Halloween

Uhyggelige eksempler på port udsmykning

Halloween er lige om hjørnet og der begynder så småt at blive pyntet op rundt omkring i Danmark. Hos NASSAU er vi også kommet i det uhyggelige humør. Vi har i anledningen af halloween samlet uhyggelige eksempler, på hvordan du kan pynte din port op til halloween. Halloween er en amerikansk mærkedag, vi har taget mere og mere til os i Danmark igennem årene. Halloween er blevet markant mere populær end fastelavn i Danmark, og der bliver pyntet op i private hjem i hele Danmark.

I de forskellige eksempler har vi taget højde for energipriser og har fundet løsninger, der stort set ikke kræver ekstra takster på elregningen for at være skræmmende. Alle de uhyggelige dekorationer kan laves med karton, kreativitet og selvfølgelig en port fra NASSAU.

Der er både store og små designs og dekorationer, så der er noget til enhver port størrelse. Derudover har vi også inkluderet designs der både fungerer til NASSAU porte med vinduer og porte uden vinduer.

Gør det selv weekend halloween projekt

De fleste af de kreative designs kan blive lavet med enten karton, sort tape eller hvis man gerne vil have den lette løsning, kan man blot købe nogen skeletter fra din lokale legetøjsbutik og klistre dem på porten til en uhyggelig overraskelse. Du skal blot huske at tjekke om porten fortsat kan køre op og ned uforstyrret.

I videoen til venstre er der en detaljeret fremgangsmåde, til at lave din NASSAU port om til et uhyggeligt monster. Her kan man bruge portens funktionalitet, til at give liv til det uhyggelige monster. Så hvis du mangler et weekendprojekt op til halloween, er dette en oplagt familie aktivitet, til at komme i uhyggelig stemning til halloween.

Vil du gerne læse mere om vores garageporte kan du hoppe ind på vores garageport side. Derudover har vi mange forskellige videoer, guides og inspiration på vores YouTube kanal.