Dansk totalløsninger af ledhejseporte

Dansk logistiskpræcision

NASSAU håndterer din ledhejseport med en logistiskpræcision. Om du skal have en industriport til landbrug, værksted, lagerbygning, fabriksbygning eller andet, så står holdet bag logistikken klar ved fabrikken i Ringe. Vi kan levere en skræddersyet ledhejseport på bare 3-4 uger. Din port bliver leveret af vores egne vognmænd direkte til adressen, hvor porten skal monteres. Desuden har vi et stærkt hold af montører, som står klar til at montere ledhejseporten ved leveringen. Vi står altid klar med til at hjælpe med en totalløsning af dit behov. Vi er kort sagt med hele vejen.

50 år med dansk totalløsninger af ledhejseporte

NASSAU kan d. 1. maj 2020 fejre 50 års jubilæum. Vi har siden 1970 produceret ledhejseporte med en grundtanke om totalløsninger og kvalitet i alle led. Totalløsninger og kvalitet er blevet et karakteristisk træk for vores brand. Vi laver skræddersyet ledhejseporte til Industri og til Private efter kundens ønske. Vores kunder kan tilpasse sin Industriport eller Garageport i trygheden om, at de får den højeste kvalitet, sikkerhed og længste levetid på markedet. Vi har gennem de sidste 50 år gennemgået betydelige ændringer fra produktion af porte i en nedlagt maskinfabrik til en produktion af porte i en moderne automatiseret fabrik. Vi har aldrig ændret grundtanken om at lave totalløsninger efter kundens behov. Vores største prioritet er, at kunderne får værdi af vores totalløsninger, derfor stræber vi altid efter at tilpasse hver eneste produceret ledhejseport lige efter kundens ønske.

Den anerkendelse vi får fra vores kunder er en stor belønning for vores indsats gennem 50 år. Vores største tilfredsstillelse er at se kunderne vælge vores totalløsninger igen og igen. Det er den form for ankerendelse, som ligger helt fundamentalt for os som producent af ledhejseporte gennem 50 år. Vores drivkraft er ikke kun at tilpasse vores totalløsninger til vores kunders individuelle behov, men også give dem en følelse af at få den sikreste ledhejseport. Vi ønsker at give vores kunder en sikker dagligdag på Deres arbejde eller i Deres garage. Vi lægger derfor vægt på de sikre løsninger af vores porte.

Læs mere om vores historie – 50 år med dansk totalløsninger af ledhejseporte her

Ringe NASSAU logistik Logistik NASSAU i Ringe