UPS-anlæg

Elbetjening med batteri back-up (UPS)

NASSAUS batteribackup-løsning til NASSAU ledhejseporte til styringstypen NCU310UPS er godkendt og certificeret i henhold til gældende standard EN 12101-10 vedrørende brandventilation. 

I miljøer med skærpede krav til erstatningsluft og brandsikring anbefaler vi denne type elbetjeningsløsning, som er integreret med en batteri-backup (UPS). UPS er et nødstrømsanlæg med et konstant opladet batteri, som tager over, hvis elforsyningen svigter. Der medfølger som standard ligeledes brandsikre kabler med i løsningen, som øger sikkerheden yderligere.

Tilslutning af UPS

Vores batteribackup tisluttes automatisk bygningens brandsikringssystem, hvorfra den i tilfælde af røgudvikling og brand sender impulser til portens elbetjening, hvorefter den aktiveres. Porten vil automatisk åbne til det øvre endestop i tilfælde af brand  eller røgudvikling uanset om der er opstået strømsvigt til portstyringen. Batteriet oplades efter behov, og ved normal drift er det inaktiv. Løsningen kan dog kun bruges i kombination med elbetjening fra NASSAU. Med UPS og brandsikre kabler sikres at brandsikkerheden er i top.

Vi kan nu dokumentere, at vores produkter er godkendt og certificeret i henhold til den gældende standard. Ønsker du at læse yderligere information henviser vi til produktbladet nedenfor, hvor du ligeledes kan se vores certifikat

Gem Garageport
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Gem Garageport
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)