Garageport webshop

Tilbehør webshop

Ledhejseport webshop

Garageport

Dansk Garageport produceret på egen fabrik på Fyn. Alle porte laves på dine mål, dit design og dine behov. Bestil din Garageport direkte her.

Tilbehør

Tilbehør og fjernbetjeninger til garageporte og ledhejseporte. Se muligheder for at udvide komforten og gøre porte endnu smartere. 

Ledhejseport

Danmarks førende producent af ledhejseporte til professionelt brug. På webshoppen er alle priser transparente – let at bestille. 

Ledhejseporte til garage

Hos NASSAU har vi produceret ledhejseporte på egen danske fabrik siden 1970. 

Garageporte laves altid på individuelle mål og efter dit design og behov. Vi har ingen Garageporte på lager, men laver dem først når de bestilles – det synes vi er mest fornuftigt. 

Vi kan levere en speciallavet Garageport til dig indenfor 2-3 uger.

NASSAU Garageporte laves i den gode danske kvalitet, som du kender.

Design og se prisen på din Garageport her

garageporte ledhejseporteLæs mere

Vi producerer Garageporte efter dine ønsker

Vælg størrelse og design, der passer til dig og dit hus. Vi fremstiller Garageporte efter personlige mål, ønsker og behov. En NASSAU Garageport er altid en elektrisk port og du skal blot trykke på fjernbetjeningen for at styre porten.

Alle NASSAU Garageporte er aluporte, som gør at de ikke ruster og de er isolerende med 44mm tykke paneler.

NASSAU tilbyder 3 forskellige overfladetyper. NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit og NASSAU Woodgrain. Disse 3 modeller er ens funktionsmæssigt.

Webshop mærket
garageportåbnerese mere

Tilbehør til Ledhejseporte

Der findes forskelligt tilbehør til din Ledhejseport og Garageport. Vælg mellem små fjernbetjeninger til nøglebundet eller vægsendere til indendørs eller udvendigt kodetastatur. 

NASSAU Garageporte kan desuden kobles sammen med HomeLink eller du kan tilvælge Smart Home løsning, hvor du kan styre ledhejseporten fra din mobiltelefon. 

Bestil fjernbetjening til NASSAU Ledhejseporte her

Ledhejseporte til erhverv

DANSK producerede ledhejseporte på egen fabrik siden 1970.

Ledhejseporte fra NASSAU er kendt for kvaliteten. Vi producerer selv vores ledhejseporte og de monteres og serviceres af dygtige NASSAU medarbejdere. 

På webshoppen kan du designe og beregne priser for de NASSAU ledhejseporte, som er mest efterspurgte. Kan du ikke finde en løsning, der passer til dit behov, så kontakt os på 63 62 23 46.

NASSAU Ledhejseporte produceres med isolerende paneler på 44mm tykkelse eller markedets mest isolerende ledhejseport med 82mm tykke paneler. 

Beregn og design Ledhejseport her

ledhejseporteLæs mere

Luk rigtigt og reducér dit energiforbrug

Vores ledhejseport har markedets bedste u-værdi. Skifter du en normal isolerende port til en ekstra isolerende port, kan energiforbruget reduceres med 70%. 

I en godt isoleret bygning forsvinder 25% af varmen gennem åbninger som porte, døre og vinduer. Vi ønsker ikke, at NASSAU Ledhejseporte er skyld i et høft energiforbrug i bygningerne, derfor har vi udviklet markedets mest isolerende port. 

Vi ønsker at støtte op omkring FN´s Verdensmål

Ledhejseporte af kvalitet fortjener den bedste levering

Spørgsmål omkring ledhejseporte fra NASSAU

Hvilken størrelse ledhejseport har du brug for?

Vi kommer altid forbi og laver kontrolmål. På den måde sikrer vi at ledhejseporten kan installeres korrekt. Vi kan levere porte i størrelser efter behov, hvilket betyder at du selv kan skræddersy både design og størrelsen på din ledhejseport. Har du allerede en idé om, hvor stor din port skal være og ønsker at se prisen. Prøv vores ledhejseport-webshop her

pladskrav opmåling
markedets bedst isoleret port

Skal ledhejseporten være isoleret?

Portene er opbygget af 44 mm. tykke polyurethan-opskummede sektioner, med en sektionshøjde på hele 675 mm. Det giver en harmonisk port med få samlinger, men alligevel let betjent og lydsvag i brug.

Kombinationen af de polyurethan-opskummede sektioner, den afbrudte kuldebro og et effektivt system af tætninger, giver en af markedets bedst isolerede porte – både hvad angår varme, luft, og vandgennemtrængning.

Er dette ikke nok? Så har vi vores Lavenergiport NASSAU 8000. Den har markedets bedste U-værdi, som gør porten til en fantastisk energibesparende ledhejseport. Du kan læse mere her

Skal ledhejseporten være udstyret med vinduer?

Med en ledhejseport fra NASSAU har du muligheden for at vælge mellem 4 forskellige vinduestyper. Rammen er farvefast og bliver leveret i farven RAL 7016. Endvidere kan vinduerne valgfrit blive placeret i alle sektioner, på nær bundsektionen.

NASSAU Industriport 9000M 4
Gangdør fra NASSAU Industriport Garageport

Skal der være en dør i ledhejseporten?

Hvis det ønskes kan NASSAU levere en ledhejseport med integreret gangdør i portbladet.

Såfremt porten er udstyret med el-betjening, sikrer en kontakt i døren at ledhejseporten kun kan betjenes når døren er lukket. Indbyggede døre åbnes altid ud, men kan frit højre- eller venstrehængsles.

NASSAU anbefaler af sikkerhedsmæssige grunde at en gangdør bør placeres ved siden af porten, for at undgå kollision med trafik.

Ønsker jeg en fjernbetjent eller manuel løsning?

Flere og flere vælger elektrisk betjente NASSAU porte frem for manuelt betjente porte. Dette skyldes de mange komfort- og sikkerhedsmæssige fordele, som følger med en elbetjening fra NASSAU Door.

Med en elbetjent port øges den daglige komfort, idet manuelle åbninger og lukninger af porten afløses af en let igangsætning af portens elbetjening. Endvidere sikrer en elbetjent port en længere levetid, da den har mindre slitage end en manuel løsning. Derudover vil der også være noget besparelse i arbejdstimer da en elbetjent port lettere kan styres.

Sikkerhedsmæssigt er der nogle fordele ved at vælge en elbetjent ledhejseport. Alle NASSAU elbetjeninger leveres med pneumatisk bundkantsikring. Hvis porten rammer en forhindring under lukning, vil porten returnere til åben position.

fjernbetjening til 4 garageporte