Jeg skal have en autolift i min garage, hvilken port skal jeg vælge?

Autolift i garage

Er du i tvivl om, hvilken garageport du skal vælge, hvis du ønsker en lift i din garage?

Hvis du planlægger at have en autolift i din garage, skal du være opmærksom på frihøjden i garagen og derved også garageportens højde. En garageport fra NASSAU laves efter dine individuelle mål og ønsker med en makshøjde på 3 meter. Denne højde giver dig en unik mulighed for at få plads til en autolift under din garageport, som måler 3 meter i højden.

Løftehøjden for en autolift, eksempelvis en søjlelift eller en sakselift, er typisk 1-1,5 meter. Derudover skal bilen, som autoliften skal løfte, medregnes i den samlede højde. Til eksempel er en af de mest solgte familiebiler i Danmark en Volkswagen Passat, som måler ca. 1,5 meter i højden.

Sakselift (saxlift)

En sakselift kan hæves og sænkes til den ønskede position. Sakselift er en sikker og stabil lift til opgaver, som ikke kræver stor løftehøjde.

Sakselift

2-søjlet autolift

De 2-søjlede lifte fylder ikke meget og bærearmene kan klappes ind, så noget af gulvpladsen kan bruges til noget andet, når liften ikke er i brug.

Søjlelift

NASSAU Garageporte på 3 meter

Vi anbefaler, at du vælger en NASSAU Garageport med en højde på 3 meter, hvis du ønsker en autolift i din garage. Hvis du har brug for en større garageport, som måler mere end 3 meter i højden, skal den bestilles gennem den lokale salgskonsulent.

 

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)