne skære en plade til og sætte den op hele vejen rundt om porthullet, så det ville være nemmere for os der skal lave vægge i garagen.

Jeg tog selvfølgelig imod med kyshånd, men da jeg kom hjem så jeg, at han også lige havde fundet en pakke isolering i haven, så der blev isoleret før han satte pladen op:-).
Min kæreste har dagpleje og var hjemme, så han fik en flaske champagne som tak. Jeg håber du måske vil sige videre, at han har ydet en virkelig god service?!;-)

Det har sparet ham/firmaet for forgæves kørsel, afsluttet et pænt stykke arbejde og ikke mindst fået en virkelig glad kunde der hellere end gerne anbefaler Nassau til andre;-)

Der er masser af ris i tide og utide MEN jeg synes virkelig I fortjener ros igennem hele forløbet;-)

TUSIND TAK;-)

– Mail fra kunde

Jeg har da alligevel aldrig oplevet…

Jeg har da alligevel aldrig oplevet noget lignende 🙂 Sjældent oplever man så serviceminded firma… Havde et par opkald til firmaet inden bestilling og endte med en søndag at sende en mail om at jeg var klar til bestilling, mandag morgen kl 08.00 bliver jeg ringet op. Jeg vil gerne have have nassau til at opmåle og levere. Grundet ferie havde de ikke nogle opmåler på job og jeg siger at vi så bare venter med forståelse for at det er midt i ferie perioden. En time senere får jeg et opkald igen om at de har en Montør i området der vil være behjælpelig med opmåling :-). Og wupti så er det målet op og bestilling foretaget, og selvom det er midt i ferie periode bliver port både leveret og opsat indenfor de lovede 3 uger, det er squ go’ stil og service.

P. S alle jeg har haft kontakt med på kontoret, chauffør montører har været positive og meget serviceminded. Kan kun give de allerbedste anbefalinger til dette firma og er fuldt tilfreds med på priser på port, levering og montering, dejligt med faste priser så det ikke kommer nogle overraskelser. Får jeg brug for en port mere kan jeg kun sige “I’ll be back” 

– Allan

5 stjerner på Trustpilot

Vi har nu modtaget vores garageport.

Bliver nødt til at sige, at det er helt rart med lidt service fra chaufføren og det hele leveret samlet i én færdig papkasse. En fornøjelse at arbejde med;-)

Jeg ville høre hvordan det passer Jer med montering?!
Jeg har evt. fri fredag 14/12 så jeg er hjemme hvis montøren har brug for hjælp. Ellers er fruen i huset hjemme, da hun er privat dagplejer, og skal selvfølgelig nok sørge for forplejning.

– Mail fra kunde

Vil du have samme oplevelse? Besøg vores webshop

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)