Ofte stillede spørgsmål

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

På denne side kan du finde svar på de spørgsmål, som vores kunder ofte spørg os om. F.eks. kan du finde svar på spørgsmål, som kunder spørg om før køb (f.eks. hvilken garageport er bedst egnet til dig), spørgsmål de spørger om efter køb (f.eks. hvordan man vedligeholder sin garage port) og generelle spørgsmål om garageporte og maveo.

Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her på siden, så er du velkommen til enten at sende os en mail på export@nassau.dk eller ringe til os på tlf. 62 62 23 46.


Ofte stillede spørgsmål garageport

Garageporte - Generelt (11)

Ja, trækskinnen på NASSAU Garageporte kan hæves til max 80 mm over de 120/140 mm overhøjde.

GARAGEPORTE tilpasset dig

Hos NASSAU Garageporte har vi den holdning, at der ikke er to huse, som er helt ens. Ligesom behov og smag er forskellig. derfor producerer vi ikke Garageportene i standard mål, men altid i individuelle mål og efter dit design og behov.
Vi sikrer også at garageportene ikke optager mere plads end nødvendigt.
Nassau garageporte monteres indvendigt i garagen bag karmen. Dermed optager Garageporten ikke noget unødvendig plads i selve åbningen. Samtidig åbner porten altid lodret i de sektionsopdelte ledsamlinger, hvorved garagens plads kan udnyttes optimalt.

Du designer derfor selv din garageport på her på webshoppen

På Garageport webshoppen, vælger du model, størrelse, farve, med/uden ruder og hvilket tilbehør som passer bedst til familiens behov.

Du kan vælge Garageport bredde fra 2000 mm til 5000 mm
Du kan vælge Garageport højde fra 1830 mm til 3000 mm

Derfor kan du vælge garageporte i individuelle mål – og ikke en garageport efter standard mål.

Har du brug for en større Garageport, så skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent, som kommer ud og måler op og giver tilbud. Find din lokale NASSAU salgskonsulent her

NASSAU Garageporte er produceret i Aluminium

NASSAU porte er af mange kendt for den høje kvalitet. Derfor produceres alle NASSAU porte i aluminium. Både på industriporte, vaskehalsporte, special porte og garageporte anerkendes portenes høje kvalitet og lange levetid.

Alle NASSAU Garageporte produceres i korrosions bestandigt aluminium. Det betyder, at hvis du skulle være så uheldig at få en ridse i din garageport, så ruster den ikke som er tilfældet ved en garageport i stål.

Portbladet på vores garageporte består af højisolerende polyurethan-opskummede sektioner. Sektionstykkelsen er 44mm – forside og bagside er fremstillet af aluminium.

NASSAU Garageporte er udviklet til at bruge – Vores garageport er testet til 74.000 cyklusser – den har med andre ord åbnet og lukket 74.000 gange uden fejl og reparation. Hvis porten vedligeholdes efter vores anvisninger, har du derfor, den mest driftssikre garageport på markedet.

Endvidere leveres alle garageporte som standard med fingerklemsikring og udvidet indbrudssikring. Fingerklemssikringen umuliggør fastklemning af fingre eller genstande mellem sektionerne. Indbrudssikringen fungerer som en løftesikring, der holder ubudne gæster ude.

En Garageport fra NASSAU er derfor på mange måder en god investering.

Ja, der findes 2 forskellige muligheder til at styre din Garageport fra bilen

Mulighed 1 – Har din bil Homelink?

Har din bil HomeLink, så kan du åbne og lukke Garageporten fra bilen.

Mange nye biler især Tesla biler har HomeLink og ved at tilkøbe en HomeLink modtager, kan du ved at trykke på HomeLink panelet i din bil åbne din Garageport.

HomeLink til NASSAU Garageporte

Mulighed 2 – Benytte telefon til portåbning

Du kan også åbne og lukke Garageporten fra bilen med din mobiltelefon. Det kan du med maveo smart home app.

Ønsker du at kunne styre din Garageport fra App?

 • Med din app på smartphone kan du bruge din mobil som Garageport åbner
 • Du kan sætte din Garageport til at åbne og lukke automatisk med tidsindstilling
 • Fra din smartphone, kan du åbne og lukke din garageport, selv om du ikke er hjemme
 • Hvis din Garageport åbnes, modtager du en besked på din telefon
 • Din garageport kan automatisk lufte ud ved hjælp af kipfunktion, når luftfugtigheden eller temperaturen er for høj
 • På din telefon, kan du altid se temperaturen og luftfugtigheden i din garage
 • Sætte dit lys i garagen sammen med din Garageport, så det tænder og slukker automatisk når din Garageport åbner og lukker
 • Hvis du også har Philips Hue belysning, kan du koble maveo garageport App sammen med Hue Lys og Google Home speaker – dette betyder at du også kan stemmestyre din Garageport.

Gargeport Smart home

Der findes flere former for portåbnere til Garageporte

Når du skal betjene din Garageport er radioudstyr en uvurderlig størrelse. Det giver en hvis komfort i hverdagen, når du trådløst kan styre din Garageport på afstand. Ønsker du at betjene mere end én garageport af gangen, så er det selvfølgelig også en mulighed.

Det er super enkelt at komme kørende i sin bil, hvorefter du på afstand kan benytte din fjernbetjening og åbne din Garageport.

NASSAU tilbyder en lang række fjernbetjeninger til vores Garageporte – så du får den løsning, der passer dig. Det øger fleksibiliteten og komforten, når du skal åbne eller lukke din Garageport.

Vores håndsendere kan programmeres til at styre mere end én Garageport, afhængigt af, hvilken model, du ønsker.

Flere af fjernebetjeningerne er udstyret med en statusknap, som gør det muligt for dig at se, hvorvidt din Garageport er åben eller lukket, når garageporten er ude af syne. Det er en super effektiv måde, at se om du nu har husket at lukke din Garageport.

Med vores kodetastatur indtaster du selv din ønskede kode, hvorefter dé personer, der kender koden kan åbne og lukke din Garageport. Det er super smart, hvis der er flere personer, der skal bruge Garageporten. Samtidig kan du give koden til en person, som måske skal levere noget til dig, imens du ikke er hjemme. Denne kode vil være gyldig tre gange. Kodetastaturet leveres med en skærmbeskyttelse, så den er beskyttet mod vind og vejr.

Vores radioudstyr kan låses, så dine børn ikke benytter garageporten som legetøj.

Nem programmering

Det er super enkelt at programmere vores fjernbetjeninger, og vi har lavet en række brugermanualer og videoguides, som kan hjælpe dig godt på vej til en hverdag med mere komfort. Se vores videoguides her

Ønsker du at åbne din Garageport med din smartphone, så tilbyder vi nu maveo, som er NASSAUs nye tilbehørsprodukt. Du kan enkelt og nemt åbne din Garageport med din smartphone, uanset, hvor du befinder dig. Kommer du i tanke om, at du har glemt at lukke Garageporten, så kan du ved hjælp af maveo overvåge, hvorvidt din Garageport er åben eller lukket, selv om du ikke er hjemme. Hvis porten er åben, så kan du nemt lukke den ved hjælp af maveo.

Da det er en app, så udvikles der løbende nye funktioner, som kan øge din komfort i hverdagen. Du kan læse mere om Maveo i vores tilbehørswebshop her

Homelink

Ønsker du at styre det hele fra din bil? Så er HomeLink den rigtige løsning. Ved hjælp af HomeLink, kan du styre din Garageport direkte fra bilen. HomeLink er en programmerbar fjernbetjening, og den kan styre op til tre forskellige anordninger – nemlig Garageporten, alarmsystemet og lyset.

HomeLink panelet består af tre programmerbare knapper og en indikeringslampe i bakspejlet.

