NASSAU leverer en holistisk portløsninger til lager og fabrikker

SH group

Lager og produktion har brug for fart og driftsikkerhed

Effektivitet og driftssikkerhed er nøgleelementer for enhver virksomhed indenfor lager, produktion og logistik. En af de undervurderede, men afgørende aspekter af disse operationer, er brugen af hurtige og driftsikre porte.

Disse porte tjener flere kritiske funktioner, som understøtter den overordnede drift. De sikrer en hurtig og uhindret adgang til og fra faciliteterne, hvilket kan reducere ventetid og dermed øge produktiviteten. De er også med til at opretholde sikkerheden ved at begrænse uautoriseret adgang og beskytte varerne inde i lageret.

Driftssikkerhed er ligeledes afgørende, da eventuelle funktionsfejl kan resultere i betydelige driftsforstyrrelser, medføre forsinkelser i produktionen eller medføre tab af forretning. En hurtig og pålidelig port mindsker risikoen for nedbrud og minimere eventuelle negative påvirkninger på driften.

9000M ledhejseport galleri boxit

Lagerhaller

Lagerhaller har brug for ledhejseporte der isolerer godt og kan bibeholde en konstant temperatur inde i rummet. Dette ville være en ideel opgave for NASSAU 9000F eller 8000-modellen.

NASSAU 9000m ledhejseporte fabrik

Produktion

Her er der brug for porte både ind- og udvendigt med henblik på opdeling områder af produktionen. En 8000-speed vil være ideel, da den kombinerer maksimal isoleringsevne med optimal hastighed.

gule 9000f nasssau ledhejseporte galleri

Logistik

Logistikfirmaer kræver holdbare porte til mange åbne/lukke-cyklusser. NASSAU ledhejseporte, testet til 100.000 cyklusser, sikrer minimal driftstop i de logistiske processer.

9000M ledhejseport galleri alumeco

Har du brug for en leverandør til dit lager eller fabrik?

Vil du gerne læse mere om vores bredde sortiment af ledhejseporte?

Så kan du læse mere om vores 9000-serie på vores ledhejseportside. 

Derudover er NASSAU lavenergiport den bedst isolerende port på markedet, uden at gå på kompromis med hastighed. Læs mere på vores lavenergiport side

Hvis du har brug for en autoriseret servicepartner og reparations partner?

Læs mere om service og reparation af porte til vaskehaller på vores service side.

Vil du gerne høre mere om løsninger til lager og fabrikker? Indtast postnummer og få kontaktoplysninger på din konsulent

Læs mere om vores forskellige port løsninger i vores 8000 brochure og 9000 brochure