Portåbner og tilbehør til industriporte

PORTÅBNER TIL LEDHEJSEPORTE

En ledhejseport fra NASSAU er næsten uopslidelig, og behov for ny portåbner kan opstå over tid. NASSAU imødekommer forskellige behov og udbyder portåbner til alle vores ledhejseporte, tilbehør til industriporte, ekstra udstyr og opgradring af porten.

Du kan her se et udpluk af det tilbehør, som NASSAU udbyder. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud på opgradering af din industriport, eller hvis at du har brug for vejledning til at finde en rigtige portåbner til dig.

Se vores udvalg af portåbner HER

ØGET KOMFORT OG BEDRE ØKONOMI MED EN PORTÅBNER

Udover den komfort der ligger i at kunne betjene ledhejseporten automatisk, findes der en række andre fordele, ved at forsyne ledhejseporten med en elektrisk portåbner.

Forbedret arbejdsmiljø 

Portens åbning og lukning sker automatisk, hvilket forkorter den tid, hvor ledhejseporten står åben. Herved reduceres varme- eller kuldetabet, og der beskyttes mod træk, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet. Derudover giver el-betjening med portåbner, af ledhejseporten, en mere rolig åbning og lukning og dermed en mere lydsvag brug af din port. Medarbejderne kan have hver deres portåbner til en ledhejseport, hvilket sikre hurtig åbning og lukning af ledhejseporten 

Længere levetid og bedre økonomi

En elektrisk portåbner giver ledhejseporten en mere rolig og ensartet gang, der reducerer portens slitage, og forlænger ledhejseportens levetid. Kombinationen af mindre slitage og sparet tid, betyder at investeringen i en el-betjening med portåbner hurtigt er tjent hjem.

Portåbner til enhver situation 

Alt afhængigt af trafiksituation, og behov kan en elbetjent NASSAU port betjenes via et stort udvalg af portåbner løsninger. Har du spørgsmål til hvilken portåbner, som passer bedst til din ledhejseport og situation, er du meget velkommen til at kontakte os for vejledning.

Elektrisk betjening til industriport

El-betjente NASSAU 9000-porte kan desuden udstyres med et stort udvalg af forskelligt tilbehør, som eksempelvis nøglekontakter, omskiftere, hovedafbryder, kodetastatur, portåbner, digitalt ugeur, lydalarm, forskellige sikkerhedskontakter mv. NASSAUs elbetjeninger er naturligvis CE-mærkede og leveres i overensstemmelse med EU’s maskindirektiv.

Portåbner til ledhejseporte

NASSAU leverer portåbner og Elbetjening, og sammensætter naturligvis den bedste løsning efter det behov at du har. Hos NASSAU kan du vælge mellem en lang række forskellige Portåbnere. Herunder kan du se et udvalg af vores Portåbnere. Hvis at du ønsker en anden løsning i forhold til portåbner er du altid velkommen til at kontakte os, så at vi sammen kan finde den rigtige portåbner til dig.

2-kanals Portåbner

Rækkevidde: Op til 100 meter (i åbent landskab)

Vægt: 17 gram (inkl. batteri)

48-bit fabrikskode med over 70 millioner kombinationer. 

4-kanals Portåbner

Rækkevidde: Op til 100 meter (i åbent landskab)

Vægt: 25 gram (inkl. batteri)

48-bit fabrikskode med over 70 millioner kombinationer. 

Trådløs Portåbner med kodetastatur

Vandbekyttelsesevne: IP 54Aktiveringszone:

Indenfor 150 meter (i åbent landskab)

Tilbehør til ledhejseporte

For bestilling af tilbehør til NASSAU ledhejseporte kontaktes Serviceafdelingen på 70 70 23 46

lager fjernbetjening til industriporte portåbner
999-kanals Portåbner

Rækkevidde: Op til 200 meter (i åbent landskab)

Vægt: 100 gram (inkl. batteri)

48-bit fabrikskode med over 70 millioner kombinationer.

NASSAU el betjening med nøgle portåbner
3-knaps trykboks med nøgle

Betjening med op- og nedfunktion samt nødstop med nøgle (IP 65)

NASSAU bevægelsessensor til industriporte portåbner
Radar

Multijusterbar radar, der automatisk åbner porten når der er bevægelse foran porten.

NASSAU Trækkontakt til ledhejseport portåbner
Trækkontakt

Aktiverer porten ved hjælpe af trækkontakt. Monteres typisk på tilhørende galge.

Gnaversikring – Rodent Stop

Ny effektiv skadedyrssikring

Rodent Stop er en ny effektiv sikringstype mod skadedyr som f.eks. mus og rotter. Sådanne skadedyr kan som bekendt gnave sig igennem mange forskellige typer materiale som f.eks. bundtætningerne på porte.

Rodent Stop er en løsning bestående af både børstetætning samt finmasket trådnet, hvilket resulterer i en meget effektiv sikring af portens bundtætning mod angreb fra gnavere. Rodent Stop har derfor vist sig som en meget effektiv løsning til porte i specielle miljøer som f.eks. kornlagre, hvor det typisk er et problem med defekte bundtætninger pga. rottegnavning.

Rodent Stop monteres udenpå portens bundtætning, idet det sikres, at portens bundkantsikring fortsat er funktionsdygtig. På den måde holdes skadedyrene ude samtidig med, at portens fulde sikkerhed opretholdes. Løsningen er testet og godkendt i henhold til gældende standarder også med hensyn til overholdelse af klemkræfter og klemsikring. For at bibeholde portens pæne design monteres en afdækningskappe med kantliste over børstetætningen og trådnettet.

Specifikationer:

  • Børstetætning: Speciel type med 50 mm høje børster produceret af det syntetiske stof polypropylen.
  • Trådnet: Produceret i rustfast stål AISI 304 med 0,4 mm tråddiameter.
  • Afdækningskappe: Produceret i 1,5 mm eloxeret aluminium. Med påmonteret kantliste i EPDM-materiale.

 

Træt af angreb fra gnavere?

Hvis du ønsker Rodent Stop til din port, kan du kontakte os på telefon 70 70 23 46. Du er også velkommen til at ringe eller skrive en mail til service@nassau.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om Rodent Stop. 

rottesikring industriport sikring