Alle NASSAU porte, både industriporte og garageporte er produceret i Danmark på vores fabrik i Ringe på Fyn. Vi har haft fabrik på Fyn siden 1970 og vi er meget stolte af at alle vores porte er “made in Denmark”

Selvom NASSAU har navn efter hovedstaden på Bahamas, er det en dansk virksomhed. NASSAU har være førende dansk producent af ledhejseporte til industri, landbrug og private garageporte.
Vi kan med vores produktionsanlæg på Fyn garantere hurtige leveringstider 2-3 uger på Garageporte, som er speciellavet til dig.

Alle Garageporte er produceret i Danmark, ligeledes industriportene.

Design og bestil din Garageport her.

Alle NASSAU Garageporte er isolerede Garageporte.

Isoleringsevne for NASSAU Garageporte

I Danmark er det vigtigt at have en garageport med en god isoleringsevne.  Med NASSAU’s garageporttykkelse på 44 mm. får du en af markedets bedst isolerede garageport. Garageporten er konstrueret med brudte kuldebroer i form af isolatorlister. Dette sammen med vores effektive tætninger i både sider, top og bund sikrer fremragende isoleringsegenskaber for NASSAU Gaarageporte. Du får markedets bedst isolerede garageporte. Du er sikker på din bil, eller andre redskaber, står tørt og sikkert, bag en NASSAU Garageport.

Læs mere om isoleringen her.

GARAGEPORT værdier:

 • Lufttæthed:                   Klasse 4
 • Vandtæthed:                 Klasse 3
 • Vindlast:                        Klasse 4
 • U-værdi (sektion):        0,5 W/m²K

 

Læs mere om de forskellige garageport modeller her.

 

Dansk KVALITET

Siden opstarten i 1970 har NASSAU haft kvalitet i højsædet. Vi har vores egen fabrik i DANMARK – vi ønsker nemlig  at give vores kunder den bedste kvalitet og service. Netop derfor har vi samlet al vores produktion, service og administration i Ringe på Fyn. Vi stræber efter at give kunden den bedste Garageport til deres behov og garage.

Med mere end 49 års erfaring har NASSAU stor erfaring med at producere garageporte og industriporte i Danmark og til vores eksportlande. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores store erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser.

Vi har altid kunden i fokus, og vi sikrer os, at kunden får en positiv oplevelse igennem hele forløbet.

NASSAU leverer porte til Thulebasen, fængsler, vaskehaller osv, som alle stiller krav til den bedste kvalitet.

 GARAGEPORTE leveres indenfor KUN 2-3 uger

Du designer selv din garageport på webshoppen og kan se prisen med det samme – alle NASSAU garageporte laves på millimeter, så de passer til huset. Du kan frit vælge Garageporte i 11 forskellige farver. Garageporte med ruder  og hvilket tilbehør, som passer til familiens behov. Du kan selv designe den bedste Garageport til dit behov.

 

 

 Indbrudssikring fra NASSAU

NASSAU ønsker ikke at vores kunder skal have besøg af ubudne gæster. Derfor er vores Garageporte altid udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret.  Vores motor er udstyret med en låsemekanisme, således at porten yder modstand, hvis den forsøges åbnes udefra. Der er ligeledes monteret en løftesikring, som låser trækskinnen, der besværliggør processen markant fra ubudne gæster.

 

 

NASSAUs radioudstyr øger sikkerheden

Ved hjælp af vores radioudstyr har du ved nogle af vores løsninger mulighed  for at se portens indikation på det givne tidspunkt, som er med til at øge sikkerheden. Herudover kan du bruge Maveo, som er en fjernbetjening, hvor du kan styre din Garageport fra din smartphone via en app. Du kan bl.a. bruge Maveo som et overvågningssystem af din Garageport, når du ikke er hjemme. Du får nemlig en notifikation, når din Gargaeport åbner. Herudover kan se, hvilken position din Garageport står i. Hvis du har glemt at lukke porten, kan du ved hjælp af din smartphone lukke porten, når du er på farten. Det skaber en tryghed, hvor Maveo holder øje med dit hjem.

Vi har derfor et stort fokus på sikkerheden af din Garageport, så du trygt kan forlade dit hjem i flere dage, når du er på farten eller på ferien.

 

 

 

NASSAU Classic Garageporte findes i 11 standardfarver

Afhængigt af, hvilken model du vælger, så findes der en række standardfarver, som du frit kan du vælge, når du skal designe din garageport . Vores fabrik, som er placeret på Fyn producerer tre forskellige garageporte. De hedder: NASSAU Classic, NASSAU  Softline Granit og NASSAU Woodgrain. I vores webshop kan du designe din egen garageport, så den netop passer efter dine mål, ønsker og behov. Her kan du ligeledes vælge en Garageport farve, som matcher dit hus.

Det rigtige farvevalg til din NASSAU Garageport

Vores NASSAU Classic Garageport findes i 11 standardfarver, som du frit kan vælge af, så den passer til dit hus. Ønskes der en garage farve, som ligger uden for standardfarverne, så har du også mulighed for at indtaste en specifik RAL farvekode – du kan nemlig få Classic og  Woodgrain i alle RAL farver.

Se vores store udvalg af RAL-farvekoder her

Til vores NASSAU Softline Granit Garageport findes der tre forskellige standardfarver, hvorimod til Woodgrain modellen findes der fire forskellige standardfarver. Her har du ligeledes mulighed for at indtaste en specifik farve til din næste garageport. Indvendigt  leveres NASSAU Classic altid i farven gråhvid.

Vi har derfor gjort det muligt, at du kan tage netop dét farvevalg, der passer dig og  dit hus. Vi sætter en ære i at tilbyde kunderne individuelle løsninger.

Vælg din farve i webshoppen eller få prøver sendt hjem til dig

I vores webshop kan du vælge lige den Garageport farve, som passer bedst til dit hus. Du kan nemt og enkelt vælge farven, hvor du samtidig kan se farven i samspil med den type mursten, som dit hus har.

Derudover kan du også gratis bestille farveprøver hjem til dig, så kan du se farven i samspil med huset, samt strukturen på den model, som du har valgt.

Besøg vores webshop her

Kom til farveprøveshoppen.

En NASSAU Garageport i aluminium males med 2 komponent maling og males med en glat rulle

Hvilken maling anbefaler I at man kan male sin port med?

En NASSAU Garageport i aluminium kan males med 2 komponent maling og males med en glat rulle.

NASSAU Garageporte er lavet i prælakeret aluminium, for at sikre den bedste holdbarhed. Ønsker man garageport i en anden RAL farve end vi har, så bruger vi nedenstående malerfirma, til at våd lakere vores garageporte.

PE Andreasen i Ringe Adresse: Krogagervej 3, 5750 Ringe, Telefon: 62 62 25 00

 

 

CLASSIC GARAGEPORT

Klassisk NASSAU garageport i aluminium med stucco-struktur.

 • 11 forskellige standardfarver udvendigt uden at det koster ekstra – NASSAU garageporte fra kr. 7.995 inkl. motor og håndsender

NASSAU Standardfarver 2019 classic

NASSAU classic garageporte kan også vælges i en anden RAL farve end ovenstående 11 forskellige farver mod en tillægspris fra kr. 2.395 – se RAL farve kort her

 

WOODGRAIN GARAGEPORT

NASSAU Woodgrain garageport produceres i aluminium med imiteret træstruktur udvendig. Træstrukturen giver garageporten en naturlig fremtoning, som passer fint til mange byggerier.

