Find vej til NASSAU

NASSAU’s Hovedkontor og fabrik

NASSAU’s hovedkontor og administration er beliggende i Ringe på Fyn, hvor der også forefindes produktionsanlæg til industriporte og Garageporte.

Adresse:
NASSAU Door A/S
Krogagervej 2
5750 Ringe

Produktion af Industriporte og Garageporte i Danmark

NASSAU produktion og hovedkontor er i Ringe på Fyn. Fra Hovedkontoret administreres salget til Danmark samt eksportkoordineringen til NASSAU´s datterselskaber og forhandlere i hele verden. NASSAU er stærkt repræsenteret i Europa gennem datterselskaber i Norge, Holland og Belgien. Derudover forhandles NASSAU’s industriporte og garageporte af et netværk af forhandlere i Europa’s øvrige lande, i mellemøsten og i Asien. I alt beskæftiger NASSAU Door A/S ca. 400 medarbejdere. Over 75% af den totale produktion bliver eksporteret til mere end 30 lande

NASSAU Door A/S har siden starten i 1970 markeret sig som en virksomhed i stærk vækst og er i dag blandt Europas førende producenter af Industriporte og Garageporte.

NASSAU har et stort udvalg af ledhejseporte og tilbyder stor fleksibilitet. Du kan vælge mellem den tykke ledhejseport, som er markedets bedst isolerede port med den laveste U-værdi. NASSAU 8000 tyk ledhejseport isolerer mere, hvilket er godt for miljøet og godt for økonomien. Den sikrer desuden at bygningsreglementet 2020 overholdes.

Det er også muligt at vælge den gode kvalitet hjem til garagen, hvor NASSAU producerer garageporte i aluminium. De produceres på samme anlæg og fabrik som de kendte industriporte. Du designer selv din nye garageport direkte på her på webshoppen, hvor du kan se din pris med det samme. leveringstiden er kun 2-3 uger.