Garageportåbnere fra NASSAU

Her finder du vores udvalg af Garageportåbnere, Industriportåbnere, Portautomatik og Tilbehør til Porte

Garageportåbnere og Tilbehør til Garageporte

Garageportåbnere med sikkerhed i fokus

Alle NASSAU garageportåbnere er certificeret af anerkendte uafhængige institutter. Vores produkter imødekommer derfor alle de lovpligtige standarder, såsom den europæiske harmoniserede produktstandard EN 13241-1 for industriporte og garageporte.

En NASSAU garageportåbner benytter sikkerhedsteknologi som er 128-bit krypteret, hvilket er det samme sikkerhedssystem, som anvendes af netbanker. Samtidig benytter alle NASSAU radiosendere også rullende koder, hvilket betyder, at der benyttes en ny kode til portåbning, hver gang der trykkes på radiosenderens. Dette gør det næsten umuligt at kopiere eller afkode koden. Radiosenderne er også resistente over for interferens og forstyrres ikke af andre trådløse anordninger i nærheden

Industriportåbnere

Er du i tvivl om portautomatik eller hvilken portåbner der passer til din port kan du ringe til os på:
Tlf. 63 62 23 46

Farveprøver

Er du i tvivl om hvilken farve og struktur din nye Garageport skal have? Så er det muligt at bestille farveprøver GRATIS via knappen herunder. Vi sender farveprøver hver dag.

Classic overflade garageporte
Softline overflade garageporte
Woodgrain overflade garageporte

Classic overflade

Softline Granit overflade

Woodgrain overflade

Kan man købe ny fjernbetjening til garageport?

Hos NASSAU kan du altid købe en ny fjernbetjening til din garageport. Vi har et bredt sortiment af fjernbetjeninger, så du kan styre både 2 eller  4 garageporte fra én enkelt fjernbetjening.

Hvad gør man hvis ens fjernbetjening ikke virker?

Hvis din fjernbetjening ikke virker, kan du altid prøve at skifte batteri i fjernbetjeningen. Batteriet skal skiftes i gennemsnit én gang i året alt afhængig af hvor ofte den bruges. Vi har derudover også udførlige videoguides til nulstilling og programmering af alt vores ekstraudstyr.

Kan en fjernbetjening blive slidt?

En fjernbetjening kan sagtens blive slidt hvis man ikke passer på den. Altid sørg for at din fjernbetjening bliver opbevaret tørt, så den ikke kortslutter og går i stykker.

Kan man bruge iPhone som fjernbetjening til garageport?

Man kan godt bruge en iPhone som fjernbetjening med vores appløsning Ismartgate. Ismartgate enheden er en lille computer der bliver monteret på garageportens motor og som fungerer som modtager til telefonen. Du betjener porten fra din Ismartgate app på telefonen.

Hvordan koder man en fjernbetjening til port?

Hvis du har brug for hjælp til at kode din fjernbetjening, kan du finde vejledning på vores side med brochure og vejledningsvideoer.

Kan jeg bruge min telefon som garageport fjernbetjening?

Det er ikke kun iPhone der fungerer til vores Ismartgate enheder. Det er alle typer smartphones med Wi-Fi og adgang til apps. Appen downloades på telefonen og derefter forbinder du din telefon til Ismartgate enheden ved hjælp af Wi-Fi. Det kræver Wi-Fi i garagen for at benytte Ismartgate.