 • 4 forskellige standardfarver udvendigt uden at det koster ekstra – NASSAU garageporte fra kr. 7.995 inkl. motor og håndsender

nassau woodgrain garageport farve oversigt

NASSAU Woodgrain (træstruktur) garageporte kan også vælges i en anden RAL farve end ovenstående 11 forskellige farver mod en tillægspris fra kr. 2.395 – se RAL farve kort her

 

SOFTLINE GRANIT Garageport

NASSAU Softline Granit Garageport produceres i aluminium og leveres med en udvendig granit/sablé overflade. Granit/Sablé overfladen giver en eksklusiv fremtoning og en flot finish.

 • 3 forskellige standardfarver udvendigt

NASSAU softline granit Garageporte farver oversigt

Sort Granitfarve er matchet op mod noir 900 sablé

Grå Granitfarve er matchet op mod noir 2100 sablé

Hvid Granitfarve er matchet op mod hvid SAA 10F sablé

Design din egen Garageport her og se pris på Garageport med det samme

Garageport webshop

 

Previous

Next

Spørgsmål stillet om tekniske problemer med garageporte

Garageporte - Teknisk (11)

Den røde lysdiode foran på garageport fjernbetjeningen skal stå skarpt. Ellers prøv at skifte batterierne i fjernbetjeningen.

På vores hjemmeside nassau.dk/brochurer/garageport kan du finde en guidevideo, som viser, hvordan du skifter batterierne i garageport radioudstyret.

Det er vigtigt at man lader garageporten åbne helt til tops (min. 1 gang i ugen), således at garageporten bibeholder det oprindelige punkt for returnering (åben garageport).

Hvis du er i tvivl om, hvad en del fra montagepakken skal bruges til, kan du kigge i montagevejledningen. Det er ikke alt, som skal bruges til lige netop din garageport. Pakkerne indeholder nemlig dele, så de kan bruges til alle garageporte.

Trækarmsbeslaget ligger i den hvide motorkasse sammen med garageportmotoren – kig evt. under garageportmotoren i kassen.

Hvis du har valgt udvendig frakobling og den ikke er monteret fra fabrikken, er der ikke tale om en fejl. Dette skyldes, at den udvendige frakobling frit kan placeres, så det giver bedst mening for dig. Husk blot at være opmærksom på længden af wiren ved montage.

Smør bagsiden af hængslerne med f.eks. WD 40, som sprøjtes ind mellem hængslerne og portbladet i rundingen.

Se brugermanualen for korrekt smøring.

(se s. 44 i Garageport Montagevejledning ”Før brug smøres alle markerede dele”)

Garageport montagevejledning – portbredde under 3500mm: Tryk her

Garageport montagevejledning – portbredde over 3500mm: Tryk her

Træk i snoren med den grønne kugle og kør med garageporten, til den går i indgreb i slæden.

(se s. 9 i Garageport Bruger-vejledning)

 

Det er hurtigt og nemt, at løse denne udfordring, se her hvad du skal gøre

Dette skyldes, at slæderne på hængslerne står for hårdt mod sidetætningen. Når garageporten er lukket, skal der være lidt frigang mellem portblad og sidetætning, men ikke så meget, at garageporten bliver utæt i siderne. Garageporten kører for hårdt mod toptætningen, hvilket kan løses med en ny indkøring, hvor garageporten ikke kører så hårdt mod toptætning som før.

(Se video ”Indkøring af top og bund” obs. på slutning af video)

Se videoen her

Hvorfor går min Garageport i stå på vej op eller ned?

Bliver din Garageport kun kørt halvt op eller ned flere gange i træk, vil din Garageport tabe sit referencepunkt. Din Garageport vil efterfølgende få problemer med at åbne eller lukke helt.

Dette er en sikkerhedsmæssig funktion for, at sikre den helt rigtige klemkraft i Garageporten. Funktionen er derfor IKKE en fejl, men en sikkerhedsprocedure i din Garageport.

Hvad gør jeg for at genskabe min Garageports referencepunkt?

For at genskabe din Garageports referencepunkt skal du indstille din top og bund på din Garageport.

Se vores videoguide her: Sådan instiller du din top og bund på din Garageport

Herefter kan din Garageport køres helt op og ned igen.

Hvordan kan jeg fremover undgå problemer med min Garageports referencepunkt?

For at undgå problemer med din Garageports referencepunkt, er det en god idé at få til vane, at køre Garageporten helt op og ned en gang imellem. På denne måde har Garageporten altid den rigtige referencepunkt.

Jeg har stadig problemer med min Garageport, hvad gør jeg nu?

Vi vil med glæde hjælpe dig.

Kontakt os på tlf.
62 62 23 46

Eller send en mail til os på
info@nassau.dk

Hvis du ønsker en gør-det-selv løsning, så er det naturligvis muligt at montere din egen NASSAU Garageport. Du behøver ikke være håndværker for at montere en Garageport fra NASSAU, men du skal dog vide, hvad du laver, så du er sikker på at målene passer. Derfor har vi udarbejdet nogle videoguides, som kan være behjælpelige i processen. Se følgende video og få en introduktion til, hvordan du opmåler bredde, højde, sideplads, overhøjde og rumdybde af din garageport. Når du har målene klar indtaster du garageportens mål.

Se opmålingsvideo her

Når din garageport er leveret har du ligeledes mulighed for selv at montere den. Vi har lavet en komplet video af et montagesystem, som du kan gå igennem trin for trin – den vil give dig en klar idé indikation om, hvordan du monterer din garageport korrekt. Se videoen nedenfor.

Se montagevideo

NASSAU ønsker at gøre det let for kunden – netop derfor har vi samlet en lang række videoguides. Se flere videoer her, hvor du også kan se, hvordan du programmere dit radioudstyr.  

NASSAU hjælper gerne

Ønsker du at NASSAU er med i hele processen, så er det naturligvis også en mulighed. Vi hjælper gerne med opmåling og montage af din NASSAU Garageport, hvor vores uddannede montører kommer ud og monterer din nye Garageport. Det eneste, du derfor skal koncentrere dig om er at designe din Garageport på vores webshop, hvor du kan designe den ud fra dine individuelle ønsker. Det gælder alt fra farve til vinduetype. DESIGN GARAGEPORT HER

Hvis din NASSAU garageportåbner ikke virker mere, er det sandsynligvis batterierne, som skal skiftes.

Batterierne i Garageport fjernbetjeningerne skal skiftes ca. 1 gang om året, hvis man bruger sin fjernbetjening meget og 1 gang, hver 2. år, hvis garageportåbneren ikke bruges ofte.

Vi har lavet en guidevideo, som viser, hvordan man skifter batterier i Garageport fjernbetjening

Sådan skiftes batteri i alle NASSAU Garageport håndsendere

 

Sådan skiftes batteri i NASSAU Garageport kodetastatur og fingerscanner

 

Sådan skiftes batteri i NASSAU Garageport vægsender

 

 

Hvilke batterier bruger NASSAU Garageportåbnere?

NASSAU Garageport håndsendere bruger CR2032 batterier. Der skal 1 batteri til hver håndsender uanset om det er en Garageport håndsender, som kan åbne 2 eller 4 porte.

NASSAU Garageport vægsendere bruger ML2032 genopladelige batterier eller CR2032 engangs batterier. Mini vægsenderen bruger 1 batteri og vægsenderen med statusknap og/eller bevægelsessensor bruger 2 batterier.

batteri til garageport fjernbetjening genopladeligt batteri til garageportåbner

NASSAU Garageport kodetastatur og fingerscanner bruger AAA batterier. Kodetastaturet bruger 2 x AAA batterier og fingerscanneren bruger 4 x AAA batterier.

aaa batteri til garageportåbner

 

AAA Batterierne kan købes de fleste supermarkeder, vi anbefaler dog at man vælger de genopladelige batterier, da de er bedst for miljøet. Et genopladeligt batteri kan oplades – og bruges – op imod 1.000 gange. Man skal dog være opmærksom på at genopladelige batterier skal oplades oftere og derved skal man sandsynligvis skifte batterierne oftere end 1 gang hvert år eller 1 gang hvert andet år, som var tilfældet med en gangs batterierne.

