Ledhejseporte med sikkerhed

Ledhejseporte med sikkerhed

NASSAU vil altid prioritere sikkerheden først. Det gælder alle led lige fra produktionen af ledhejseporte til monteringen af ledhejseporten hos kunden. Vi tænker i sikre løsninger gennem hele processen. Desuden bruger vores innovative tekniske afdeling store mængder ressourcer på sikkerheden i vores porte. De fleste af vores er porte konstrueret med fingerklemsikring mellem sektioner, så det ikke er muligt at få fingrene i klemme, når porten er i bevægelse. Desuden kan der anvendes klembeskyttelsesskiver mellem porthullerne og de lordrette køreskinner for at formindske klemfaren. De fleste af vores ledhejseporte er desuden konstrueret med fjederbrudssikring og kan yderlig blive udstyret med wirebrudssikring.

Løbende sikkerhedstest

NASSAU laver løbende sikkerhedstest og sikkerhedskontrol af vores fingerklemsikring, klembeskyttelsesskiver og fjederbrudssikring for optimere sikkerheden i vores ledhejseporte. Alle NASSAU porte bliver testet i vores testcenter ved siden af produktionen. Disse test er med til at skabe nogle af markedets mest driftssikre industrielle ledhejseporte med den højeste sikkerhed. Vores tekniskeafdeling anvender store mængder ressourcer og tid i vores testcenter for at skabe markedets bedste porte. Vores ledhejseporte bliver desuden testet i holdbarhedsprøvninger, her bliver vores porte testet i konstant drift af åbnings- og lukkebevægelser. På den måde kan vores porte optimeres i drift og sikkerhed.

Service skaber sikkerhed i din port

NASSAU’s professionelle fagfolk udfører reparationer, montering og service af alle type porte. Vores landsdækkende portservice står klar til at servicere din industrielle ledhejseport døgnet rundt hele året. Vores erfarne serviceteknikere står klar til at vedligeholde din port. Hvis du følger vores rådgivning og anvisninger omkring vedligeholdelse af din port, er vores porte de mest driftssikre ledhejseporte på markedet. Dette gælder også den årlige lovpligtige eftersyn, som Arbejdstilsynet kontrollerer. Sikkerheden af din ledhejseport er vores første prioritet.

Læs mere om vores service her.

Hvis du har spørgsmål omkring sikkerheden i vores porte, er du velkommen til at kontakte os. Vi har eksperter i reparationer, vedligeholdelse, service, teknisk sikkerhed og montering af porte.

 

NASSAU ledhejseport sikkerhed

Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt, og du vil få et link. Du kan bruge det linket til at hente din kurv til enhver tid.
Back Send kurven til din mail
Din kurv vil blive gemt med produktbilleder og information samt antal. Send det til dig selv eller en ven med et link for at hente det til enhver tid.
Your cart email sent successfully :)