Hvor skal jeg placere lampeudtag/elstik til min garageportmotor?

Lampeudtag/elstik til garageportmotor

Alle garageporte fra NASSAU er automatiske og åbner samt lukker via motor. Det betyder, at garageportmotoren skal kobles til et lampeudtag/elstik (230V), som typisk placeres i garageloftet.

 1. Hvor skal lampeudtaget være?
  Hvis du endnu ikke har monteret lampeudtag/elstik i din garage, og du ved hvor din garageport skal være, bør du placere lampeudtaget/elstikket tæt på der, hvor garageportmotoren kommer til at være.
 2. Hvor sidder garageportmotoren?
  Garageportmotoren er placeret ca. 3,3m inde i garagen, midt for porthullet. Motorens ledning er ca. 50 cm lang og lampeudtaget/elstikket skal derfor være inden for denne rækkevidde. Vi anbefaler, at du placerer lampeudtaget/elstikket ca. 20 cm til højre eller venstre for garageportmotorens placering.

  • Ved porthøjde 1830 – 2125 mm: I en dybde af 3100 mm
  • Ved porthøjde 2126 – 2330 mm: I en dybde af 3350 mm
  • Ved porthøjde 2331 – 3000 mm: I en dybde af 4145 mmDet må ikke sættes i midten (hvor garageportmotoren er placeret), da der ikke er plads. Hvis du ønsker en ikke-synlig elinstallation, anbefaler vi, at du rykker lampeudtaget/elstikket yderligere 30-40 cm bagud for på denne måde at få skjult installationen bag garageportmotoren.

  Strømudtag til garageportmotor

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)