Genopladelige batterier kan købes her: Link til batteribyen.dk

Previous

Next


Spørgsmål stillet før køb af garageporte

Før køb (12)

Portbladet passer til de mål, som er opgivet i bestillingen. Den lodrette køreskinne skal tilpasses og skæres på 100 mm højere end lysningsmålet på porten. De 2 C skinner, portoverliggeren og afstandsskinnen skal tilpasses iflg. montagevejledningen.

(se s. 18 punkt A, B, D i Garageport Montagevejledning)

Garageport Montagevejledning – portbredde under 3500mm: Tryk her

Garageport Montagevejledning – Portbredde over 3500mm: Tryk her

Guide til selvafhentning af NASSAU Garageporte

Følg disse 3 trin hvis du skal afhente en bestilt NASSAU Garageport.

1. Hvor skal min Garageport afhentes?

NASSAU’s Garageporte er dansk håndværk i verdensklasse og er derfor med stolthed produceret i Danmark. Derfor skal du afhente din bestilte Garageport direkte ved NASSAU’s hovedkontor og produktion i Ringe på Fyn. Se nedenstående afhentningsadresse.

Afhentningsadresse:
NASSAU Door A/S
Krogagervej 2
5750 Ringe

2. I hvilken størrelse pakkes min NASSAU Garageport?

Pakkestørrelsen af din Garageport varierer efter størrelsen af din bestilte Garageport.

Garageporten er pakket i nedenstående størrelser

 • Pakkestørrelse A
  Garageportens størrelse:      Portbredde: 200 – 300 cm
  Pakkestørrelse:                       B: 60 cm x L: 310 cm x H: 130 cm
  Vægt:                                        Ca. 100 kg

 

 • Pakkestørrelse B
  Garageportens størrelse:      Portbredde: 300 – 500 cm
  Pakkestørrelse:                       B: 95 cm x L: portbredde + 50 cm x H: 130 cm
  Vægt:                                        Ca. 100 kg

 

 • Pakkestørrelse C
  Garageportens størrelse:      Porthøjde: Over 233 cm
  Pakkestørrelse:                       B: 140 cm (begge pakker samlet) x L: portbredde + 50 cm x H: 80 cm
  Vægt:                                        Ca. 100 kg

 

Eksempel på pakkestørrelse A 
Garageportens størrelse: Portbredde 200-300 cm

Pakkestørrelse

|―|    Bredde:     60 cm
↔      Længde:    310 cm
↕        Højde:       130 cm
Ca.    Vægt:         100 kg

I hvilken størrelse pakkes min NASSAU Garageport?

Eksempel på pakkestørrelse B
Garageportens størrelse: Portbredde 300-500 cm

Pakkestørrelse

|―|    Bredde:     95 cm
↔      Længde:    350-550 cm
↕        Højde:       130 cm
Ca.    Vægt:         100 kg

Hvordan pakkes en NASSAU Garageport

Eksempel på pakkestørrelse C
Garageportens størrelse: Porthøjde over 233 cm

Pakkestørrelse

|―|    Bredde:     140 cm (begge pakker samlet)
↔      Længde:    Portbredde + 50 cm
↕        Højde:       80 cm
Ca.    Vægt:         100 kg

Hvad er størrelsen på indpakningen af en NASSAU Garageport?

 

3. Hvor skal jeg henvende mig ved ankomst til NASSAU’s fabrik?

Se hvordan du afhenter din nye Garageport på fabrikken her: Selvafhentnings Guide

Åbningstider afhentning
Man-Tors:          6.30-11.30 & 12.15-14.00
Fre:                      6.30-11.30 & 12.15-13.30

Selvafhentnings guide for en NASSAU Garageport

Guide til selvafhentning af NASSAU Garageporte er nu færdig

✓ Hvor skal min Garageport afhentes?
✓ I hvilken størrelse pakkes min NASSAU Garageport?
✓ Hvor skal jeg henvende mig ved ankomst til NASSAU’s fabrik?

Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf.
62 62 23 46

Eller send en mail til os på
info@nassau.dk

 

Man skal vælge en Garageport, som opfylder dine krav bedst

 

Er det vigtigt at din Garageport er isoleret?

I Danmark kan det være vigtigt at kigge isolerings evnen – Gode Garageporte er isoleret med minimum 40 millimeter isolering.

 

Er leveringstiden vigtigt?

Mange Garageporte produceres ikke i Danmark, hvilket betyder at leveringstiden ofte bliver over 2 måneder – har du travlt og gerne vil have lukket hurtigere af til garagen, kan du vælge en Garageport, som er produceret i Danmark, hvilket minimerer levringstiden.

 

Er Dansk kvalitet vigtig?

Du kan få Garageporte i mange forskellige kvaliteter og materialer – hvis kvalitet er vigtigt, så kig efter en Garageport, som er lavet i Danmark.

 

Er farven på Garageport vigtig?

Har du ønsker om en Garageport i fx. sort, antracitgrå eller en anden farve, så kig efter en Garageport, som er prælakeret i den farve du ønsker. Ved at vælge en Garageport, der er prælakeret får du den mest holdbare port og sikrer dig at farven ikke skaller af porten efter nogle år.

 

Skal Garageport laves på standardmål?

Mange Garageporte, som importeres til Danmark leveres i hvide og i standardmål.

 

Skal Garageport tilpasses “skæve mål”?

Har du brug for en Garageport, som bliver lavet helt specielt til din garage og lavet på millimeter mål, der er tilpasset dine behov, så kig efter en Garageport, som laves specielt til dig og kan laves helt ned på mm mål.

 

Er det vigtigt at der altid kan fås reservedele?

Hvis din Garageport går i stykker eller fx. bliver påkørt, kan det være en stor fordel at du kan få reservedele til porten. Hvis du vælger en DANSK Garageport leverandør med portservice, bliver det lettest at foretage reparationer på din Garageport.

 

Er det vigtigt at din Garageport kan styres via APP på telefon?

Nogle Garageporte har mulighed for at tilkoble en mobil app, så Garageporten kan styres fra din telefon. Der findes maveo smart home app, som kan kobles sammen med Philips Hue, alarmsystem og vejrstation således at Garageporten bliver en del af en smart home løsning. Der findes også Gogo gate app, som kan købes i diverse byggemarkeder.

Du kan læse mere om maveo smart home app her

Du kan læse mere om Gogo gate app her

Er det vigtigt at din Garageport er indbrudsikret?

Tjek om Garageporten er udstyret med en udvidet indbrudssikring, som er SKG-certificeret. Dette betyder at når garageporten er lukket er den også automatisk låst.

 

Er det vigtigt at din Garageport er vedligeholdelses fri?

Ønsker du en Garageport som ikke skal males, olieres eller som kan ruste, vil jeg anbefale at du køber en Garageport i aluminium – En Garageport i aluminium skal blot vaskes i vand eller evt. autoshampoo, hvis Garageporten er blevet meget beskidt.

 

Er det vigtigt at din Garageport ikke kan ruste?

Ledhejseporte laves typisk i stål eller aluminium. Ønsker du at Garageporten ikke kan ruste, anbefales en Garageport i aluminium.

NASSAU producerer garageporte efter dine ønsker og behov.

Hvad koster en ny Garageport?

