Garageport anmeldelse på Trustpilot

NASSAU har for nylig fået en flot Garageport anmeldelse på Trustpilot. Den tilfredse Garageport kunde roser især NASSAU for at være et serviceminded Garageport firma. Kunden er fuldt tilfreds med NASSAU’s priser på Garageport, levering og montering, hvor han roser vores faste priser, så der ikke kommer nogle overraskelser. Du kan nemt designe din Garageport i NASSAU’s webshop, hvor du vælger, hvordan din Garageport skal se ud, om du ønsker NASSAU montering, levering m.m. Herefter bliver prisen automatisk  regnet ud for dig.

Jeg har da alligevel aldrig oplevet…

“Jeg har da alligevel aldrig oplevet noget lignende 🙂 Sjældent oplever man så serviceminded firma…

Havde et par opkald til firmaet inden bestilling og endte med en søndag at sende en mail om at jeg var klar til bestilling, mandag morgen kl 08.00 bliver jeg ringet op. Jeg vil gerne have have nassau til at opmåle og levere. Grundet ferie havde de ikke nogle opmåler på job og jeg siger at vi så bare venter med forståelse for at det er midt i ferie perioden…

En time senere får jeg et opkald igen om at de har en Montør i området der vil være behjælpelig med opmåling 😊 Og wupti så er det målet op og bestilling foretaget og selvom det er midt i ferie periode bliver port både leveret og opsat indenfor de lovede 3 uger, det er squ go’ stil og service.

P. S alle jeg har haft kontakt med på kontoret, chauffør montører har været positive og meget serviceminded. Kan kun give de allerbedste anbefalinger til dette firma og er fuldt tilfreds med på priser på port, levering og montering, dejligt med faste priser så det ikke kommer nogle overraskelser. Får jeg brug for en port mere kan jeg kun sige “I’ll be back”

Allan

Super kvalitet..!

Er man handymand er det ingen sag selv at montere en Nassau garageport.
Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud.
Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip på hjemmesiden. Jeg brugte en weekend på opgaven som var lidt tricky pga mit loft var skrå.
Kvalitet hele vejen rundt selv fjernbetjeningen er lækker og så er portelementerne i aluminium ikke noget galvaniseret blik.
Motorstyringen kører næsten lydløs med soft start og stop.
Kan kun anbefale dette produkt.

– Per
Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)