Bestil reperation af port

Vi kommer senest efterfølgende hverdag

Har du brug for port reparation? Hjælpen er kun 1 klik væk
Port service og reparation Nassau

 Port reparation 

 Bestil nu 

glasdør reparation

 Glasdør reparation 

 Bestil nu 

Reparation af porte

24 timer i døgnet – 365 dage om året

Vi tilbyder reparation af porte overalt i landet.
Via vores døgnbemandede servicetelefon kan du altid få fat på en servicetekniker.

Bestil reparation her eller kontakt os på tlf. 70 70 23 46
Vi kommer senest efterfølgende hverdag.

Hurtig port reparation

Vi kommer senest efterfølgende hverdag

Det koster ikke ekstra

port reparation

Port reparation

Vi kommer senest efterfølgende hverdag

glasdør reparation

Glasdør reparation

Vi kommer senest efterfølgende hverdag

Reparation (6)

Dansk Portservice fra NASSAU

NASSAU leverer portservice 24 timer i døgnet – 365 dage om året.
Vi tilbyder serviceeftersyn af porte overalt i landet. Via vores døgnbemandede servicetelefon kan du altid få fat på en servicetekniker,
hvis du ønsker service på din port.

Bestil serviceeftersyn af port her eller kontakt os på 70 70 23 46

Lovpligtigt Eftersyn af Porte

Lovgivningen stiller en række krav til eftersyn af industriporte og andet materiel, der kan udgøre en risiko for mennesker eller omgivelser. Hos NASSAU går vi op i høj sikkerhed. Vi tilbyder derfor et årligt serviceeftersyn af porte og andet materiel, som er lovpligtigt.

 

Min port vil ikke åbne, hvad kan jeg gøre?

Hvis din port pludselig ikke vil åbne, kan du prøve flere ting:

  • Tjek at nødstop ikke er inde
  • Tjek batterierne på fjernbetjeningen

Vil porten stadig ikke åbne? Måske kræver det en reparation af porten, som du kan bestille her. Du er også velkommen til at kontakte NASSAU på vores døgnbemandede servicetelefon på 70 70 23 46.

Min port vil ikke lukke, hvad kan jeg gøre?

Hvis din port pludselig ikke vil lukke, kan du prøve flere ting:

  • Tjek fotoceller for frit udsyn
  • Tjek at der ikke er strømafbrydelse
  • Tjek batterierne på fjernbetjeningen

Vil porten stadig ikke lukke? Måske kræver det en reparation af porten, som du kan bestille her. Du er også velkommen til at kontakte NASSAU på vores døgnbemandede servicetelefon på 70 70 23 46.

Min port virker ikke, hvad kan jeg gøre?

Hvis din port pludselig ikke virker, eksempelvis fordi den ikke vil åbne eller lukke, kan du prøve flere ting:

  • Tjek at nødstop ikke er inde
  • Tjek at der ikke er strømafbrydelse
  • Tjek fotoceller for frit udsyn

Virker porten stadig ikke? Måske kræver det reparation af porten, som du kan bestille her. Du er også velkommen til at kontakte NASSAU på vores døgnbemandede servicetelefon på 70 70 23 46.

Der er kommet en skade på min port

Hvis der er kommet en en skade på din port, eksempelvis på grund af påkørsel eller andre former for stød, kræver det formentlig en reparation af porten.

En påkørsel af porten kan beskadige sikkerhedsanordningerne på porten og derved medføre risiko for personskader. Det er derfor vigtigt, at porten bliver besigtiget af en sagkyndig person, så sikkerheden er i top. Hos NASSAU har vi dygtige og erfarne serviceteknikere, der er specialister i reparation af porte.

Du kan bestille reparation af din port her eller ringe til NASSAU på vores døgnbemandede servicetelefon på  70 70 23 46.

Hvor hurtigt kommer I?

Jeg har brug for reparation af min port. Hvor hurtigt kan I komme?

Når du bestiller port reparation, garanterer  vi at komme senest efterfølgende hverdag.

En beskadiget port medfører ofte krav om hurtig afhjælpning og reparation. Vi har serviceteknikere bosat overalt i landet. Det betyder, at uanset hvor eller hvornår du har brug for hjælp, rykker vores serviceteknikere hurtigt ud og udfører reparation af porten.

Reparation af alle porte

Vi er naturligvis eksperter i NASSAU porte, men vi tilbyder reparation af alle industriporte uanset fabrikat. Derudover tilbyder vi også reparation af andet materiel. Vores serviceteknikere har mange års erfaring i  reparation af glasdøre, læsseramper, portsluser m.m.

Beskadiget port

En industriel ledhejseport er skabt til at blive brugt, men selv den bedste port kan blive beskadiget. Det sker typisk ved påkørsel af porten eller andre former for stød. En påkørsel kan beskadige sikkerhedsanordningerne på porten og derved medføre risiko for personskader. Det er derfor vigtigt, at porten bliver besigtiget, så sikkerheden er i top. Hos NASSAU har vi dygtige og erfarne serviceteknikere, der er specialister i reparation af porte.

Hurtig reparation af porte

En beskadiget port medfører ofte krav om hurtig afhjælpning og reparation af porten. NASSAU har derfor opbygget en effektiv og fleksibel port service afdeling, der sikrer hurtig reparation af porte. Vi garanterer at komme senest efterfølgende hverdag. 

Andre port services

NASSAU’s port service rykker ikke kun ud, når en port ikke virker eller er blevet beskadiget. Vi tilbyder også serviceeftersyn på porte og andet materiel. Eftersynet af industriporte er lovpligtigt og skal foretages minimum hver 12. måned, hvilket du kan læse mere om på Arbejdsmiljøtilsynets hjemmeside.

Reservedele til porte

Vi har et stort reservedelslager og vi sørger for, at vores servicebiler altid er fyldt op med det nødvendige udstyr. NASSAU’s serviceteknikere bruger kun originale reservedele. Derudover har vi et dedikeret serviceværksted, der tager sig af mere specielle opgaver, så vi kan løse enhver form for portreparation.

Bestil reparation af port

Bestil reparation af port her. Vi kommer senest efterfølgende hverdag.

Du er også velkommen til at kontakte NASSAU på tlf. 70 70 23 46 eller skrive en mail til service@nassau.dk