I Garageport webshoppen kan du designe Garageporte og se prisen med det samme. Du indtaster mål og ønsker for Garageport, så du er sikker på, at den passer til dine behov og dit hus.
Hvilken farve kan jeg vælge?
Skal det være med eller uden ruder?
Alt dette kan du designe i Garageport webshop, som visuelt viser dig, hvordan din Garageport kommer til at se ud. Er du i tvivl om opmåling, kan du i webshoppen vælge Tryghedspakken, så kommer vores bygningsarkitekter ud og måler op. Vi hjælper naturligvis også med levering og montering, hvis du ikke ønsker en “gør det selv garageport løsning”.

Det er din Garageport – derfor indordner vi os efter dine ønsker, så vi sikrer at du får mest glæde af Garageporten. Du designer, og vi producerer på fabrikken i DANMARK.

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer af Garageporte, som har forskellige overfladestrukturer. De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit og NASSAU Woodgrain. Garageport modellerne er funktionsmæssigt ens, men har hver deres unikke udtryk og stil. Ønsker du at læse mere om modellerne kan du klikke her:

 

Kvalitet i højsædet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og med 49 års erfaring gør at vi kan tilbyde kvalitet i alle processer. Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser. Siden opstarten i 1970 har NASSAU haft kvalitet i højsædet. Vi har vores egen fabrik i Danmark. Vi ønsker nemlig  at give vores kunder den bedste kvalitet og service.

NASSAU GARAGEPORTE LEVERES INDENFOR 2-3 UGER

Har du brug for rådgivning, sidder vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål. Ring på 6362 2302, hvis du mangler hjælp til din nye Garageport.

 

En NASSAU Garageport med motor hejs og fjernbetjening koster fra 7.995 kr

NASSAU Garageport produceres på fabrik i Danmark, og alle modellerne er ledhejseporte med automatik og port åbnere. Det tager 2 til 3 uger at få leveret en garageport fra NASSAU.

Alle Garageporte produceres på Fyn, og laves specielt efter dine mål og designønsker. På webshoppen designer man sin garageport ved at vælge farve, struktur, med eller uden vinduer og størrelse – herefter kan du se din præcise pris med det samme.

Har du brug for hjælp til opmåling, kan du vælge en Tryghedspakke, som betyder, at der kommer en NASSAU bygnings-konsulent ud og måler op, og tjekker at alle forhold er iorden.

Hos NASSAU er meget stolte af vores porte – de produceres i Danmark, og er i den bedste kvalitet. Alle garageporte er produceret aluminium, som sikrer at porten er vedligeheldelsesfri, og at garageporten ikke ruster.

Du køber din nye Garageport direkte på NASSAU garageport webshop – ved at du køber Garageport direkte hos os, sparer du et forhandlerled og får derfor mere garageport for pengene. Du kender kvaliteten, og vi er stolte af vores Garageport priser.

Priseksempel på Garageport:

Garageport hulmål bredde: 2000 mm til 2400 mm

Garageport hulmål højde: 1875 mm til 2000 mm

Garageport model: Classic eller woodgrain (træstruktur)

Garageport pris 7.995 kr inkl. moms, garageportmotor og håndsender

 

En NASSAU Garageport kan monteres af dig selv ved hjælp af guidevideo – se garageport montage video her

Du har mulighed for selv af afhente din Garageport på fabrikken i Ringe på Fyn – få ruteplan her 

Ønsker du at få garageporten leveret hjem til din adresse i stedet for at afhente den på fabrikken, koster det 775  kr. inkl. moms

Ønsker du ikke selv at montere din nye Garageport, kan NASSAU montører sætte garageporten op for dig – det koster 4.395 kr inkl. moms

Skal du bruge mere end 1 Garageport, så er der rabat på levering og montage.

 

 

NASSAU tilbyder 3 forskellige typer af Garageporte, som har 3 forskellige overfladestrukturer.
De tre modeller er: NASSAU Classic, NASSAU Softline Granit og NASSAU Woodgrain. De tre modeller er funktionsmæssigt ens, men har hver deres unikke udtryk og stil. Vælg den Garageport, som passer til dit hus. På fabrikken i Ringe bliver alle vores garageporte produceret i aluminium, og samtidig får du én af markedets bedst isolerede garageporte.

NASSAU Classic er en Garageport med stucco-struktur og den leveres med 44mm tykke opskummede paneler.

NASSAU Woodgrain produceret med en imiteret træstruktur udvendig og med en vandret profilering. Træstrukturen giver en naturlig fremtoning af din garage.

NASSAU Softline Granit bliver produceret i en glat overflade, som er med til at give en eksklusiv fremtoning. Softline Granit garageporte passer til vinduer og døre i Sablé farver og Sablé overflade.
Sort Softline Granit Garageport matcher noir 900 sablé vinduer og døre fra bla. Velfac og Rational
Grå Softline Granit Garageporte matcher noir 2100 sablé døre og vinduer fra bla. Velfac og Rational
Hvid Softline Granit Garageporte matcher Hvid SAA 10F sablé fra bla. Velfac og Rational

 

 

Vi producerer Garageporte efter dine ønsker

Vælg den størrelse, der passer dig og dit hus. Vi producerer din garageport efter dine individuelle mål, ønsker og behov. Samtidig har du mulighed for at tilpasse garageport med vision- eller panoramaruder.

Med en NASSAU Garageport gør du hverdagen nemmere ved et enkelt tryk på din fjernbetjening, som altid leveres med en el-betjening og fjernbetjening. I vores webshop kan du nemt og enkelt designe din egen unikke Garageport, så den passer til dit hus.

Vi tilbyder kvalificeret rådgivning i planlægningsfasen, levering, montage og serviceydelser.

VI LEVERER INDENFOR 2-3 UGER OG ALLE NASSAU PORTE ER PRODUCERET I DANMARK

Ønsker du at læse nærmere om  Garageportmodeller, så kan du klikke her:

Du kan også prøve vores webshop, hvor du kan designe din egen port og se den samlede pris med det samme.

Du kan bestille farveprøver, hvis du er i tvivl om hvilken farve eller struktur din nye garageport skal have. 

Skal der tages hensyn ved Vesterhavet?

Garageporte fra NASSAU er lavet til et modstå meget vindlast. Vi har hos SP instituttet testet vores garageporte for vindlast – altså hvor stort vindtryk vores garageporte kan modstå. Med en Garageport fra NASSAU skal der ikke tages yderligere hensyn ved Vesterhavet.
NASSAU Garageporte er testet til minimum klasse 3 – Skruerne kan begynde at løsne sig fra panelerne ved 1100 Pa. Vi kan derfor garantere at NASSAU Garageporte kan modstå et atmosfærisk tryk på min. 965 Pa.
Til sammenligning, så svarer en orkan til 700 pascal.
Så skal du bruge en Garageport ved Vesterhavet, kan du roligt vælge en NASSAU garageport på op til 5 meter i bredden og 3 meter i højden.

Design og bestil din nye Garageport her.

Her kan du se Garageporte fra NASSAU

NASSAU Garageporte produceres altid i aluminium og fås i modellerne Classic, Woodgrain og Softline Granit. Er du i tvivl om, hvordan en Garageport fra NASSAU ser ud? Du kan se vores Garageporte her:

Garageport Galleri

Du kan se mange billeder af Garageporte fra NASSAU i vores Garageport Galleri. Her finder du billeder af NASSAU’s tre Garageport modeller (Classic, Woodgrain og Softline Granit), Garageporte i forskellige farver, Garageporte med/uden ruder samt Garageporte med/uden stålkarm.

Kontor i Ringe

Du er altid velkommen til at besøge os på vores kontor i Ringe på adressen Krogagervej 2, 5750 Ringe. Her kan du i vores lille “showroom” se en NASSAU Garageport samt forskellige Garageport farver og modeller. Vores medarbejdere står altid klar til vise porten frem og besvare spørgsmål.

