Valg af Garageport

Overvejer du Garageport, få gode råd her

Hos NASSAU går vi meget op i at du får lige netop den type garageport, som passer bedst til din garage. Vi har derfor lavet en guide, som klæder dig godt på til at vælge den rigtige garageport løsning.
Flere ting kan påvirke valget af Garageport, overflade, hvilke farver, der kan fungere bedst til dine døre og vinduer, mm.  “Vi anbefaler derfor, at du tager stilling til disse faktorer, før du beslutter dig for din nye Garageport

Trustpilot nassau

1. HVILKEN GARAGEPORT MODEL skal jeg vælge?  

Når du skal vælge Garageport er der flere ting, som du skal være opmærksom på.

 

 • Er garagen i klassisk eller moderne stil?
 • Er garagen træbeklædt, mursten eller pudset væg?
 • Hvilken farve er resten af garage?
 • Må garageporten fremtræde synlig eller skal den ligne resten af garagen?
 • Har du vinduer i garage, eller ønsker du ruder i din Garageport?

 

Dette er blot nogen af de spørgsmål du bør overveje i forbindelse med du vælger Garageport. Hos NASSAU har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at vælge, på vores Garageport Designer kan du nemt se hvordan din garage kommer til at se ud med en garageport i forhold til størrelsen, ønskede farve og med eller uden vinduer.

Du kan designe dine NASSAU Garageporte så de passer til lige netop dit type hus, dette gælder alt fra den klassiske murermester villa til det minimalistiske nybyggeri. Alle porte er naturligvis fuldt isolerede og med en porttykkelse på 44 mm. får du en af markedets bedst isolerede Garageporte. Garageporten er konstrueret med brudte kuldebroer i form af isolatorlister. Dette sammen med vores effektive tætninger i både sider, top og bund sikrer fremragende isoleringsegenskaber.

NASSAU Classic garageport model
Classic – Den robuste garageport

Klassisk NASSAU portmodel i aluminium med stucco struktur (nubrede) i overfladen med
vandrette linjer.
Den nubrede overfalde og de mange farvekombinationer gør at NASSAU Classic passer til de fleste huse og garager – derfor er det også den mest solgte model.

NASSAU Classic er perfekt til murermester villaer eller murede garager. Med sin nubrede overflade er den ekstremt holdbar overfor hverdagens brugsspor. Model Classic er dermed også det oplagte valg hvis du har stenbelægning i indkørslen foran porten, da f.eks. perlesten kan give nogle små buler, som ses tydeligere på modellen uden struktur.

Du kan vælge mellem 11 forskellige udvendige standardfarver til din nye Classic Garageport. Indvendigt leveres NASSAU Classic altid i farven gråhvid RAL9002.

NASSAU softline granit garageport
Softline – Den stilrene garageport

NASSAU Softline  er porten med de rene linjer, garageporten er ligesom de andre udført i aluminium. Softline Granit leveres med glat overflade og vandrette linjer, den glatte overflade er med til at give en eksklusiv fremtoning og en flot finish. 

Softline Granit er derfor det helt rigtige valg til dig, som ønsker en garageport i et eksklusiv look, der passer til tidens trend med de matte Sablé noir farver.
Garageporten fås udvendigt farverne:

 • Sort granit (Matcher Sablé 900)
 • Grå granit (Matcher Sablé 2100)
 • Hvid Granit (Matcher SAA 10F sablé )

De ovennænvte farver matcher naturligvis vindues producenternes farver, vi ved hvor vigtigt det er for dig at få en garageporten, som matcher dine døre og vinduer 100% Vi har derfor udviklet Softline Granit så den passer til Rationel, Velfac, Outline mm.

Er du i tvivl om farven, eller vil du blot være 100% sikker på garageporten matcher dine vinduer kan du nemt og helt GRATIS bestille farveprøver her

Indvendigt leveres porten altid i gråhvid RAL9002.

