UPS-anlæg

Elbetjening med batteri back-up (UPS anlæg)

NASSAUS batteribackup-løsning (UPS) til NASSAU ledhejseporte til styringstypen NCU310UPS er godkendt og certificeret i henhold til gældende standard EN 12101-10 vedrørende brandventilation. Backupløsningen er godkendt til industriporte.

I miljøer med skærpede krav til erstatningsluft og brandsikring anbefaler vi denne type elbetjeningsløsning, som er integreret med en batteri-backup. UPS er et nødstrømsanlæg med et konstant opladet batteri, som tager over, hvis elforsyningen svigter. Der medfølger som standard ligeledes brandsikre kabler med i løsningen, som øger sikkerheden yderligere.

Tilslutning af UPS anlæg

Vores batteribackup tisluttes automatisk bygningens brandsikringssystem, hvorfra den i tilfælde af røgudvikling og brand sender impulser til portens elbetjening, hvorefter den aktiveres. Porten vil automatisk åbne til det øvre endestop i tilfælde af brand  eller røgudvikling uanset om der er opstået strømsvigt til portstyringen. Batteriet oplades efter behov, og ved normal drift er det inaktiv. Løsningen kan dog kun bruges i kombination med elbetjening fra NASSAU. Med dette Anlæg og brandsikre kabler sikres at brandsikkerheden er i top.

Vi kan nu dokumentere, at vores produkter er godkendt og certificeret i henhold til den gældende standard. Ønsker du at læse yderligere information henviser vi til produktbladet nedenfor, hvor du ligeledes kan se vores certifikat

 Portstyring NCU310

NASSAU ledhejseport styring

NASSAU UPS-ANLÆG

NASSAU batteri backup UPS