Garageport Farveprøver

Er du i tvivl om, hvilken farve og struktur din nye Garageport skal have? Du har mulighed for at bestille NASSAU Garageport Farveprøver gennem vores Farveprøve-shop. Vi har mange forskellige farver at vælge mellem og det er GRATIS at bestille din farveprøve.

Garageport Webshop

På vores webshop designer du selv din Garageport. Du vælger her, hvilken portmodel du ønsker, hvilke mål porten skal laves i, om porten skal være med eller uden ruder, og hvilken farve porten skal have. I takt med disse valg får du visualiseret, hvordan din Garageport kommer til at se ud.

Garageporte fra NASSAU i højeste kvalitet og sikkerhed.

NASSAU prioriterer altid sikkerheden først. Med næsten 50 års erfaring i at producere porte, har vi en høj viden om vores produkter og sikkerheden herpå. Vi producerer Industriporte og Garageporte af højeste kvalitet på vores fabrik på Fyn. Kun den højeste kvalitet er god nok. En NASSAU Garageport er derfor en af markedets mest sikre Garageport.

Udover at vores porte har et flot visuelt design, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Det er en ubehagelige oplevelse at få fingrene i klemme i porten, og derfor har vi udviklet en fingerklemssikring på vores Garageporte. Dermed sikres at ens fingre og andre genstande er i sikkerhed og ikke kommer i klemme mellem sektionerne, når porten kører op eller ned. Fingerklemssikringen fra NASSAU er standard på alle vores Garageporte. Herudover stopper en Garageport fra NASSAU automatisk med sikkerhedsfotoceller, som sikrer mod genstande eller personer, som måtte stå under porten, imens den kører ned. Sikkerhedsfotocellerne overvåger derfor området omkring din Garageport, som sender et signal til motoren, hvis en person eller genstand står i garageportåbningen.

Vi tester ofte vores Garageporte, således at kvaliteten og sikkerheden altid forbliver på højeste niveau. Vi sikrer derfor altid at vores løsninger ikke bliver forældet. Derfor overholder vi naturligvis alle gældende lovkrav og gældende regler. Vores Garageporten er life-time-testet, hvor de er testet til at åbne og lukke 74.000 gange uden fejl og reparationer. Således sikrer du dig én af markedets mest driftssikre Garageporte.

Har du ikke lyst til selv at opmåle til en ny garageport, så kan NASSAU hjælpe med en tryghedspakke.

Tryghedspakken fra NASSAU indeholder

Få NASSAU med i hele processen med en NASSAU Tryghedspakke. Når du bestiller din Garageport online i vores webshop, så indtaster du blot ca. mål, hvorefter vores bygningsarkitekt kommer ud og måler nøjagtigt op, så alle mål og pladskrav er overholdt.

Du behøver ikke at have forstand på Garageporte for at bestille en NASSAU Garageport. Med en Tryghedspakke står vores bygningsarkitekter klar til at give dig professionel rådgivning i hele processen. Vi kommer og måler op, således vi sikrer, at du får produceret en garageport, der passer på millimetermål til dit hus. Vi hjælper dig, hvis du skulle have spørgsmål om din nye Garageport.

Det skaber en tryghed hos dig, at vores medarbejdere sikrer at alle detaljer og pladskrav er overholdt. Vi sørger nemlig for at alt passer korrekt inden vi sætter produktionen i gang.

Hvis du vælger en NASSAU Tryghedspakke, gør vi opmærksom på, at din bestilling ikke er bindende før NASSAU har foretaget opmålingen.

Vi tilbyder individuelle løsninger, og i vores webshop kan du designe din Garageport ud fra dine ønsker og behov. Klik her for at tilgå vores webshop

Farve tvivl

Kan du ikke beslutte dig for en farve eller struktur til garageporten? Så kan du bestille prøver gratis. Klik her for at tilgå farveprøveshoppen.

Lampeudtag/elstik til garageportmotor

Alle garageporte fra NASSAU er automatiske og åbner samt lukker via motor. Det betyder, at garageportmotoren skal kobles til et lampeudtag/elstik (230V), som typisk placeres i garageloftet.

 1. Hvor skal lampeudtaget være?
  Hvis du endnu ikke har monteret lampeudtag/elstik i din garage, og du ved hvor din garageport skal være, bør du placere lampeudtaget/elstikket tæt på der, hvor garageportmotoren kommer til at være.
 2. Hvor sidder garageportmotoren?
  Garageportmotoren er placeret ca. 3,3m inde i garagen, midt for porthullet. Motorens ledning er ca. 50 cm lang og lampeudtaget/elstikket skal derfor være inden for denne rækkevidde. Vi anbefaler, at du placerer lampeudtaget/elstikket ca. 20 cm til højre eller venstre for garageportmotorens placering.

  • Ved porthøjde 1830 – 2125 mm: I en dybde af 3100 mm
  • Ved porthøjde 2126 – 2330 mm: I en dybde af 3350 mm
  • Ved porthøjde 2331 – 3000 mm: I en dybde af 4145 mmDet må ikke sættes i midten (hvor garageportmotoren er placeret), da der ikke er plads. Hvis du ønsker en ikke-synlig elinstallation, anbefaler vi, at du rykker lampeudtaget/elstikket yderligere 30-40 cm bagud for på denne måde at få skjult installationen bag garageportmotoren.

  Strømudtag til garageportmotor

Autolift i garage

Er du i tvivl om, hvilken garageport du skal vælge, hvis du ønsker en lift i din garage?

Hvis du planlægger at have en autolift i din garage, skal du være opmærksom på frihøjden i garagen og derved også garageportens højde. En garageport fra NASSAU laves efter dine individuelle mål og ønsker med en makshøjde på 3 meter. Denne højde giver dig en unik mulighed for at få plads til en autolift under din garageport, som måler 3 meter i højden.

Løftehøjden for en autolift, eksempelvis en søjlelift eller en sakselift, er typisk 1-1,5 meter. Derudover skal bilen, som autoliften skal løfte, medregnes i den samlede højde. Til eksempel er en af de mest solgte familiebiler i Danmark en Volkswagen Passat, som måler ca. 1,5 meter i højden.

Sakselift (saxlift)

En sakselift kan hæves og sænkes til den ønskede position. Sakselift er en sikker og stabil lift til opgaver, som ikke kræver stor løftehøjde.

Sakselift

2-søjlet autolift

De 2-søjlede lifte fylder ikke meget og bærearmene kan klappes ind, så noget af gulvpladsen kan bruges til noget andet, når liften ikke er i brug.

Søjlelift

NASSAU Garageporte på 3 meter

Vi anbefaler, at du vælger en NASSAU Garageport med en højde på 3 meter, hvis du ønsker en autolift i din garage. Hvis du har brug for en større garageport, som måler mere end 3 meter i højden, skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent.

 

Previous

Next

Spørgsmål stillet efter køb af garageporte

Efter Køb (4)

Der kan tilkøbes ophængsjern i længder af 3000 mm pr. stk. Disse ophængsjern kan tilpasses, så de fungerer som ophængsbeslag fra garageporten til loftet i stedet for de medlevere.

Forskalling af garageloft

En Garageport fra NASSAU monteres altid på den indvendige side af garagemuren, da porten åbner lodret og kører ind under loftet i din garage. Garageporten skal fastgøres i garageloftet ved hjælp af de medleverede ophængsbeslag, når garageporten monteres.

Skruefast garageloft

Garageloftet skal være skruefast. Hvis ikke hele loftet er skruefast skal det markeres, hvor det er skruefast, inden monteringen påbegyndes.

Forskalling af garageloft

Hvis ikke du ved eller kan se, hvor garageloftet er skruefast, kræver det at du forskaller dit garageloft. Det vil sige, at du monterer forskallingsbrædder på loftet, som garageporten kan monteres fast i.

