FÅ DIN GARAGEPORT LEVERET INDEN SOMMERFERIEN
BESTIL INDEN

*Gælder ikke montage

Garageporte webshop guide

Garageporte produceret i Danmark

Leveret indenfor 2-3 uger – Aluminiums Garageporte

Garageporte fremstillet i den højeste kvalitet.

NASSAU garageporte
Ofte stillede spørgsmål
Model oversigt

NASSAU Garageporte

Alle vores garageporte er CE godkendt ud fra EU’s regler indenfor CE-sikkerhedsgodkendelse. Alle vores garageporte er bygget i aluminium. Vi laver vores garageport i aluminium da dette er bedre for miljøet, er vedligeholdelsesfrit og har markant bedre korrosionsresistens end almindelige stål garageporte.

Garageport modeller

NASSAU Classic, vores mest solgte model er en klassisk garageport model i aluminium med Stucco struktur (nubrede) overflade og vandrette linjer. Hvis du har stenbelægning foran porten, er Classic det ideelle valg, da den nubrede overflade kan skjule små buler forårsaget af f.eks. perlesten. Den leveres med 11 forskellige udvendige standardfarver og indvendigt i gråhvid RAL9002.

NASSAU Softline er en stilren garageport model med rene linjer, udført i aluminium. Softline Granit har en glat overflade og vandrette linjer, hvilket giver en eksklusiv fremtoning og flot finish. Softline Granit er det perfekte valg, hvis du ønsker en garageport med et eksklusivt look, der passer til tidens trend med matte Sablé farver til vinduer og karme.

NASSAU Woodgrain er den ideelle garageport til dig, der ønsker en port, der skal matche en træbeklædt garage. Denne model er fremstillet i aluminium og har en imiteret træstruktur samt vandrette linjer, hvilket passer perfekt til plankehegn og trægarager. I denne overflade er der indlagt lodrette årer, for at visualisere en træagtig overflade. 

Elementer og skinner

NASSAU garageport er opbygget af 44mm tykke opskummede aluminiumssektioner. Sektionerne er forbehandlet og prælakeret i ønsket farve og har høj korrosionsresistens overfor rust. Vores garageporte bliver leveret med komplet skinnesystem og motor. Der medfølger udstyr til montage på træ-, jern- og betonunderlag.

Tætning

Vores garageporte er vand- og vindtætte. Dette opnås med vores tætningsliste langs skinnebeslagene, samt isolatorlisten udvendigt som giver et ekstra lag af isolering mellem selve porten og garagen. Dette resulterer i at porten slutter tæt og derved stopper regn og vind fra at komme igennem.

Garageport Top (3)

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer garageporte med 3 forskellige overfladekonstruktioner. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granite og NASSAU Woodgrain. Disse tre modeller er ens funktionsmæssigt, men har hver deres eget unikke udtryk og stil. Vælg garageporten, der passer til dit hus. På Ringe-fabrikken er alle vores garageporte lavet af aluminium, og på samme tid får du en af ​​de bedste isolerede garageporte på markedet.

NASSAU Classic er en Garageport med stucco-struktur og den leveres med 44mm tykke opskummede paneler.

Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver

Indvendigt leveres Classic Garageporte altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU Woodgrain produceret med en imiteret træstruktur udvendig og med en vandret profilering. I denne overflade er der indlagt lodrette årer for at  visualisere en træagtig overflade. Træstrukturen giver en naturlig fremtoning af din garage.

Antracitgrå – RAL7016

Renhvid – RAL9010

NASSAU Softline Granit bliver produceret i en glat overflade, som er med til at give en eksklusiv fremtoning. Softline Granit garageporte passer til vinduer og døre i Sablé farver og Sablé overflade.

Sort Softline Granit Garageport matcher noir 900 sablé vinduer og døre fra bla. Velfac og Rational

Grå Softline Granit Garageporte matcher noir 2100 sablé døre og vinduer fra bla. Velfac og Rational

Hvid Softline Granit Garageporte matcher Hvid SAA 10F sablé fra bla. Velfac og Rational

Vi producerer Garageporte efter dine ønsker

Vælg den størrelse, der passer til dig og dit hus. Vi fremstiller dine garageporte i henhold til dine personlige mål, ønsker og behov. På samme tid har du muligheden for at tilpasse garageporte med visuelle eller panoramavinduer. Med NASSAU garageport sørger vi for at du ikke skal ud i regnen men at du blot skal trykke på fjernbetjeningen for at åbne porten. På vores webshop kan du nemt designe din egen unikke garageport, der passer til dit hus. Vi leverer kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, under levering, montering og service.

GARAGEPORTE tilpasset dig

Hos NASSAU Garageporte har vi den holdning, at der ikke er to huse, som er helt ens, ligesom behov og smag er forskelligt. Derfor producerer vi ikke Garageportene i standard mål, men altid i individuelle mål og efter dit design og behov.

Vi sikrer også at garageportene ikke optager mere plads end nødvendigt.
Nassau garageporte monteres indvendigt i garagen bag karmen. Dermed optager Garageporten ikke noget unødvendig plads i selve åbningen. Samtidig åbner porten altid lodret i de sektionsopdelte ledsamlinger, hvorved garagens plads kan udnyttes optimalt.

