NASSAU Garageporte til private

Garageporte til private

NASSAU har siden 1970 lavet porte til virksomheder og industri. Det skal privat marked også have glæde af, NASSAU har introduceret et nyt koncept af garageporte til private. Hvad enten du bygger nyt eller ønsker fornyelse og renovering af din gamle garage, har vi løsningen, der giver nyt liv i garagen. Hos NASSAU får du kvalitet i alle led, vi kontrolmåler, leverer og monterer din nye garageport, så du får den bedst mulige løsning til dit hus. NASSAU garageporte produceres specifikt efter dine mål, ønsker og behov. Frit valg af farve sikrer, at din nye garageport passer til resten af huset. NASSAU garageporte leveres altid med elbetjening og giver dig dermed optimal indbrudssikring og komfort i den daglige trafik ind og ud af din garage.
Vi har udviklet på en garageport, der faktisk består af samme hårdføre kvalitet som vores industriporte. Men med en anden finish, så de er skønnere at se på. Det har resulteret i vi nu kan lancere 3 modeller, Classic, Sotline Granit og Woodgrain.

 

Den robuste garageport

Classic, er en klassisk NASSAU garageport i aluminium med stuccostruktur og vandret profilering udvendigt. En robust garageport, der tåler dagligt brug og giver optimal isolering med 44 mm portsektioner med højkvalitets opskumning. NASSAU Classic garageport leveres i 10 forskellige udvendige standardfarver eller vådlakeret i en valgfri RAL farve. Indvendigt leveres NASSAU Garageporte altid i gråhvid RAL9002. 

Den stilrene garageport

NASSAU Softline Granit Garageporte er en portmodel i aluminium, som leveres med glat overflade og vandrette linjer. Den glatte overflade giver en eksklusiv fremtoning og en flot finish. Udvendigt leveres NASSAU Softline Granit i standardfarverne; Sort Granit, som matcher noir 900 Sablé, Grå Granit, som matcher noir 2100 Sablé samt Hvid granitfarve, som matcher hvid SAA 10F Sablé. Indvendigt leveres vores Garageporte altid i gråhvid RAL9002.

Ny design mulighed

NASSAU Woodgrain er en ny portmodel i aluminium med imiteret træstruktur og vandrette linjer. I denne overflade er der indlagt lodrette årer, for at visualisere en træagtig overflade. Træstrukturen giver garageporten en naturlig fremtoning, som passer fint til mange byggerier. Udvendigt leveres NASSAU Woodgrain i standardfarverne antracitgrå RAL7016, chokoladebrun RAL8017, dybsort RAL9005, renhvid RAL9010 eller i en valgfri vådlakeret RAL farve. Indvendigt leveres garageporte altid i gråhvid RAL9002. 

Så nemt er det

Vi har gjort det nemt og enkelt, at bestille din nye garageport online. Med vores nye webshop, har du muligheden for at designe din garageport som du ønsker, og får endda prisen med det samme.
Ønsker du at garageporten skal være i en specielfarve, som ligger uden for standardprogrammet, imødekommer vi dine ønsker. Vi tilbyder NASSAU Classic og NASSAU Woodgrain i valgfri RAL farve. Du skal blot angive RAL-koden, så leveres garageporten i vådlak i lige netop den farve, du ønsker.

Prøv selv at designe din Garageport på nassau.dk/webshop

Kontakt NASSAU garageporte i dag