Hvor skal jeg placere lampeudtag/elstik til min garageportmotor?

Lampeudtag/elstik til garageportmotor

Alle garageporte fra NASSAU er automatiske og åbner samt lukker via motor. Det betyder, at garageportmotoren skal kobles til et lampeudtag/elstik (230V), som typisk placeres i garageloftet.

 1. Hvor skal lampeudtaget være?
  Hvis du endnu ikke har monteret lampeudtag/elstik i din garage, og du ved hvor din garageport skal være, bør du placere lampeudtaget/elstikket tæt på der, hvor garageportmotoren kommer til at være.
 2. Hvor sidder garageportmotoren?
  Garageportmotoren er placeret ca. 3,3m inde i garagen, midt for porthullet. Motorens ledning er ca. 50 cm lang og lampeudtaget/elstikket skal derfor være inden for denne rækkevidde. Vi anbefaler, at du placerer lampeudtaget/elstikket ca. 20 cm til højre eller venstre for garageportmotorens placering.

  • Ved porthøjde 1830 – 2125 mm: I en dybde af 3100 mm
  • Ved porthøjde 2126 – 2330 mm: I en dybde af 3350 mm
  • Ved porthøjde 2331 – 3000 mm: I en dybde af 4145 mmDet må ikke sættes i midten (hvor garageportmotoren er placeret), da der ikke er plads. Hvis du ønsker en ikke-synlig elinstallation, anbefaler vi, at du rykker lampeudtaget/elstikket yderligere 30-40 cm bagud for på denne måde at få skjult installationen bag garageportmotoren.

  Strømudtag til garageportmotor