UPS-anlæg

Elbetjening med batteri back-up (UPS anlæg)

NASSAUS batteribackup-løsning (UPS) til NASSAU ledhejseporte til styringstypen NCU310UPS er godkendt og certificeret i henhold til gældende standard EN 12101-10 vedrørende brandventilation. Backupløsningen er godkendt til industriporte.

I miljøer med skærpede krav til erstatningsluft og brandsikring anbefaler vi denne type elbetjeningsløsning, som er integreret med en batteri-backup. UPS er et nødstrømsanlæg med et konstant opladet batteri, som tager over, hvis elforsyningen svigter. Der medfølger som standard ligeledes brandsikre kabler med i løsningen, som øger sikkerheden yderligere.

Tilslutning af UPS anlæg

Vores batteribackup tisluttes automatisk bygningens brandsikringssystem, hvorfra den i tilfælde af røgudvikling og brand sender impulser til portens elbetjening, hvorefter den aktiveres. Porten vil automatisk åbne til det øvre endestop i tilfælde af brand  eller røgudvikling uanset om der er opstået strømsvigt til portstyringen. Batteriet oplades efter behov, og ved normal drift er det inaktiv. Løsningen kan dog kun bruges i kombination med elbetjening fra NASSAU. Med dette Anlæg og brandsikre kabler sikres at brandsikkerheden er i top.

Vi kan nu dokumentere, at vores produkter er godkendt og certificeret i henhold til den gældende standard. Ønsker du at læse yderligere information henviser vi til produktbladet nedenfor, hvor du ligeledes kan se vores certifikat

 Portstyring NCU310

NASSAU ledhejseport styring

NASSAU UPS-ANLÆG

NASSAU batteri backup UPS
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)