The Nordic Barnhouse

Porschebox til Bruno Jakobsen

Arkitektens hus
Bruno port med design
Garage porsche

Arkitektens hus “Villa brink”

The Nordic Barnhouse Project er et arkitektonisk projekt lavet af vores ambassadør Bruno Jakobsen. Bruno havde brug for en port til hans projekt, som han fik lavet tilbage 2020. Da der skulle udvides i projektet faldt valget igen på NASSAU, men denne gang vores 9000G model i fuld sort både udvendigt og indvendigt. Hør hvordan Bruno beskriver hele projektet her:

“Villa Brink er en moderne fortolkning af det klassiske længehus, opført med nordiske materialer som cedertræ, der patinerer til en mat grå farve for at falde naturligt ind i omgivelserne. Byggeriet inkluderer et 37 meter langt længehus, en forbygning med carport og værksted, samt et orangeri, der fungerer som et ekstra ude-/inderum og bidrager væsentligt til projektet. Huset ligger på en 10.000m² sydvendt kuperet skovgrund og har en 240m² hårdtræsterrasse. Grunden bevares som naturgrund med en træterrasse langs husets sydside som det eneste regulære udeareal. Indkørslen udføres i græsbetonsten for at bevare den grønne oplevelse omkring huset.”

Porsche har skabt en spændende videofortælling om Bruno Jakobsens projekt i deres 9:11 Magazine.

Bruno port udefra

Perfekt ind- og udsyn til BOXEN’s indhold, som er præget af en forkærlighed til Porsche

Arkitektens hus - set indefra med belysning

Indvendigt set med naturligt lys udefra og skinner der følger taget, så porten ikke hænger ned i garagen.

Bruno Jakobsens hus medvirker i TV2-programmet Fantasifulde Rum, hvor den britiske TV-vært og arkitekt George Clarke kalder hans hjem for et af de smukkeste huse, han nogensinde har set.

Arkitektens hus set indefra

Arkitektens hus

Et samarbejde med funktionalitet og design i fokus

Vi er stolte af vores samarbejde med Bruno Jakobsen Design, en fremtrædende dansk arkitekt kendt for sine banebrydende designs. Bruno Jakobsen har valgt NASSAU DOOR A/S som leverandør til sit seneste projekt, Barnhouse BOX, en elegant garage skabt til blandt andet hans Porsche. Dette samarbejde fremhæver en perfekt blanding af funktionel design og æstetisk appel, som understreger kvaliteten og innovationen hos både Bruno Jakobsen Design og NASSAU.

Modellen, der er valgt til projektet, er vores 9000G model med sortlakerede profiler både foran og bagpå. Derudover er skinnerne indvendigt også blevet lakeret sorte. Dette resulterer i en løsning, der harmonerer godt med resten af designet og udseendet af BOX’en.

Læs om projektet på Bruno Jakobsens Design’s side

Garageport med eksklusiv fremtoning

Inden udvidelsen af The Nordic Barnhouse valgte Bruno en garageport med en Softline overflade, der med sin glatte overflade og vandrette profilering skaber et eksklusivt udtryk. Farven i sort granit/sablé harmonerer perfekt med den stilfulde garage, hvilket understreger helhedsindtrykket af kvalitet og design.

Kunne du også tænke dig at opgradere din garageport? Besøg vores webshop, hvor du kan designe din egen garageport og se prisen med det samme.

softline-garageport

Eksempelpriser for portstørrelse
3000 x 2100 mm. 
Endelig pris afhængig af detaljer

 

Skal vi varetage dit næste projekt?

Nassau danmark

Find din lokale port ekspert

 

Udfyld nedenstående kontaktformular og få tilsendt tilbud på netop dine mål

    Vi får altid en konsulent forbi for endelig kontrolmåling og afklaring af detaljer

    Videoer fra Porsche boxen