Du designer derfor selv din garageport på her på webshoppen

På Garageport webshoppen, vælger du model, størrelse, farve, med/uden ruder og hvilket tilbehør som passer bedst til dit behov.

Garageport mål

Du kan vælge Garageport bredde fra 2000 mm til 5000 mm
Du kan vælge Garageport højde fra 1830 mm til 3000 mm

Derfor kan du ved NASSAU vælge garageporte i individuelle mål – og ikke en garageport efter standard mål.

Har du brug for en større eller mindre Garageport, så skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent, som kommer ud og måler op og giver et tilbud. Find din lokale NASSAU salgskonsulent her

NASSAU Garageporte er produceret i Aluminium

NASSAU porte er af mange kendt for den høje kvalitet. Derfor produceres alle NASSAU porte i aluminium. Både på industriporte, vaskehalsporte, special porte og garageporte anerkendes portenes høje kvalitet og lange levetid.

Alle NASSAU Garageporte produceres i korrosions bestandigt aluminium. Det betyder, at hvis du skulle være så uheldig at få en ridse i din garageport, så ruster den ikke som er tilfældet ved en garageport i stål.

Portbladet på vores garageporte består af højisolerende polyurethan-opskummede sektioner. Sektionstykkelsen er 44mm – forside og bagside er fremstillet af aluminium.

NASSAU Garageporte er udviklet til at bruge – Vores garageport er testet til 74.000 cyklusser – den har med andre ord åbnet og lukket 74.000 gange uden fejl og reparation. Hvis porten vedligeholdes efter vores anvisninger, har du derfor, den mest driftssikre garageport på markedet.

Endvidere leveres alle garageporte som standard med fingerklemsikring og udvidet indbrudssikring. Fingerklemssikringen umuliggør fastklemning af fingre eller genstande mellem sektionerne. Indbrudssikringen fungerer som en løftesikring, der holder ubudne gæster ude.

En Garageport fra NASSAU er derfor på mange måder en god investering.

CLASSIC Garageport – Det sikre valg

NASSAU Classic garageport model
NASSAU Classic garageport model

Den klassiske NASSAU Garageport, er udført i aluminium med nubret overflade og vandret profilering for at give garageporten ekstra hårdførhed. NASSAU Classic er ligesom de andre garageportmodeller, isoleret med 44 mm tykke opskummede paneler. Porten er desuden udstyret med isolatorlister, som sørger for at afbryde kuldebroen mellem panelets for- og bagside. For at sikre den høje kvalitet producerer NASSAU alle garageporte på egen fabrik i Danmark, helt præcist i Ringe. Det er derfor med stolthed at vi kan sige Dansk produceret garageport fra NASSAU, Du kender kvaliteten. Model Classic leveres i flot design, med f.eks. top- og bundprofil i sort pulverlakeret aluminium og med effektive tætningslister.

Standardfarver i Classic 

Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver til din nye Classic Garageport. Indvendigt leveres de altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU Classic garageport farver
NASSAU Classic garageport farver

SPECIALFARVE GARAGEPORTE

Det er muligt at få Classic Garageporte i alle RAL farver, se mere HER.

 

SOFTLINE GRANIT Garageport

NASSAU softline granit garageport
NASSAU softline granit garageport

NASSAU Softline Granit Garageport produceres i aluminium og leveres med en udvendig granit/sablé overflade med vandret profilering. Den nye granit/sablé overflade giver en eksklusiv fremtoning og en flot finish. Som gældende for alle NASSAU Garageport modeller leveres Softline Granit altid i tre sektioner med 44 mm opskummede paneler. Disse er produceret med isolatorlister, der afbryder kuldebroen mellem portblades for- og bagside. Med denne danskproducerede garageport fra NASSAU får du derfor en af markedets bedst isolerede garageporte. Model Softline Granit leveres med top- og bundprofil i sort pulverlakeret aluminium og med effektive tætningslister.

 

Standardfarver i Softline Granit

Du kan vælge mellem 3 forskellige udvendige standardfarver til din nye Softline Granit Garageport:

Sort Granitfarve er matchet op mod noir 900 sablé

Grå Granitfarve er matchet op mod noir 2100 sablé

Hvid Granitfarve er matchet op mod hvid SAA 10F sablé

Indvendigt leveres de altid i farven gråhvid RAL9002

NASSAU softline granit Garageporte farver oversigt
NASSAU softline granit Garageporte farver oversigt

 

WOODGRAIN Garageport

NASSUA woodgrain garageport
NASSUA woodgrain garageport

Garageport med træstruktur – NASSAU Woodgrain Garageport produceres i aluminium med imiteret træstruktur udvendig og med vandret profilering. Træstrukturen giver garageporten en naturlig fremtoning, der passer fint til mange byggerier. I denne overflade er der indlagt lodrette årer for at  visualisere en træagtig overflade. Som på de to andre Garageportmodeller produceres Woodgrain i tre sektioner med 44 mm opskummede sektioner. Som standard produceres garageporte fra NASSAU med isolatorlister, der afbryder kuldebroen mellem garageportens for- og bagside. Dette giver en af markedets bedst isolerende garageporte.

Standardfarver i Woodgrain

Du kan vælge mellem 2 forskellige standardfarver til din nye Woodgrain Garageport. Indvendigt leveres de i farven gråhvid RAL9002.