NASSUA woodgrain garageport
Woodgrain – Den autentiske garageport

NASSAU Woodgrain er den perfekte garageport til dig, som ønsker en port, der skal matche en træbeklædt garage. Model Woodgrain leveres i aluminium og med sin imiteret træstruktur og de vandrette linjer har overfladen den perfekte struktur til at matche den tømrede garage eller 50’er villaen. I denne overflade er der indlagt lodrette årer, for at visualisere en træagtig overflade. Træstrukturen giver porten en naturlig fremtoning, som passer fint til mange byggerier.

Udvendigt leveres Woodgrain i farverne:

 • Antracitgrå – RAL7016
 • Dybsort – RAL9005
 • Hvid – 9010
 • Eller i en valgfri RAL farve.

Med vores valgfri RAL farve får du muligheden for at matche den svenskrøde eller andre klassiske træbeskyttelses farver.

2. Hvilken farve skal jeg vælge? 

Når du skal vælge hvilken farve din Garageport skal have,  er det vigtigt først at overveje hvilke farver der er rundt om porten. Såfremt du har vinduer/døre tæt på garagen anbefaler vi at du matcher farven på husets vinduer/døre, har du ingen vinduer/døre kan du med fordel vælge samme farve eller en kontrast farve til taget eller inddækingen ved porten.

NASSAU har med sit store farvesortiment mulighed for at matche de fleste vindue producenters farver. Vi har som standard 11 farver i model Classic og 3 granit farver i model Softline. Skulle du have et ønske om en anden farve tilbyder NASSAU at speciellakere modellerne CLASSIC og WOODGRAN i hele RAL skalaens farve palette. 

Farverne på RAL-skalaen består af 210 forskellige farver, hver farve består af en firecifrede farvekode, som skal sikre præcision i farvenuancer. Det betyder altså at du foruden NASSAU’s 14 tidløse og moderne standardfarver på RAL og Sablé skalaen, frit kan vælge blandt alle 210 RAL-farver til dine vinduer og døre i træ eller træ/alu.

3. Har jeg plads til en Garageport? 

Har du tjekket om garagen har plads til nok til en automatisk ledhejseport? NASSAU Garageporte er noget af markedets mindste pladskrav, mange tænker nemlig ikke over om porten skal sidde indvendigt i garagen eller ude i falsen.

Det er derfor vigtigt først at afklare om du ønsker porten glat med ydermuren eller få maximal frihøjde i din garage.
Uanset hvor du placerer din port skal du bruge plads i siderne samt i toppen, dette er til skinnerne og motoren. Pladskravene  variere dog af højden og bredden på garageporten

Pladskrav
Sideplads højre/venstre 9-10mm

Overhøjde / Frihøjde      12 – 23 cm
Rumdybde                         331cm – 435cm

Du kan let se hvad dine pladskrav er for din størrelse garageport på her inden du bestiller garageporten

4. Har du ikke plads nok til en Garageport? 

Har du ikke noget plads i siderne eller toppen? Det er meget nemt at få den nødvendige plads til en garageport i din garage, helt uden dyre håndværkerregninger eller større ombygninger. NASSAU har en stilren og vedligeholdelsesfri løsning, til netop udfordringen med den manglende plads i garagen.
Med et stålkarmsæt fra NASSAU er du garanteret en nem og pæn løsning, som lakeres i garageportens udvendige farve. Denne smarte og billige løsning sikre dig en vedligeholdelsesfri karm sammen med din aluminiums garageport har du her en løsning, som holder de næste mange år..

Sort stålkarmsæt fra NASSAU
NASSAU Garageport i hvid m. stålkarmsæt

5.Hvilket radioudstyr har du brug for? 

Mulighederne er mange, når man kigger på fjernbetjeninger til sin garageport og hvad skal man så vælge. Der er som standard altid 1 stk. 2-kanals fjernbetjening med pr. garageport.

Vi anbefaler følgende ekstra tilvalg:

 

1 Garageport:

Fjernbetjening til 1 Garageport garageportåbner

2-kanals fjernbetjening
Perfekt hvis I har flere biler i husstanden 

NR520

Trådløs vægsender
Så har du altid en fjernbetjening
i bryggerset eller garagen.