Vi anbefaler, at du monterer forskallingen til garageloftet på tværs af portåbningen:

Forskalling af garageloft

 

Du kan også montere forskallingen til garageloftet langs portåbningen:

Garageloft forskalling

Vedligeholdelse og rengøring af Garageport

Du bør vedligeholde og rengøre din Garageport engang imellem, så den forbliver i flot stand. Vi anbefaler, at du gør dette to gange om året. Men hvordan rengøres en Garageport? Vi har lavet 3 trin, som guider dig til en korrekt rengøring af Garageporten:

 1. Start med at skylde din Garageport forsigtigt med vand (meget gerne med regnvand, for at undgå kalkpletter), så alt skidt og snavs fjernes fra portens overflade. OBS: Bug ikke en højtryksrenser, da lakeringen kan tage skade.
 2. Vask derefter garageporten grundigt med autoshampoo. Dette gøres med en blød svamp eller børste. Hvis du har ruder i din Garageport, skal disse vaskes forsigtigt med rigeligt brug af vand. Skyld herefter hele porten igen, så alt shampooen forsvinder.
  OBS: Brug aldrig saltholdige væsker på din Garageport, da dette nedbryder portbladets overflade.
 3. Til sidst tøres Garageporten med en blød klud.

Lampeudtag/elstik til garageportmotor

Alle garageporte fra NASSAU er automatiske og åbner samt lukker via motor. Det betyder, at garageportmotoren skal kobles til et lampeudtag/elstik (230V), som typisk placeres i garageloftet.

 1. Hvor skal lampeudtaget være?
  Hvis du endnu ikke har monteret lampeudtag/elstik i din garage, og du ved hvor din garageport skal være, bør du placere lampeudtaget/elstikket tæt på der, hvor garageportmotoren kommer til at være.
 2. Hvor sidder garageportmotoren?
  Garageportmotoren er placeret ca. 3,3m inde i garagen, midt for porthullet. Motorens ledning er ca. 50 cm lang og lampeudtaget/elstikket skal derfor være inden for denne rækkevidde. Vi anbefaler, at du placerer lampeudtaget/elstikket ca. 20 cm til højre eller venstre for garageportmotorens placering.

  • Ved porthøjde 1830 – 2125 mm: I en dybde af 3100 mm
  • Ved porthøjde 2126 – 2330 mm: I en dybde af 3350 mm
  • Ved porthøjde 2331 – 3000 mm: I en dybde af 4145 mmDet må ikke sættes i midten (hvor garageportmotoren er placeret), da der ikke er plads. Hvis du ønsker en ikke-synlig elinstallation, anbefaler vi, at du rykker lampeudtaget/elstikket yderligere 30-40 cm bagud for på denne måde at få skjult installationen bag garageportmotoren.

  Strømudtag til garageportmotor

Previous

Next


Spørgsmål om maveo

maveo (12)

Min port virker ikke længere, selv ikke med min håndsender.
– Hvad kan årsagen være?

Hvis du aktiverer scenariet “Intelligent air-condition”, sikrer maveo en omgivende luftkvalitet. Det kan derfor være, at du ikke kan åbne eller lukke garageporten eller porten helt, før den indstillede luftkvalitet er nået. Deaktiver “Intelligent air-condition” for at betjene porten som sædvanlig.

Hvis dit maveo stik har firmware version 52.1.10, og du allerede har tilsluttet det en gang, skal du også tilslutte et maveo stik version 52.1.10 igen, så porten kan åbnes/lukkes igen. Hvis dette ikke er muligt, kan du udføre en såkaldt MS-Bus reset på åbningen: For at gøre dette, skal du gå til programmering i niveau 1, menu 8 parameter 7, eller spørg din Marantec specialistpartner til support – NASSAU.dk eller tlf. 6262 2346

Hvis din LED lyser konstant rødt, kan dette have flere grunde:

 • Din maveo-boks kan være ved at starte op eller lukke ned. Denne procedure tager normalt et par minutter.
 • Din maveo-boks kan downloade og installere en opdatering. Dette kan vare i cirka 1 time.
 • Hvis LED’en lyser i mere end en time, skal du tage stikket ud af stikkontakten og vente i 1 minut. Sæt derefter kablet i maveo-boksen igen. Maveo-boksen starter op (og  forsøger måske at downloade en opdatering igen), så vent igen et stykke tid, indtil lysdioden i maveo-boksen er pulserende

 

Hvis lysdiodens konstante røde lys stadig vises efter 1 time, bedes du kontakte NASSAU på tlf. 6262 2346 eller på info@nassau.dk

Maveo-boks blinker eller lyser

Her ses en oversigt over LED indikatorer og signaler for maveo:

Betjening og status for maveo
LED indikator
Permanent lys1. Tænd eller sluk maveo-boksen

2. Opdatering downloades og installeres

Blinkermaveo-boksen er klar til brug og forbindelse til wi-fi
Gentagende blink og lysBoksen er klar til brug, men ikke tilsluttet
wi-fi
Gentagende blink og dobbelt lysmaveo-boksen er  i bluetooth søgningstilstand
Gentagende lysFejl
Genstart knap
Hurtigt trykLuk ned
Hold nede i >5 sekunderGenstat: maveo-boksen nulstilles til fabriksindstillinger
Tilslutningsknap
Hurtigt trykGodkendt installation
Hold nede i >3 sekunderBluetooth søgnings mode er aktiveret

 

 Brug og status af maveo stik

LED-indikator
IngenTilsluttet
BlinkStikket er nyt (eller nulstillet) og skal derfor tilsluttes til en maveo-boks – først via maveo appen
Dobbelt blinkSøger efter kendt maveo-boks
Hurtig blinkTilsluttet men ikke parret (Fejl)
Knap
Hurtigt trykStarter Bluetooth søgning eller afbryder Bluetooth-forbindelsen, hvis den allerede er tilsluttet.
Hold nede i >5 sekunderSlet whitelist

Smart udluftning

Denne løsning kræver, at du har maveo temperaturmåler og luftfugtighedsmåler. Herefter gå til maveo-appen i den tredje fane og tryk på øverste højre hjørne.

Du kan programmere et scenarie ved at følge de grundlæggende IT-metoder nedenfor:

En handling følger en begivenhed (eller en tilstand).

Vælg en begivenhed fra din oversigt. En begivenhed leveres normalt af en smart enheds sensor eller en smart funktion. For eksempel temperaturen eller en timer/nedtælling. En begivenhed er altid baseret på en bestemt værdi, men ikke på et værdiinterval.

Som et alternativ (eller tilføjelse) til en begivenhed, kan du oprette en betingelse. I modsætning til hændelser er en betingelse altid baseret på et værdiområde.

I tilfælde af en begivenhed humidity/temperatur + temperatur sensor, kan du i dette tilfælde vælge en bestemt temperatur, f.eks. 20 ° C. I tilfælde af, at du vælger et temperaturområde, for eksempel at der max må være 20 ° C. i garagen, før porten skal lufte ud.

Du vælger derefter en handling. Handlinger kan derfor vælges fra oversigten af mulige handlinger, der tilbydes af dine smarte enheder. Handlinger udfører udtalelser fra dine smarte enheder. Du kan for eksempel ændre lyset i en lampe, åbne eller lukke garageporten eller sende en besked via notifikation.

Hvordan kobler jeg Philips Hue lys til maveo?

Installer Philips Hue
Du skal først installere dit Philips Hue i overensstemmelse med Philips Hue-specifikationerne. Dette indebærer også, at du skal oprette Philips Hue bro (Brigde) og derefter tildele individuelle lys til denne bro (Bridge). Philips Hue app hjælper dig med at gøre dette.

