Kan DU have fordel af en dør?

Dør fra NASSAU i din ledhejseport

Dør fra NASSAU i din ledhejseport? Hos NASSAU har vi et stort udvalg af døre til montage direkte i porten eller i væggen ved siden af porten. Mange af vores kunder er ikke opmærksomme på de besparelser på varmeregningen og arbejdstid at en dør kan give. Dør fra NASSAU kan både spare dig mange penge på din varmeregning. Men i lige så høj grad kan du og dine medarbejdere også spare arbejdstid, på grund af den kortere ventetid for åbning af port i din hverdag.

I løbet af en normal arbejdsdag, i for eksempel en produktionsvirksomhed, vil en industriport blive åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen. Nogen gange er det fordi, at der skal større ting ind i bygningen. Her vil det være nødvendigt at åbne hele deres industriport. Der vil også være mange tilfælde i løbet af en dag hvor at medarbejdere skal igennem porten. Her vil der være en stor besparelse på varmetabet ved at bruge en dør i stedet for at åbne hele porten. Mindre varme forlader bygningen igennem den mindre åbning samt at åbnings- og lukningstiden vil være langt kortere. Ligeledes vil der spares en del ubrugelig ventetid foran porten for at vente på at den åbner.

Flere typer til forskellige behov

NASSAU tilbyder mange forskellige varianter af døre. Du kan vælge forskellige typer af kvaliteter og isoleringsevner. Du har også mulighed for at vælge forskellige typer af vinduer i døre fra NASSAU. Hvis du ønsker den bedste isolering kan du også helt undlade vinduer i din dør fra NASSAU.

Mulighederne er mange. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og se hvilke muligheder at du har for dør fra NASSAU. Du er også altid velkommen til at kontakte din lokale NASSAU konsulent direkte.

Du kan få flere tips og tricks til hvordan at NASSAU kan hjælpe med at optimere din hverdag her

 

Mangler du også inspiration til hvordan du kan få din nye garageport til at passe sammen med din dør kan de læse mere her 

Garage døre aluminium dør i din NASSAU port
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)