Brochurer – Industriporte

NASSAU industriporte- Markedets bedst isolerende port

NASSAU Lavenergiport (8000) – NASSAU industriport

NASSAU industriporte – passer på Vores MILJØ og god for din ØKONOMI

NASSAU 8000 Lavenergiport er den nyeste port, som vi har udviklet. Portens unikke produktegenskaber, gør den til markedets bedst isolerende port, med den laveste u-værdi. Med den nye NASSAU 8000 Lavenergiport sikrer vi at støtte op omkring FN´s Verdensmål for at passe bedre på klimaet.
NASSAU 8000 SPEED er markedets bedst isolerende port og 4 gange hurtigere end almindelige porte. Her udnytter du at denne lavenergiport har en høj isoleringsevne når at den er lukket, og ligeledes lukker den mindre varme ud, da åbningstiden er langt kortere. Du vil spare meget ventetid foran porten i hverdagen, og varmeudgifter.
Hør om Dækgaragens erfaringer med NASSAU porte. Hør om processen i forbindelse med valg, køb, montering og servicering af portene.
Troldtekt har valgt at opgradere deres portløsninger til NASSAUs lavenergiport 8000 SPEED. De drager fordel af både den højere isoleringsevne, og optimerer deres ventetid foran porten hver dag.

NASSAU industriporte

Luk porten rigtigt og spar energi

NASSAU Industriporte broschurer

Læs eller download vores brochure om industriporte her

NASSAU INDUSTRIPORT – PROGRAMMERING AF RADIOUDSTYR

Programmering af 2-kanals til modtager ekstern

Programmering af 4-kanals til modtager ekstern

Programmering 2-kanals til radiomod. t. NCU-styring

Programmering 4-kanals til radiomod. t. NCU-styring

2-kanals til modtager f. indbygning

4-kanals til modtager f. indbygning

Skift batteri i fjernbetjening

Kloning af fjernbetjening

NASSAU INDUSTRIPORTE – Danske porte i alle led

NASSAU har siden opstarten i 1970 haft egen fabrik på Fyn. Det er vigtigt for os at have egen produktion således kender vi kvaliteten 100%.
Industriportene bliver afhentet på fabrikken af vores meget loyale chauffører, som har kørt porte rundt i Danmark i mere end 30 år.

Vi har mere end 80 montage- og servicebiler, der kører rundt i Danmark og monterer og servicerer industriporte. Det er vigtigt for os, at have lokale medarbejdere i hele landet. Så får du brug for hjælp til en industriport kan vi komme ud til dig med kort responstid.

Skal du købe en ny port har vi team af rådgivere, som dækker hele Danmark – indtast dit postnummer og se her, hvilken rådgiver, der bor i dit område 

Du kan også benytte dig af vores industriport webshop, og se tilbuddet på din port med det samme.