Garageport kodetastatur

Trådløs Kodetastatur
Smart betjening af garageporten med en 4-cifret kode

homelink garageport

Homelink
xxx

2 Garageporte:

Fjernbetjening til 1 Garageport garageportåbner
NR520
Garageportåbner fjernbetjening til 4 porte

6. HAR DU HOMELINK I BILEN?

NASSAU Garageporte kan designes så de passer til alle type huse, fra den klassiske
murermester villa til minimalistisk nybyggeri.

Hos NASSAU Garageporte ønsker vi at give dig mest mulig komformt i din hverdag, du har derfor mulighed for at blive siddende i bilen og åbne din Garageport selvom du måtte have glemt din fjernbetjening. Med HomeLink kan du programmere en knap i din bil så den fungerer som  fjernbetjeningsknap, HomeLink er i de fleste nyere biler – det er måske også i din bil helt uden du vidste det.

HomeLink kan betjene op til tre forskellige anordninger; Garageport, alarmsystem og lys.
NASSAU’ Garageporte kan med en lille ekstra modtager fungere sammen med HomeLink i alle
bilmodeller. Så vil du kunne betjene din Garageport fra din HomeLink knap i bilen, så har du
muligheden med en garageport fra NASSAU.
HomeLink erstatter producenternes fjernbetjeninger og gør det muligt at styre det hele fra bilen.
HomeLink panelet består af tre programmerbare knapper og en indikeringslampe i f.eks. bakspejlet.

Få homelink knap til din garageport
Installer homelink knap til din garageport
Tesla homelink garageport integration

7. Har du børn, bør du gøre følgende overvejelser?

Hvis du har børn og specielt i den alder, hvor ting “bare” forsvinder ud af hænderne eller ud af skoletasken så bør du overveje dette.

Nogle børn har en tendens til at smide ting væk, herunder også fjernbetjeninger, det ønsker NASSAU Garageporte at gøre noget ved. Vi ønsker at når børnene kommer hjem fra kammerater eller skole og har glemt Deres taske, jakke eller noget andet, hvor fjernbetjeningen til garagen lå i, så kan de stadig komme ind i garagen.
Normalt kan du kun åbne Garageporten med den fjernbetjening, men det har NASSAU naturligvis en løsning på, med vores trådløse kodetastatur får du og dine børn muligheden for at taste en 4-cifret kode og åbne garageporten.

børnevenligt Kodetastatur til garageport

8. UNDGÅ UØNSKEDE GÆSTER

Ønsker du at holde uønskede gæster ude af din garage, så er NASSAU Garageporte blandt markedets mest sikre, når det kommer til at holde uønskede gæster ude af din garage. Dette skyldes den speciale indbrudssikring, som går i indgreb i trækskinnen når porten er lukket, dette betyder med andre ord at når porten er lukket er den som udgangspunkt altid låst. På denne måde kan uønskede gæster ikke tiltvinge sig adgang til din garage ved at trække garageporten op uden en gyldig fjernbetjening.

indbrudssikring af garageporte
Få sikret din garage mod indbrud

9. FÅ SIKKERHED UNDER FERIEN

NASSAU fjernbetjeninger og vægsendere kan låse knapperne, dette betyder at under ferier eller lignede er radioudstyret yderligere sikret imod uønsket aktivering af din garageport.

10. VIL DU HOLDE PÅ VARMEN I GARAGEN?

Uanset du vil bruge din garage til træningslokale, yogastudie, værksted eller familiefester så er det altid dejligt at kunne holde varmen.
Hos NASSAU synes vi, det er vigtigt at have en garageport med en god isoleringsevne. At kunne holde varmen inde og kulden ude er et vigtigt parametre, når du skal investere i en ny garageport. Med NASSAU’s porttykkelse på 44 mm. får du en af markedets bedst isolerede garageport. Porten er konstrueret med brudte kuldebroer i form af isolatorlister. Dette sammen med vores effektive tætninger i både sider, top og bund sikrer fremragende isoleringsegenskaber.