Service og eftersyn af porte

Lovpligtigt eftersyn af industriporte

Hos NASSAU går vi op i høj sikkerhed. Vi tilbyder derfor et årligt eftersyn af industriporte, som er lovpligtigt. Arbejdsmiljølovgivningen stiller krav om, at alle industriporte skal have foretaget et hovedeftersyn minimum hver 12. måned. Det lovpligtige eftersyn af porte gælder, uanset om der er tale om en manuel eller mekanisk drevet industriport. Eftersyn af industriporte skal ifølge Arbejdstilsynet udføres af en sagkyndig person. Alle NASSAU’s serviceteknikere er specialister i service og eftersyn af porte og kan derfor udføre det lovpligtige eftersyn af alle industriporte.

Du kan læse mere om det lovpligtige eftersyn af porte på Arbejdsmiljøarbejdets hjemmeside.

Vedligeholdelse af porte

Det betaler sig med løbende vedligeholdelse og et årligt eftersyn af porten. Selv den bedste industriport kræver vedligeholdelse, når den bruges dagligt. Ved et årligt eftersyn af porten overholder man ikke kun lovkravet, men man forlænger også portens levetid og sænker dermed de samlede portomkostninger. 

Service på alle porte

Vi er naturligvis eksperter i NASSAU porte, men vi udfører port service og eftersyn af alle industriporte uanset mærke/fabrikat. Derudover udfører vi også gerne service på andre bygningeselementer. Vores serviceteknikere har mange års erfaring i service på glasdøre, skydedøre, automatiske døre og andre port- og dørløsninger.

Hurtig port service

NASSAU’s serviceteknikere er bosat overalt i landet og kan derfor rykke hurtigt ud, uanset hvor eller hvornår, der er behov for service på en port eller eftersyn af en industriport. Vi tilbyder port service 24 timer i døgnet – 365 dage om året – og kan altid fanges på vores døgnbemandede servicetelefon.

Servicetelefon

Hvis du ønsker service eller lovpligtigt eftersyn af en industriport, kan du kontakte os på telefon 70 70 23 46 eller skrive en mail til service@nassau.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om NASSAU’s port service.

serviveaftale på porte - nassau serviceaftale

Få et tilbud på service af din port:

Kontakt os og modtag dit tilbud i dag.

Servicetelefon: 70 70 23 46

nassau portservice til alle porte