Tilføj Philips Hue i din maveo app 
Når du har gennemført opsætningen, skal du gå ind i maveo appen. Tryk på det lille “+” i øverste kant af skærmbilledet “Scenarier” for at tilføje en ny smart enhed. Her vælger du “Philips” → “Hue Gateway” og trykker på “Søg efter enhed / service”. Sørg for, at din smartphone er i samme WLAN som Hue Bridge. Når maveo-appen har fundet broen, skal du blot trykke på knappen “Push Link” på Hue Bridge. Vent lidt, indtil maveo appen viser, at forbindelsen er oprettet.

Tilføj flere lys
Hvis du vil tilføje flere lys efter den oprindelige opsætning, skal du først fjerne broen fra maveo-appen. Derefter skal du tilføje de nye lamper i Hue-appen. Til sidst skal du programmere broen igen i maveo-appen.

Jeg har en Netatmo vejrstation. Hvordan kobler jeg denne til maveo?

Download Netatmo App og følg vejledningen til opsætning af Netatmo vejrstation. Du skal oprette en konto til Netatmo Cloud for at aktivere din vejrstation. Gem dine loginoplysninger på et sikkert sted.

Gå nu til skærmen med smart enheder i maveo appen og tilføj en smart enhed via “+” øverst på skærmen. Gå til “Netatmo” → “Netatmo Connection” og indtast her brugernavn og adgangskode til din Netatmo-konto.

Hvor langt kan maveo række?

Optimal rækkeevne for maveo
Maveo-boksen tillader andre enheder at blive tilsluttet via Bluetooth®, Wi-Fi eller Zigbee. Den afstand maveo kan række, afhænger af den trådløse standard og installationsplacering. For optimal rækkeevne skal din Wi-Fi-router, maveo-boks og andre enheder placeres, så den korteste linje der forbinder dem, passerer gennem så lidt murværk eller andre dæmpningsmaterialer som muligt.

Rækkevidde for Bluetooth®-forbindelse 
Under normale forhold er en Bluetooth®-forbindelses rækkevidde op til 20 meter i det åbne felt. Hvis der er en mur imellem, er et stabilt interval 10 meter. Hvis din dør er langt længere væk fra maveo-boksen, kan du bruge en Wi-Fi forlænger til at nå længere væk. Tal om dette med din specialist.

Wi-Fi signal 
Området for dit Wi-Fi signal afhænger af din routers ydelse. For at finde ud af, om der er tilstrækkelig signalstyrke ved installationen af ​​maveo-boksen, kan du gå til “Indstillinger” →  “netværk” → “Wi-Fi-forbindelser” → “adgangspunkt” → “signalstyrke”. Kontroller signalstyrken for at se, hvor god modtagelsen er.

Svag signalstyrke 
Hvis signalstyrken er for svag, kan du opgradere din garage med en repeater eller powerline-adapter. Alternativt kan du tilslutte maveo-boksen til et LAN-kabel. Du har brug for en LAN-til-USB3.0-adapter til dette.

Efter installation af Wi-Fi og tryk på knappen “tilslut”, kan jeg ikke komme til næste trin i maveo appen?

Hvis dette problem opstår, passerer nogle signaler ikke gennem dit netværk fra maveo-boksen til din smartphone. Kontroller venligst din routers indstillinger. Aktiver altid UPnP. Se router- og netværkskravene under vores “ofte stillede spørgsmål”.

Sørg for, at din smartphone, maveo app og maveo-boks har indlæst og installeret alle opdateringer.

Hvorfor kan jeg ikke komme ind i den udvidede programmering af drevet?

For at få adgang til avanceret programmering, skal du fjerne maveo stikket i motoren. Sørg for, at du kun indsætter eller fjerner maveo stikket, når motoren og maveo er slukket.

Kan jeg betjene maveo, når jeg ikke er hjemme?

Du har brug for en internetforbindelse til den første opsætning af maveo for at registrere din brugerkonto og maveo-boks. Efter den første opsætning kan maveo også betjenes på det lokale hjemmenetværk uden internetforbindelse. Du skal dog oprette en konto på maveo Cloud, hvorefter din maveo også kan anvendes, når du ikke er hjemme.

Hvor sikker er maveo og hvordan er mine data beskyttet?

maveo er meget sikker. Dine data gemmes lokalt i din maveo-boks og derfor på dine vilkår. Wi-Fi adgangen er sikret med en WPA2-nøgle, og adgang over internettet er beskyttet med AES-kryptering ved hjælp af en 256-bit nøglelængde. Derudover er din maveo-boks altid opdateret på grund af maveos automatiske softwareopdateringer.

Wi-Fi er ikke synligt i maveo, selvom router er tændt.
– Hvad kan jeg gøre?

Min Wi-Fi er ikke synlig, selvom routeren er aktiv. Hvad skal jeg gøre?

Er et 5 GHz netværk den eneste faste frekvens i routeren? maveo kan kun oprette forbindelse til 2,4 GHz netværk. Desuden aktiverer du 2,4 GHz-frekvensen i indstillingerne på din Wi-Fi-router.

Derudover skal du også sørge for, at din SSID er sendt, så dit trådløse netværk ikke er skjult. Se venligst routerens anvisninger for at finde ud af, hvordan du sender SSID’en.

Previous

Next

Ofte stillede spørgsmål om arkitektur

Arkitekter (2)

En ”blower door test” er ikke en test af selve Garageporten, men en test af bygningens tæthed generelt. Blæseren sættes op i en døråbning. Vi oplyser om garageportens lufttæthed er klasse 3 (jf. EN 12426) gældende for alle NASSAU garageporte. Derfor kan NASSAU Garageporte ikke være “blower door testet”.

Garageportens isoleringsevne også kaldet garageportens U-værdi på garageport sektion er 0,5W/m2K

Har du brug for en præcis beregnet U-værdi skal vi lige kende garageportens mål og specifikationer (med/uden rude) En Garageport med rude har en dårlige U-værdi end en Garageport uden rude.

 

EN 12426/ EN 12427

Lufttæthed

Luftgennemtrængelighed klassifikationer

ClassAir permeability

At a pressure of 50 Pa

(M^3/m^2h)

Specification
0No performance determined
124
212
36
43
51,5
6Exceptional: Agreement between manufacturer and purchachaser for both leakage and pressure

 

Om Blower Door testen

Det har siden 1. april 2006 været et lovkrav i bygningsreglementet, at kontrollere tætheden i nye huse. Alle bygninger, der opføres som bygningsklasse 2020, som er den laveenergiklasse, er der krav om dokumentation af klimaskærmens tæthed. Det kræves ligeledes at trykprøvning skal foretages af en uvildig, kvalificeret tryktester.

Af flere grunde bør dit hus være tæt:

 • Varmen slipper ud omkring vinduer, døre og ved samlinger. Der skal derfor bruges mere energi til at opretholde den passende temperatur.
 • Utætte huse giver træk. Overflader vil føles kolde.
 • Det kan medføre skader på huser. Især hvis fugtigheden er høj, det giver god grobund for skimmelsvamp og råd.

 

Design og bestil din Garageport her.

I Bygningsreglementet og BR2020 er der nye regler, som du skal være opmærksom på

Bygningsreglementet i Danmark stiller fortsat skærpede krav til portes isolerende egenskaber.

Dette gælder også den kommende BR2020 version.

 

Alle porte fra NASSAU er optimeret mht. isolerende egenskaber.

Dette gælder både den omfattende modelserie NASSAU 9000 samt den helt nyudviklede portmodel NASSAU 8000.

Med den nye NASSAU 8000 port opnås markedets bedste isolerende egenskaber med U-værdi helt ned til 0,4 W/m²K.

Læs mere om NASSAU 8000 ledhejseport her 

Læs mere om NASSAU 9000 ledhejseport her

Previous

Next

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}