Garage døre til private og erhverv

Hos NASSAU har vi et bredt sortiment af dørløsninger til private garager og industriløsninger til erhverv.

Ledhejseporte med dør

Hvorfor vælge en dør til din port?

NASSAU leverer høj kvalitets porte til både private og erhverv. Med port konfiguratoren på vores webshop, kan man tilpasse porten, så den passer lige præcis til dit behov. Døre kan både fås, som tilbehør til ledhejseporte til erhverv og garageporte til private. Garage døre er en let måde at bruge porten som ind- og udgang, og samtidig spare på varmeregningen.

NASSAU tilbyder døre i kombination med mange andre tilbehørs muligheder, som vinduer og panorama løsninger. Dette gør garage døre og døre til industriporte en attraktiv og fleksibel løsning, til din port.

NASSAU port døre fås i tre forskellige typer. NASSAU Economydøre, som er den mest prisbevidste løsning. NASSAU Aludøre, som er den lette aluminiumsløsning. NASSAU Thermodøre, som er den bedst isolerende løsning.

Vil du gerne vide mere om vores forskellige typer af døre? hop ind på vores side om facadedøre.

Garage dør monteret ved siden af garage

Garage døre til din garage

Hos NASSAU tilbyder vi døre til din garage, i forlængelse med din garageport. Garage døren er derfor en simpel løsning, til dig der gerne vil have hurtig adgang til din garage, og samtidig også spare på varmeregningen. 

Hos NASSAU går vi ikke på kompromis med design og kvalitet, og din garage dør vil derfor komme i samme design, som din NASSAU port og selvfølgelig den velkendte kvalitet.

Skal du have bygget garage og mangler en port? Eller skal du have udskiftet din nuværende port? Læs mere om vores garageporte og garagedøre på vores garageport side

 

Dør monteret ved siden af port

Døre til industriporte 

Industriporte er til dig der har brug for en gennemført portløsning, til din virksomhed. NASSAU industriporte fås med døre i forlængelse med porten, og indbygget direkte i porten. Dette er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have en højkvalitets løsning, uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

En indbygget dør til din industriport fra NASSAU er også med til at hjælpe med at sænke varmeudslippet og påvirker derfor direkte din varmeregning. Hvis industriporten skal bruges som indgang til et lager, behøves man derfor ikke at hæve og sænke porten for at få adgang.

Døren kan tilpasses dine behov både med højt eller lavt trin, og samtidig også med eller uden glas, for at matche portens design.

Vi har mange forskellige industriport modeller, både hurtigporte, almindelige porte og lavenergiporte. Hop ind på vores industriport side og lær mere.

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)